Znásilnil mě, chci za to 50 tisíc, tvrdila 11letá dívka. Soud mladíka obžaloby zprostil (Novinky.cz)
Hodně brzy začala se svým sexuálním životem 11letá dívka ze Žďárska. Už v páté třídě se spolužačkám chlubila bohatými sexuálními zkušenostmi a seznam jejích partnerů přitom vydal na pěknou řádku. Jedním z nich byl i 24letý mladík, který s ní měl pohlavní styk u řeky Sázavy na jaře 2013. Po několika měsících dívka mladíka nařkla ze znásilnění s tím, že za způsobenou újmu požaduje 50 tisíc korun. Krajský soud v Brně ale v úterý mladíka obžaloby ze znásilnění zprostil.
Mladíkovi hrozilo původně za znásilnění nezletilé až 12 let vězení. Nakonec od soudu odešel s trestem 18 měsíců podmíněně odložených na čtyři roky za pohlavní zneužití, jehož se dopustil souloží s nezletilou.
Děvče mělo v té době zřejmě styk s několika dalšími partnery. Podle soudu byla už v páté třídě nezvykle vyspělá a problematická. Utekla od rodiny a nějaký čas pobývala i v diagnostickém ústavu. Když pak po několika měsících od soulože s obžalovaným mladíkem nahlásila znásilnění, znalci se k její pravdomluvnosti vyjádřili poněkud skepticky.
Znásilnil mě, chci za to 50 tisíc, tvrdila 11letá dívka
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Znásilnil mě, chci za to 50 tisíc, tvrdila 11letá dívka
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 6
- ve věku do: 40
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Znásilnil mě, chci za to 50 tisíc, tvrdila 11letá dívka
Ještě se dneska mezi mladými povídá ten vtip - "Kdo je to panna? - Nejošklivější holka z páté třídy."?
Mě osobně by zajímal výzkum, zda ve třídě, kde se dotyčná chlubila se svými zkušenostmi, následovaly další dívky jejího příkladu a pořídily si milence, anebo nejsouce tak tělesně vyspělé, odložily takové věci na později.
Mě osobně by zajímal výzkum, zda ve třídě, kde se dotyčná chlubila se svými zkušenostmi, následovaly další dívky jejího příkladu a pořídily si milence, anebo nejsouce tak tělesně vyspělé, odložily takové věci na později.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Nejspíše se musel k tomu činu přiznat, jinak mi přijde divné, že ho rovnou neosvobodili...
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ano, k činu se přiznal:
„Od samého počátku se doznával, že s ní měl pohlavní styk a také bezelstně uváděl, že věděl, že jí ještě není 15 let. Zcela ale popíral, že by jí k pohlavnímu styku donutil,“ konstatovala předsedkyně senátu Jaroslava Bartošová.
„Od samého počátku se doznával, že s ní měl pohlavní styk a také bezelstně uváděl, že věděl, že jí ještě není 15 let. Zcela ale popíral, že by jí k pohlavnímu styku donutil,“ konstatovala předsedkyně senátu Jaroslava Bartošová.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Pak ale vlastně "nesedí" ani tak za zneužití jako za vlastní hloupost a naivitu.