Zkušenosti s psychoaktivními látkami
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
Zkušenosti s psychoaktivními látkami
Řekl jsem si, že udělám průzkum zaměřený na to, kolik lidí v komunitě zkusilo jaké psychoaktivní látky. Pokusím se pokrýt co nejširší spektrum jak těch syntetických, tak přírodních.
Zároveň mi zajímá, jestli cítíte, že pedofilie má u vás nějaký vliv, ať už co se týče vyhledávání těchto látek (prostředek úniku, možné terapeutické účinky některých psychoaktivních látek...) nebo naopak zdržování se jich (obava, že byste pod vlivem látky byli příliš otevření a hovorní, strach z "vnitřních démonů", pocit, že je třeba jít dětem příkladem a psychoaktivních látek se vyvarovat...).
Zdržování se psychoaktivních látek (kromě tabáku a alkoholu v rozumné míře) v přítomnosti a blízkosti dětí nebo v době, kdy za ně máme zodpovědnost (kromě tabáku bez výjimek), beru za samozřejmost, to do důvodů jejich nevyhledávání prosím nezahrnujte.
Samozřejmě to, že jste pedofil, nemusí mít na vnímání a užívání psychoaktivních látek žádný vliv. Zajímá mě především to, jestli u sebe někdo tu souvislost vidí.
Edit by Kasz: Do tohoto vlákna je zakázáno vkládat popisy prožitků při zneužívání psychoaktivních drog, které vyznívají pozitivně ve smyslu propagace jejich zneužívání. Pasáže, které nebudou splňovat toto kritérium, budou z příspěvků odmazány. Znežívání drog a poukazování na jejich "pozitivní" účinky na našem webu netolerujeme.
Zároveň mi zajímá, jestli cítíte, že pedofilie má u vás nějaký vliv, ať už co se týče vyhledávání těchto látek (prostředek úniku, možné terapeutické účinky některých psychoaktivních látek...) nebo naopak zdržování se jich (obava, že byste pod vlivem látky byli příliš otevření a hovorní, strach z "vnitřních démonů", pocit, že je třeba jít dětem příkladem a psychoaktivních látek se vyvarovat...).
Zdržování se psychoaktivních látek (kromě tabáku a alkoholu v rozumné míře) v přítomnosti a blízkosti dětí nebo v době, kdy za ně máme zodpovědnost (kromě tabáku bez výjimek), beru za samozřejmost, to do důvodů jejich nevyhledávání prosím nezahrnujte.
Samozřejmě to, že jste pedofil, nemusí mít na vnímání a užívání psychoaktivních látek žádný vliv. Zajímá mě především to, jestli u sebe někdo tu souvislost vidí.
Edit by Kasz: Do tohoto vlákna je zakázáno vkládat popisy prožitků při zneužívání psychoaktivních drog, které vyznívají pozitivně ve smyslu propagace jejich zneužívání. Pasáže, které nebudou splňovat toto kritérium, budou z příspěvků odmazány. Znežívání drog a poukazování na jejich "pozitivní" účinky na našem webu netolerujeme.
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 4. 3. 2016, 18:28:00, celkem upraveno 6 x.
Důvod: Doplnění upozornění.
Důvod: Doplnění upozornění.
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
SOAD
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Zkušenosti s psychoaktivními látkami
Myšáku, než se to opravdu rozjede, doporučuji jako první otázku napsat: Vyplňuji tuto anketu. Jinak nezjistíme počet hlasujících. Viz. počáteční těžkosti s Anketou kolem DP!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Takže pokud jsem nezkusil, nemůžu hlasovat?
EDIT: Už můžu... "Vyplňuji tuto anketu" jsem zaškrtl. Nic víc, protože jsem nikdy žádnou z uváděných drog neužíval.
EDIT: Už můžu... "Vyplňuji tuto anketu" jsem zaškrtl. Nic víc, protože jsem nikdy žádnou z uváděných drog neužíval.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
Přidal jsem Ti na to kategorii, asketo
SOAD
SOAD
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Změna hlasu by měla být povolena, protože když se někdo splete, tak pak už by nemohl volbu opravit (stalo se mi to). Takže jsem změnu hlasu opět povolil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Zajímavá anketa. Děkuji.
Z vyjmenovaných drog jsem označil pouze alkohol, který jsem před mnoha lety pil ve velice mírném množství ze společenských důvodů - spíše z donucení. Jinak mnoho let jsem neměl už ani rumovou pralinku.
Z vyjmenovaných drog jsem označil pouze alkohol, který jsem před mnoha lety pil ve velice mírném množství ze společenských důvodů - spíše z donucení. Jinak mnoho let jsem neměl už ani rumovou pralinku.
-
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Ozkoušen mám jen alkohol. Užíval jsem ho výjimečně, například při oslavách narozenin, i když mi nikdy příliš nechutnal, navíc na mě měl díky mé nízké váze silné účinky i při malém množství. Pakliže nepočítáš sedativa a antidepresiva na předpis od psychiatra, tak nic jiného ozkoušené nemám a ani nemám zájem to nějak zkoušet.Myš píše:Řekl jsem si, že udělám průzkum zaměřený na to, kolik lidí v komunitě zkusilo jaké psychoaktivní látky. Pokusím se pokrýt co nejširší spektrum jak těch syntetických, tak přírodních.
Naopak, v poslední době jsem se rozhodl, že alkohol přestanu užívat i na oslavách, jelikož jsem na něj velmi změnil názor v reakci na několik událostí, které jsem v poslední době zaznamenal ve svém okolí.
Ne, kvůli pedofilii jsem nikdy alkohol nevyhledal, nemyslím si, že "topení žalu" v alkoholu je to pravé ořechové, co by mi pomohlo. To samé si myslím již několik let, a nejen co se týče pedofilie (kterou konec konců již beru jako dar). Zdržuji se drog z různých důvodů... jelikož vidím, co to s lidmi dělá, jelikož se v mém okolí několik drogově závislých či alkoholiků nachází či nacházelo, a byl jsem svědkem toho, jak dopadli. A ano, důvod, abych šel dětem správným příkladem, se tam také vyskytuje.Myš píše:Zároveň mi zajímá, jestli cítíte, že pedofilie má u vás nějaký vliv, ať už co se týče vyhledávání těchto látek (prostředek úniku, možné terapeutické účinky některých psychoaktivních látek...) nebo naopak zdržování se jich (obava, že byste pod vlivem látky byli příliš otevření a hovorní, strach z "vnitřních démonů", pocit, že je třeba jít dětem příkladem a psychoaktivních látek se vyvarovat...).
Proto jsem i v minulosti v přítomnosti dětí zarytě odmítal i sklenku šampaňského při oslavě nového roku.
Souvislost tam nijak specificky nevidím. Ono lidé tyto látky často vyhledávají, pokud jsou nešťastní a neví jak dál. A to si může říct jak nevyrovnaný pedofil, tak ale i matka, která přišla o děti. Takže nevidím souvislost mezi pedofilií a psychoaktivními látkami, ale spíš mezi nimi a zármutkem, neštěstím a nevyrovnaností s životní situací.Myš píše:Zajímá mě především to, jestli u sebe někdo tu souvislost vidí.
S pozdravem,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Piju alkohol a nemyslím si, že bych pil více nebo méně, kdybych nebyl pedofil; nevidím v tom u sebe žádnou souvislost.
-
Marco Freeman píše:Souvislost tam nijak specificky nevidím. Ono lidé tyto látky často vyhledávají, pokud jsou nešťastní a neví jak dál. A to si může říct jak nevyrovnaný pedofil, tak ale i matka, která přišla o děti. Takže nevidím souvislost mezi pedofilií a psychoaktivními látkami, ale spíš mezi nimi a zármutkem, neštěstím a nevyrovnaností s životní situací.
Souhlasím s tím, že tam obecně souvislost není. Myslel jsem to tak, jestli někdo se cítí tak, že ho následky toho, že je pedofil (třeba pocit osamocení, nepřijetí, ostrakizace, deprese...) k dané látce nějakým způsobem táhnou.
SOAD
SOAD
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 6
- ve věku do: 40
- Dal: 42 poděkování
Ale kdepak. Piju na radost. Teda teď zrovna doma nic dobrého nemám. Ale když jsem otevřel tuhle anketu, alespoň jsem si došel pro rum. No, samotný mi moc nechutná. Ten máme spíš na cukroví.Myš píše:... jestli někdo se cítí tak, že ho následky toho, že je pedofil (třeba pocit osamocení, nepřijetí, ostrakizace, deprese...) k dané látce nějakým způsobem táhnou.
Takže, mám rád alkohol. Jsem veselý před ním i po něm. Chutná mi, neničí mne. Ale když se starám o děti, tak pochopitelně nepiju.
To jsem takhle na dovolené měl s sebou sladký likér. Naléval jsem si trošku do skleničky a ucucával, když jsem neměl holčičky na starosti. Přišla se na mě podívat od kamarádů dcera Stáňa (6). A hned se vrhla na skleničku (ne na mě, jako jindy) a převrátila ji do sebe. Koukala trochu překvapeně, co to je, poděkovala a zase odběhla. Šel jsem se pak na ni podívat, běhala po hřišti náramně čile, ale ne úplně rovně.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
Kaszi, to už je ale od tebe fakt protivné! To nemůžeš mít alespoň nějaký "kasz" na té ctnosti? Už teď, ještě než jsi "vyplnil" tuto anketu, měl jsem vždy při spatření tvé avatarky pocit, že bych měl stát v pozoru a salutovat a teď ještě tohle...Kasz píše:Takže pokud jsem nezkusil, nemůžu hlasovat?
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 565 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
V neděli po obědě si rád dám pivo. S manželkou, popřípadě s dobrými přáteli, si příležitostně otevřeme červené víno. Tvrdý alkohol nemám rád, nicméně na služebních cestách mimo Evropu si jej s velkým sebezapřením dávám ráno na lačno jako prevenci trávících problémů (doporučeno na infekčním oddělení nemocnice a otestováno v praxi). Další využití tvrdého alkoholu je zmírňování akutní bolesti zubů, ale ty naštěstí nebývají časté.
S jinými psychoaktivními látkami nemám zkušenosti.
Když už píšu o alkoholu a psychoaktivních látkách, přidám ještě jednu historku. V Asii jsem jednou na snídani dostal od místních dotaz, zda kouřím. Odpověděl jsem, že zatímco oni jako muslimové mohou kouřit, ale nesmí pít alkohol, tak já jako evangelikální křesťan mohu pít alkohol, ale nesmím kouřit. Zasmáli jsme se. Pak jsem nad tím ale přemýšlel a řekl jsem kolegům, co je to vlastně za blbost zakázat striktně alkohol a povolit kouření, že přeci menší množství alkoholu může mít pozitivní zdravotní účinky, ale na kouření tabáku nic pozitivního neshledávám. Kolega mi na to odpověděl, že to je úplně jednoduché, že alkohol v šestém století existoval, takže ho Mohamed zakázal, ale tabák zakázat nemohl, protože ten ještě tenkrát neznali
S jinými psychoaktivními látkami nemám zkušenosti.
Když už píšu o alkoholu a psychoaktivních látkách, přidám ještě jednu historku. V Asii jsem jednou na snídani dostal od místních dotaz, zda kouřím. Odpověděl jsem, že zatímco oni jako muslimové mohou kouřit, ale nesmí pít alkohol, tak já jako evangelikální křesťan mohu pít alkohol, ale nesmím kouřit. Zasmáli jsme se. Pak jsem nad tím ale přemýšlel a řekl jsem kolegům, co je to vlastně za blbost zakázat striktně alkohol a povolit kouření, že přeci menší množství alkoholu může mít pozitivní zdravotní účinky, ale na kouření tabáku nic pozitivního neshledávám. Kolega mi na to odpověděl, že to je úplně jednoduché, že alkohol v šestém století existoval, takže ho Mohamed zakázal, ale tabák zakázat nemohl, protože ten ještě tenkrát neznali
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 543 poděkování
Nejdřív pár slov k alkoholu - Nemám problém s jeho konzumací, dělá mi dobře díky němu vypnout a nemyslet na problémy, někdy to přeženu, ale nemyslím si, že bych byl nějak závislý. Kdybych viděl důvod, proč ho nekonzumovat, nemám problém s jeho konzumací naprosto přestat. (např. zdravotní problémy, léky atp.)
Pedofilie na konzumaci vliv nemá, spíš celkově můj život s nimž nejsem vůbec spokojený. Párkrát za život jsem měl i trávu, jen z zvědavosti, nic mi to nedalo.
Pedofilie na konzumaci vliv nemá, spíš celkově můj život s nimž nejsem vůbec spokojený. Párkrát za život jsem měl i trávu, jen z zvědavosti, nic mi to nedalo.
-
Když už jsem vlákno založil, tak také přispěji.
Zaškrtl jsem 4 látky - tabák, alkohol, kanabioidy a přírodní halucinogeny. První dvě látky pro mě nejsou důležité, využívám je střídmě a občasně především kvůli chuťovým vlastnostem. K alkoholu jsem dříve držel mnoho odporu, částečně z důvodu špatných zkušeností v rodině, částečně i ze strachu jak by mohl působit na mě. Teď už mi alkohol nevadí a beru ho neutrálně, ale nikdy jsem neviděl důvod si dát více než sklenku vína nebo půllitr piva.
Konopí, v menší míře hašiš, užívám pravidelně. Cítím se po nich uvolněně, šťastně a klidně. Často po jejich užití docházím k hlubokým vnitřním uvědoměním, které jsou pro mě hodnotná a důležitá, i když účinek látek přejde. Prožívám díky nim pocit jednoty. Někdy je využívám k vyrovnání se s pocity samoty, izolace a smutku. Z tohoto hlediska jejich užívání pravděpodobně má souvislost s tím, že jsem pedofil, ale těžko říci, zda-li bych se stejnými pocit nevyrovnával i jako nepedofil.
Přírodní halucinogeny považuji za terapeutický prostředek. Konkrétně mám zkušenosti s ayahuascou a lysohlávkami. Ayahuascové ceremonie pro mě byly pokaždé silným duchovním zážitkem. Těžko se popisují, každopádně jsem za tato setkání hluboce vděčný, ač jsem svoji poslední ceremonii zpracovával ještě měsíce po té. Stejně jako ayahuasca i lysohlávky na mě působí spíše introspektivně, místo vizí vyšších dimenzí mě dostávají do hloubky svého nitra a nevyřešených věcí minulosti. Osobně si nedokážu představit tyto látky představit jako únikové, povaha jejich "tripu" jednoduše není taková. S pedofilií tam pro mě není výrazná souvislost, nebýt pedofil, stejně mám na čem pracovat.
Zaškrtl jsem 4 látky - tabák, alkohol, kanabioidy a přírodní halucinogeny. První dvě látky pro mě nejsou důležité, využívám je střídmě a občasně především kvůli chuťovým vlastnostem. K alkoholu jsem dříve držel mnoho odporu, částečně z důvodu špatných zkušeností v rodině, částečně i ze strachu jak by mohl působit na mě. Teď už mi alkohol nevadí a beru ho neutrálně, ale nikdy jsem neviděl důvod si dát více než sklenku vína nebo půllitr piva.
Konopí, v menší míře hašiš, užívám pravidelně. Cítím se po nich uvolněně, šťastně a klidně. Často po jejich užití docházím k hlubokým vnitřním uvědoměním, které jsou pro mě hodnotná a důležitá, i když účinek látek přejde. Prožívám díky nim pocit jednoty. Někdy je využívám k vyrovnání se s pocity samoty, izolace a smutku. Z tohoto hlediska jejich užívání pravděpodobně má souvislost s tím, že jsem pedofil, ale těžko říci, zda-li bych se stejnými pocit nevyrovnával i jako nepedofil.
Přírodní halucinogeny považuji za terapeutický prostředek. Konkrétně mám zkušenosti s ayahuascou a lysohlávkami. Ayahuascové ceremonie pro mě byly pokaždé silným duchovním zážitkem. Těžko se popisují, každopádně jsem za tato setkání hluboce vděčný, ač jsem svoji poslední ceremonii zpracovával ještě měsíce po té. Stejně jako ayahuasca i lysohlávky na mě působí spíše introspektivně, místo vizí vyšších dimenzí mě dostávají do hloubky svého nitra a nevyřešených věcí minulosti. Osobně si nedokážu představit tyto látky představit jako únikové, povaha jejich "tripu" jednoduše není taková. S pedofilií tam pro mě není výrazná souvislost, nebýt pedofil, stejně mám na čem pracovat.
SOAD
SOAD
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Zaujímavá téma
Ja sám mám skúsenosť iba s alkoholom a tabakom, pričom prvú cigaretu som vyfajčil asi niekedy v šiestich rokoch, tú druhú až do druhej stovky niekedy v období od 15-17 rokov, nepravidelne pri rôznych príležitostiach, hlavne teda na nejakej tej chate alebo podobne. Obaja rodičia fajčili, naviac aj v byte, takže pasívny fajčiar budem od narodenia. Tak nejak po 17. roku už si na žiadnu cigaretu nespomínam, jedine asi dva krát som skúšal vodnú fajku. Popravde, žiadny tabakový produkt mi nič okrem pocitu družby s kolektívom neprinášal.
Ak ide o alkohol, tam som začínal tiež veľmi skoro, keďže otec trávil veľkú časť voľného času vo rôznych pohostinských zariadeniach a ja som občas stiahol penu z piva. Skutočne opitý som bol možno dva krát v živote, ale rovnako ako pri cigaretách, som nikdy neobjavil kúzelnú moc alkoholu. Nepijem takmer vôbec, veľmi zriedka si dám pri príležitosti pivo (pár krát do roka), akceptujem aj dobré víno, tvrdý alkohol mi je skôr nepríjemný a pijem ho len keď musím, aby som niekoho neurazil a podobne, ale vždy to končí maximálne pri treťom poháriku, hoci zo skúsenosti viem, že alkohol znášam veľmi dobre.
Nič iné sa ma nedotklo, ale mal som možnosti skúsiť trávu, pervitín či LSD, čo ma teda vôbec nelákalo. Čo sa týka trávy, som ale zvedavý, čo by to so mnou spravilo, takže možno niekedy Do ničoho väčšieho by som nešiel.
Takže jednak nemám zvláštnu potrebu nejakého úniku, keď tak, najradšej niečo podniknem s niekým, v koho spoločnosti sa cítim dobre, naviac naozaj nemám pocit, že by mi alkohol niečo v tom zmysle ponúkal. Niečo malé vypijem tak šesť krát do roka a hlavne preto, že sa to odo mňa očakáva, menej už z dôvodu, že by som mal skutočne chuť. Neviem, ale možno v otázke alkoholu u mňa hrá rolu aj zlý príklad z vlastnej rodiny...
Ja sám mám skúsenosť iba s alkoholom a tabakom, pričom prvú cigaretu som vyfajčil asi niekedy v šiestich rokoch, tú druhú až do druhej stovky niekedy v období od 15-17 rokov, nepravidelne pri rôznych príležitostiach, hlavne teda na nejakej tej chate alebo podobne. Obaja rodičia fajčili, naviac aj v byte, takže pasívny fajčiar budem od narodenia. Tak nejak po 17. roku už si na žiadnu cigaretu nespomínam, jedine asi dva krát som skúšal vodnú fajku. Popravde, žiadny tabakový produkt mi nič okrem pocitu družby s kolektívom neprinášal.
Ak ide o alkohol, tam som začínal tiež veľmi skoro, keďže otec trávil veľkú časť voľného času vo rôznych pohostinských zariadeniach a ja som občas stiahol penu z piva. Skutočne opitý som bol možno dva krát v živote, ale rovnako ako pri cigaretách, som nikdy neobjavil kúzelnú moc alkoholu. Nepijem takmer vôbec, veľmi zriedka si dám pri príležitosti pivo (pár krát do roka), akceptujem aj dobré víno, tvrdý alkohol mi je skôr nepríjemný a pijem ho len keď musím, aby som niekoho neurazil a podobne, ale vždy to končí maximálne pri treťom poháriku, hoci zo skúsenosti viem, že alkohol znášam veľmi dobre.
Nič iné sa ma nedotklo, ale mal som možnosti skúsiť trávu, pervitín či LSD, čo ma teda vôbec nelákalo. Čo sa týka trávy, som ale zvedavý, čo by to so mnou spravilo, takže možno niekedy Do ničoho väčšieho by som nešiel.
Takže jednak nemám zvláštnu potrebu nejakého úniku, keď tak, najradšej niečo podniknem s niekým, v koho spoločnosti sa cítim dobre, naviac naozaj nemám pocit, že by mi alkohol niečo v tom zmysle ponúkal. Niečo malé vypijem tak šesť krát do roka a hlavne preto, že sa to odo mňa očakáva, menej už z dôvodu, že by som mal skutočne chuť. Neviem, ale možno v otázke alkoholu u mňa hrá rolu aj zlý príklad z vlastnej rodiny...
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti... - Příspěvky: 442
- Dal: 91 poděkování
Konečně téma, kde mohu být zcela nudný. Svými "zkušenostmi" se ani zdaleka neblížím vybraným předřečníkům - i když s Kaszem se přesto nemohu srovnávat ani zde, což ovšem není žádné překvapení. Zkrátka u mě nuda.
Kouřil jsem v dětství - chodili jsme sbírat vajgly, pak ty zbytečky tabáku (přesněji - svinstva co je v nedopalku) cpali do dutých stébel a kouřili to. Upřímně řečeno nechápu, jak jsme to mohli přežít - dnes bych to "nedal". V 15 - 16 jsme si kupovali tabák Bača (sypaný, plný "klacků") za 1,30 Kčs / 100 g. Ten jsme balili do cigaretových papírků. Bylo to úžasné - jak jsme si připadali důležití...
Kouřit jsem v té době "musel" - byl jsem kápo místní party.
S alkoholem jsem začínal okolo 14. Vyráběli jsme si v partě vlastní destilát. Jmenovalo se to Hadicovice. Neměli jsme totiž chladič, takže zkapalňování probíhalo v takové nekvalitní pryžové hadici. Náš nápoj měl načervenalou barvu a okolo 60% alkoholu. Chutnal "úžasně" - nevím, proč jsme raději nepili Okenu nebo nějaký jiný čistič, možná by tyto přípravky byly chutnější.
Od té doby nekouřím, ani nepiji. Přesněji: dám si velice příležitostně malou skleničku něčeho speciálního a tak 1 x do měsíce 1 pivo. Cigaretu nikdy.
Kouřil jsem v dětství - chodili jsme sbírat vajgly, pak ty zbytečky tabáku (přesněji - svinstva co je v nedopalku) cpali do dutých stébel a kouřili to. Upřímně řečeno nechápu, jak jsme to mohli přežít - dnes bych to "nedal". V 15 - 16 jsme si kupovali tabák Bača (sypaný, plný "klacků") za 1,30 Kčs / 100 g. Ten jsme balili do cigaretových papírků. Bylo to úžasné - jak jsme si připadali důležití...
Kouřit jsem v té době "musel" - byl jsem kápo místní party.
S alkoholem jsem začínal okolo 14. Vyráběli jsme si v partě vlastní destilát. Jmenovalo se to Hadicovice. Neměli jsme totiž chladič, takže zkapalňování probíhalo v takové nekvalitní pryžové hadici. Náš nápoj měl načervenalou barvu a okolo 60% alkoholu. Chutnal "úžasně" - nevím, proč jsme raději nepili Okenu nebo nějaký jiný čistič, možná by tyto přípravky byly chutnější.
Od té doby nekouřím, ani nepiji. Přesněji: dám si velice příležitostně malou skleničku něčeho speciálního a tak 1 x do měsíce 1 pivo. Cigaretu nikdy.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 6
- ve věku do: 40
- Dal: 42 poděkování
Zatím jsem se krátce kladně vyjádřil k alkoholu (a jeho náhodnému vztahu k mému vztahu k holčičkám).
Tedy co další látky. Poprvé jsem kouřil v jedenácti. V pubertě ne, nic mi to neříkalo. Asi v devatenácti jsem vykouřil za krátko asi 50 cigaret a zase toho nechal. Od té doby nic. Kuřákům ve svém okolí nadávám nebo se jim posmívám.
O trochu později jsem zkusil konopí. V cigaretě nechutné, nezajímavé; i když mělo mírné uvolňující účinky. Přidané do jídla mělo vynikající účinky. Uvolnění a veselost. Velkou veselost, ale takovou soukromou. Komunikovat s druhými se při tom chechtání moc nedalo. Ale zase když se vědomí v mozku rozpůlí a jedou si tam dvě vedle sebe, tak se s lidmi mimo tělo tolik bavit nemusí.
Nemám důvod, proč bych konopí dneska používal, ale kdyby nastal, vím, po čem sáhnout.
Jednou jsem dýchal dietyléter. Nic pěkného. Dostaví se prostě opilost a ospalost a páchnete na sto honů.
No a pořád nemám nemám doma ani kapku kromě toho rumu do cukroví, kruciš. Ani čokoládu! Fňuk.
Tedy co další látky. Poprvé jsem kouřil v jedenácti. V pubertě ne, nic mi to neříkalo. Asi v devatenácti jsem vykouřil za krátko asi 50 cigaret a zase toho nechal. Od té doby nic. Kuřákům ve svém okolí nadávám nebo se jim posmívám.
O trochu později jsem zkusil konopí. V cigaretě nechutné, nezajímavé; i když mělo mírné uvolňující účinky. Přidané do jídla mělo vynikající účinky. Uvolnění a veselost. Velkou veselost, ale takovou soukromou. Komunikovat s druhými se při tom chechtání moc nedalo. Ale zase když se vědomí v mozku rozpůlí a jedou si tam dvě vedle sebe, tak se s lidmi mimo tělo tolik bavit nemusí.
Nemám důvod, proč bych konopí dneska používal, ale kdyby nastal, vím, po čem sáhnout.
Jednou jsem dýchal dietyléter. Nic pěkného. Dostaví se prostě opilost a ospalost a páchnete na sto honů.
No a pořád nemám nemám doma ani kapku kromě toho rumu do cukroví, kruciš. Ani čokoládu! Fňuk.
-
Ještě jsem si uvědomil, že jsem v nemocnici po operaci dostával opiáty proti bolesti. Ale to není úplně to, co jsem vláknem prvotně myslel, tak odpověď upravovat nebudu
SOAD
SOAD
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Výkřik do tmy: Život je boj, ale pokud vedle sebe máte ty správný lidi je život hned lepší.
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Co jse týče mne já mám zkušenost pouze alkoholem , ať už je to pivo nebo tvrdý alkohol, moje první zkušenost z alkoholem byla ve 13 letech na dovolé , jinak z dalších drog tou jsou cigarety jsem kuřák, takže drogu mývám vlastně každej den.
Z těch tvrdších drog sem zkusil pouze marihuanu, a to jsem měl párkrát za život, jesli jí zkusím 1-2 do roka tak je to moc.
A Jednou jsem dostal po úraze na předpis kodein ,což je silný lék proti bolesti.
To je asi vše s čím jsem měl zkušenost zatím
Z těch tvrdších drog sem zkusil pouze marihuanu, a to jsem měl párkrát za život, jesli jí zkusím 1-2 do roka tak je to moc.
A Jednou jsem dostal po úraze na předpis kodein ,což je silný lék proti bolesti.
To je asi vše s čím jsem měl zkušenost zatím
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Tak ještě tam chybí kofein, tein atd. Ono najít něco co v sobě nemá žádnou takovou látku (co ovlivňuje lidské myšlení a vnímání) je skoro problém :0)