Učitelka ve školce: Holčičky už si nehrají na mámy

Diskuze o problematice dětí.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Učitelka ve školce: Holčičky už si nehrají na mámy

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

UČITELKA: Školkou mi prošly tři generace. Holčičky už si nehrají na mámy (iDnes.cz)

V mateřské školce učí Daniela Rovná už dvaačtyřicátým rokem. Děti jsou podle ní stále stejné, jen atmosféra v rodinách se změnila. „Děti mají už od školky spousty kroužků. Rodiče myslí, že jim tím dělají dobře, ale není to pravda,“ říká v rozhovoru pro seriál Lidé Česka vedoucí učitelka MŠ U Lesíka v Novém Strašecí.
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne pondělí 16. 11. 2015, 18:42:31, celkem upraveno 1 x.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Učitelka ve školce: Holčičky už si nehrají nehrají na má

Nový příspěvek od asce »

Gabriel Svoboda píše:UČITELKA: Školkou mi prošly tři generace. Holčičky už si nehrají na mámy
Je to příšerné. Co se to s námi stalo? Ostatně mám obavu, že kdyby si holčičky nějak masivněji na mámu hrály, tak jako tomu bylo za mé generace, že by někdo přišel s nápadem (nejlépe Evropská komise), že to není genderově vyváženo a že polovinu času by si měly hrát na tátu. Podíl by se pak mohl vyhodnocovat, dávat do tabulek, čerpat na to fondy EU...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.