UČITELKA: Školkou mi prošly tři generace. Holčičky už si nehrají na mámy (iDnes.cz)
V mateřské školce učí Daniela Rovná už dvaačtyřicátým rokem. Děti jsou podle ní stále stejné, jen atmosféra v rodinách se změnila. „Děti mají už od školky spousty kroužků. Rodiče myslí, že jim tím dělají dobře, ale není to pravda,“ říká v rozhovoru pro seriál Lidé Česka vedoucí učitelka MŠ U Lesíka v Novém Strašecí.
Učitelka ve školce: Holčičky už si nehrají na mámy
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Učitelka ve školce: Holčičky už si nehrají na mámy
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne pondělí 16. 11. 2015, 18:42:31, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 13
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Učitelka ve školce: Holčičky už si nehrají nehrají na má
Je to příšerné. Co se to s námi stalo? Ostatně mám obavu, že kdyby si holčičky nějak masivněji na mámu hrály, tak jako tomu bylo za mé generace, že by někdo přišel s nápadem (nejlépe Evropská komise), že to není genderově vyváženo a že polovinu času by si měly hrát na tátu. Podíl by se pak mohl vyhodnocovat, dávat do tabulek, čerpat na to fondy EU...Gabriel Svoboda píše:UČITELKA: Školkou mi prošly tři generace. Holčičky už si nehrají na mámy