Plyšáček píše:"Plyšáček → Shillen : První dáma by se neměla míchat do záležitostí, které souvisí s prezidentem."
Toto větou jsem chtěl naznačit, že jako partnerka Kasze by se nemusela vyjadřovat k otázkám kolem jeho administrátorství.
Nemůže-li Shillen reagovat a vyjadřovat kritiku jen proto, že je Kaszova přítelkyně, tak tímto navrhuji (a tato zpráva projde i soukromou cestou administrátorovi), aby byla ustanovena vykopávacím moderátorem chatu. Po tomto ustanovení bude mít u uživatelů respekt, ať vyjádří jakýkoliv názor. A pokud její rozhodnutí nebude někdo respektovat a řídit se jím - jako pokyny moderátora - bude mít právo jej vykopnout. Důvěryhodná a spravedlivá je na to dost. Tímto za mě.
Plyšáček píše:Ale píše stále méně k věcným tématům, uštěpačněji a drsněji - alespoň tak to vnímám.
Ano. Píšu tak na tebe. Jelikož s tebou si už neberu servítky. Nešlapu po tobě, ale už vůbec nepřivírám oči nad tvými prohřešky, jako tomu činím u jiných. Jsi pro mě problémový uživatel, kterého jsem mnohokrát napomenul. Takže ano, moje odpovědi jsou drsnější a přísnější. Směrem k tobě.
Plyšáček píše:A jsem jednoznačně přesvědčen, že mě chce záměrně dostat z chatu natrvalo. Jeho poznámky typu "navrhuji při případném dalším problému permanentní BAN Plyšáčka na chat" považuji za naprostou nehoráznost!
Tučně zvýrazněné bylo vyneseno z moderátorské sekce, kam nemá mít člen VIP skupiny ČEPEK přístup. Jelikož vím, že danou informaci ti z pro tebe uzamčené sekce, která má sloužit pouze pro administrátory a moderátory, vynesl sám Kasz, cítím se velice zklamán. A podiven nad tím, že jím s důvěrou svěřenou informaci vytrubuješ do světa. No jak myslíš.
Plyšáček píše:Za jedno případné pochybení permanentní BAN? Takto se zde něco v minulosti řešilo?!
Že na tebe budu přísnější jsem ti, Plyšáčku, říkal již několikrát. Neustále na tebe byly stížnosti, nejdříve na tvé dvojsmysly o dětech, následně na povyšování, shazování uživatelů přicházející jako anonymy, později na provokativní narážky typu, které jsi měl dnes na Allein a MarkaM. Vážně si myslíš, že s takovým uživatelem budu jednat v rukavičkách? Potom tě musím zklamat. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Dělá-li nějaký uživatel neustále problém, ať se vzdálí, jelikož takového uživatele mít na chatu nechci.
Pro tvou informaci, s mým návrhem, který se týkal tvého permanentního zabanování na chatu, bude-li s tebou zase problém, který byl zveřejněn v moderátorské sekci, souhlasil i sám Kasz. I toho považuješ za zaujatého vůči tobě?
asce píše:A ty Marku, děkuješ, prosím, Shillen za co? Za to že mi vysvětlila, že je správné, že jako šarže útočíš?
Asce, než spekulovat, kdo dal komu za co like, by ses měl raději zaobírat jinými věcmi. Nemám v popisu práce obhajovat každé své poděkování, které někomu udělím. Jestli to je útočení, to vidí jak kdo. Já vidím útočení v tom, jak se nyní Plyšáček zachoval k Shillen. A podle toho všeho také hodnotím, jaký k Plyšáčkovi zaujmu postoj. Nyní je ten postoj poměrně jasný: velmi nelibý.
asce píše:Děkovat mi nemusíte, založím si druhý účet, tak jak je u někoho zvykem a budu si děkovat sám...
Tuto narážku nechápu. Máš snad nějaké informace, že si zde někdo založil duplicitní účet, kterým si nahání poděkování?