Práca s detmi

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Práca s detmi

Nový příspěvek od Mathias8 »

Tento web slúži na pomoc pre mladých ludí, aby zvládali svoju sexualnu orientáciu a takisto aby vedeli o nej čo najviac. Je vela pedofilou, ktorý sú sami so sebou vyrovnaný a nechcú ubližovať, skrátka by chceli byť nejako prospešný pre deti a chceli by vykonávať prácu kde sú deti. Citia sa na to a chcú to, ale nevedia ako sa tam dostať a na akú prácu sa dostať. Zobrali by hocijakú prácu kde sú deti. Zakladám preto vlákno v ktorom by sme písali o tom, aké možné práce vykonávať kde sú deti, aká je to práca, ako sa tam dostať a skúsenosti ak má niekto s nejakou prácou.
Ja čo poznám je školstvo, v ktorom človek može pracovať ak má na to Vysokú školu, ale viem aj, že ak si človek spraví skúšky či ako sa to volá tak može učiť určitý predmet. Napríklad ak má človek strednú školu ale je fakt dobrý v angličtine alebo telocviku a spraví skúšky može učiť ten predmet.
Dalej detský domov. Vo vačšine detských domovov berú pracovníkou ako kurenár, opravár, kuchár. Do styku s detmi z detského domova sa človek si myslím nedostane ak ano... bol by som rád keby niekto napísal...
Dalej skautský oddiel... bolo by faj keby niekto napísal, ako sa dostane taký človek pedofil, ktorý ma velmi rád deti a chcel by snimi pracovať a má za sebou strednú školu s maturitou ako sa dostane do takého skautského oddielu... alebo ako sa dostane do tábora človek s takou školou...
Animátorstvo- škola. Je to jedna z možností ako pracovať s detmi, ale čo taký človek ktorý má strednú školu a chce byť detom prospešný?

Je totiž vela možností ako pracovať s detmi ale niektorý pedofilovia o nich nevedia a utápajú sa v depkách a uzskotiach ale keby mali nejaký záchytný bod ktorého by sa chytili a keby sa im to podarilo boli by štastnejší...preto by som bol rád keby sme sa tomuto otvorene venovali aby sme tímto sposobom pomohli mladým ludom najísť si vhodnú prácu kde sú deti..
semper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 19
Výkřik do tmy: Tých, ktorí sa oneskoria potrestajú dejiny- Michail Gorbačov 1.10.1989
Dal: 7 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Re: Práca s detmi

Nový příspěvek od semper »

Mathias na Slovensku môžeš robiť učiteľa na ZŠ/SŠ ak: a) máš vyštudované učiteľstvo na VŠ v odbore 1. stupeň- to sa študuje vačšinou na pedagogických fakultách, alebo 2. stupeň + SŠ- toto sa študuje na filozofických resp. iných fakultách podľa toho aké vyučovacie predmety človek študuje. b) učiteľa cudzieho jazyka môžeš robiť aj ak napr. máš štátnu skúšku v jazykovke z daného jazyka a dorobíš si pedagogické minimum, toto platí aj pri učiteľoch odborných predmetov na učilištiach že majú napr. ing. z nejakého odboru a na to aby mohli učiť si dorobia to pedagogické. c) Majstri odborného výcviku- tam stačí mať vyučný list+ maturitu z daného odboru a stačí ak začneš študovať pedagogické minimum a môžeš robiť majstra učňom. Vychovávatelia v družine a detskom domove- tí pokiaľ viem by mali mať vyštudované vychovávateľstvo na strednej pedagogickej škole ak ešte tieto na sk existujú, toto sa týka aj učiteľov v škôlke. Pre teba najschodnejšia cesta asi je animátorstvo v detských táboroch a centrách voľného času, tam sa pokiaľ viem nevyžaduje nejaké pedagogické vzdelanie, stačí vzťah k deťom. Ako to funguje u skautov tak to ti nepoviem nikdy som v skaute nebol. Ešte ma napadajú rôzni vedúci detských športových oddielov, tam asi tiež nevyžadujú pedagogické vzdelanie. Vidíš ja ako hotový učiteľ mám strach ísť medzi pubertiakov kvôli mojej hebefílii.
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Proč se jako hebefil bojíš pracovat s dětmi?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
semper
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: Tých, ktorí sa oneskoria potrestajú dejiny- Michail Gorbačov 1.10.1989

Kasz píše:Proč se jako hebefil bojíš pracovat s dětmi?
Kasz ja sa bojím pracovať s dospievajúcimi (dievčatami) >:( , preto nechcem učiť, lebo som učiteľ pre stredné školy a 6.až 9. ročník ZŠ. Na vyučovanie na 1. stupni ZŠ nemám kvalifikáciu.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Ale proč se toho bojíš? (Mimochodem, dítě je z právního hlediska osoba do 18 let.)
semper
Registrovaný uživatel

Kasz píše:Ale proč se toho bojíš? (Mimochodem, dítě je z právního hlediska osoba do 18 let.)
Kasz vec sa má takto- problém číslo jedna sú moje nevhodné pohľady, ktoré by som hádzal na žiačky aj blbému by z nich bolo jasné, že sa na 14-15 ročné dievča dívam ako keby to bola dospelá žena. Problém no. 2 je ak by som nedokázal odolať zvodom niektorej žiačky a vrhol by som sa s ňou do šialeného vzťahu, o ktorom by sa časom aj tak verejnosť dozvedela lebo na sk a v malomeste sa nič neutají by pre mňa znamenalo spoločenskú samovraždu a doživotné stigma úchyláka, aj keď by som snáď dokázal vzdať sa sexuálneho života s danou mladistvou. Lebo pokušenie je veľké a ja z minulosti viem že nedokážem odolať dlhotrvajúcemu pokúšaniu. Pre toto sa bojím pracovať v školstve, jedine ak tak na prvom stupni ale stredná škola by bola moja smrť (obrazne). :'(
asce
Na trestné lavici
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Dal: 91 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od asce »

semper píše:problém číslo jedna sú moje nevhodné pohľady, ktoré by som hádzal na žiačky aj blbému by z nich bolo jasné, že sa na 14-15 ročné dievča dívam ako keby to bola dospelá žena.
Však to je pohlavně dospělá žena. Ta 14 letá ovšem za dvěma zamčenými dveřmi (zákonná hranice + učitel), ta 15 za jedněmi zamčenými dveřmi (učitel). Jako učitel máš mnoho oprávněných důvodů se na žákyni podívat - samozřejmě to musí mít svoji míru. Je také možné s nimi lehce konverzovat a tím se můžeš opět dívat. Zdůrazňuji to slovo "lehce".
semper píše:Problém no. 2 je ak by som nedokázal odolať zvodom niektorej žiačky a vrhol by som sa s ňou do šialeného vzťahu, o ktorom by sa časom aj tak verejnosť dozvedela lebo na sk a v malomeste sa nič neutají by pre mňa znamenalo spoločenskú samovraždu a doživotné stigma úchyláka
Milý sempere! Na dobře míněné rady mých dobře vychovaných předřečníků máš pořád nějaké výhrady. Přijmi tedy radu od opravdového rebela:
Odstěhuj se do velkého města a přijmi práci jako učitel. Zjistíš, jak jsi na tom doopravdy s tím sebeovládáním. Pokud neodoláš, tak se seznam s nějakou tvému srdci neodolatelnou 15 letou. Láska musí být opětovaná! Žádné otravování či pronásledování dotyčné!!! Je malá pravděpodobnost, že to nepraskne, ale je. Buď se rozejdete nebo získáš trvalou partnerku, to už závisí na mnoha dalších okolnostech, tebe z toho nevyjímaje. Když to praskne, což jest pravděpodobné, tak tě vyhodí ze školy a půjdeš k soudu. Pokud jsi jinak slušný čllověk a vše bylo na bázi oboustrané dobrovolnosti, dostaneš podmínku a víceletý zákaz učení. ALE UŽ BUDEŠ VĚDĚT CO TO OBNÁŠÍ. Už nebudeš jen brečet, budeš obeznámený. Nejspíš dojdeš k závěru, že s tou mladou dívkou to je stejné jako s o něco starší, kde by ti už žádné komplikace nehrozily. A hlavně si pak takovou regulérní partnerku najdi. Já to chápu asi takto - každý rok trávím dovolenou u přehrady. Je to krásné. Párkrát jsem byl u moře. Bylo to ještě krásnější. Teď už zase bývám u té přehrady - jo, moře by bylo o něco krásnější, ale kdo by se tam taky pořád trmácel, ostatně už vím o co jde...
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Vztah s 15letou (či starší) žákyní zakázaný není, ne? Nevím o žádném předpisu, který by to zakazoval...
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:Vztah s 15letou (či starší) žákyní zakázaný není, ne? Nevím o žádném předpisu, který by to zakazoval...
Je samozřejmě - ne kvůli tomu věku, ale kvůli tomu, že jseš její "nadřízený" a ovlivňuješ tak zásadním způsobem její život. Tedy kvůli té nerovnoprávnosti ve vztahu - podobně jako 15 letá nevlastní dcera a otec.
Naposledy upravil(a) asce dne pondělí 12. 10. 2015, 21:00:25, celkem upraveno 1 x.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

asce píše:
Kasz píše:Vztah s 15letou (či starší) žákyní zakázaný není, ne? Nevím o žádném předpisu, který by to zakazoval...
Je samozřejmě - ne kvůli tomu věku, ale kvůli tomu, že jseš její "nadřízený" a ovlivňuješ tak zásadním způsobem její život. Tedy kvůli té nerovnoprávnosti ve vztahu - podobně jako 15 letá dcera a otec.
Odkaz na zákonné ustanovení?
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:
asce píše:
Je samozřejmě - ne kvůli tomu věku, ale kvůli tomu, že jseš její "nadřízený" a ovlivňuješ tak zásadním způsobem její život. Tedy kvůli té nerovnoprávnosti ve vztahu - podobně jako 15 letá dcera a otec.
Odkaz na zákonné ustanovení?
§ 186 Sexuální nátlak
(1) Kdo jiného násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy donutí k pohlavnímu sebeukájení, k obnažování nebo jinému srovnatelnému chování, nebo kdo k takovému chování přiměje jiného zneužívaje jeho bezbrannosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo zákazem činnosti.
(2) Stejně bude potrestán pachatel, který přiměje jiného k pohlavnímu styku, k pohlavnímu sebeukájení, k obnažování nebo jinému srovnatelnému chování zneužívaje jeho závislosti nebo svého postavení a z něho vyplývající důvěryhodnosti nebo vlivu.
semper
Registrovaný uživatel

nečakal som, že rozprúdim takúto búrlivú diskusiu o paragrafoch, pod pojmom búrlivý vztah som nemyslel, že budem mať so svojou žiačkou sex, ale že sa do seba zamilujeme... na fyzické naplnenie si počkám kým ju nebudem učiť, to dá rozum . Príbeh môjho učiteľa, ktorý opisujem v inom príspevku, je špecifický tým, že jeho trestal zamestnávateľ neoprávnene, on nebol policajne vyšetrovaný ani mu nik nezakázal učiť ale s posudkom od zamestnávateľa už nenašiel v školstve prácu a ja by som v takomto prípade dopadol podobne.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

asce píše:§ 186 Sexuální nátlak
Když to bude ze strany té dívky i toho učitele dobrovolné, nejedná se o sexuální nátlak.
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:
asce píše:§ 186 Sexuální nátlak
Když to bude ze strany té dívky i toho učitele dobrovolné, nejedná se o sexuální nátlak.
Srovnej si sousloví z odstavce (1):
"Kdo jiného násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou...donutí..."
se slovy z odstavce (2):
"...pachatel, který přiměje..."
Všimni si, že v tom druhém odstavci není o násilí ani slovo, tedy zřejmě předpokládá i dobrovolnost. Slovo "přiměje" nemusí označovat násilí - prostě třeba tím, že ji požádáš, ji přiměješ k nějaké akci...

Pokud nemám pravdu, tak budu jen rád. Na druhou stranu - je to sice už doba - ale přesně za to já jsem byl souzen a odsouzen na ty 4 roky. Soudu se nepodařilo prokázat, že některé dívce bylo pod 15.Jednak nepřišli na ty pravé, a s těmi ostatními jsem začal ve 14 a pokračoval v 15. Jak jsem už psal, trochu paradoxní je, že když už jsem i sám dospěl k názoru, že se chovám špatně a našel jsem si R a skoro 2 roky jsme spolu chodili, přičemž díky zamilovanosti k ní jsem "sekal latinu", tak to prasklo. Byl jsem odsouzen za pohlavní zneužívání a ohrožování mravní výchovy mládeže, neboť jsem měl sexuální vztahy, byť dobrovolné, s osobami, které byly svěřeny do mé pedagogicko-výchovné péče. Přitěžující okolnost byly: počet těch dívek a několikrát 2 dcl vína v kavárně.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Pozor, ve tvé době platil jiný TZ, ve kterém se za "pohlavní zneužívání v závislosti" považoval pohlavní styk s osobou do 18 let věku. Dnes to již neplatí.

Jinak v paragrafu Sexuální nátlak se sice píše "přiměje", ovšem také se tam píše "zneužívaje jeho závislosti, postavení atd.". Čili opakuji, že na dobrovolný vztah s 15letou a starší studentkou se toto nevztahuje.
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Kasz píše:Pozor, ve tvé době platil jiný TZ, ve kterém se za "pohlavní zneužívání v závislosti" považoval pohlavní styk s osobou do 18 let věku. Dnes to již neplatí.

Jinak v paragrafu Sexuální nátlak se sice píše "přiměje", ovšem také se tam píše "zneužívaje jeho závislosti, postavení atd.". Čili opakuji, že na dobrovolný vztah s 15letou a starší studentkou se toto nevztahuje.
Však o tom hovořím - žačka prostě je závislá na svém učiteli
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Že je závislá, ještě automaticky neznamená, že dotyčný této závislosti zneužije. Trestné je, když ji přiměje k něčemu a přitom té závislosti, o které píšeš, zneužije. Pokud bude pohlavní styk dobrovolný a oboustranně chtěný, nejedná se o trestný čin sexuální nátlak.

A vůbec, Gabrieli, nemohl bys zde vložit komentář k tomuto paragrafu, pokud jej máš k dispozici?
asce
Na trestné lavici
Descendent:

Nový příspěvek od asce »

Pokud má Kasz pravdu, tak potom vůbec nevím, Sempere, co řešíš. Prostě uplaluj do toho velkého anonymního města a jdi učit. Samozřejmě se chovej slušně a stále si připomínej, že tam jsi proto, abys předával "světlo", ne aby sis tam našel "oběť". Ale pokud to tak nějak "vyplyne", tak si získej obdiv té svojí vysněné patnáctky... Chlape, kdybych byl na tvém místě...
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Nový příspěvek od Forst Jan »

Semper:
Myslím, že ti trochu rozumím. Když to porovnám trochu se sebou tak můžu říct tohle: "Jsem pedofil? Ano. Mám rád děti? Ano. Věřím si, že bych jim neublížil? Ano, 100%. A jaké jsou tedy moje pocity, když jsem poblíž dětí? Neustále se hlídám, jsem nervózní, je mi to nepříjemné. Ano, jsem pedofil, který je šťastnější když není s dětmi, než když je s dětmi. Neříkám, že i tybjsi takový, říkám jen, že chápu, že někdo se prostě necítí na to být s dětmi. A bohužel u hebefil je myslím i větší šance, že tě "vyvolená" bude svádět sama, než u pedofilů zaměřených na mladší.
Nelíbí se mi, jak tě někteří tu tlačí do učení. To musí být jen a pouze tvoje rozhodnutí a musíš si být jistý. Naopak obdivuji tě, že se sám držíš zpátky. To tu dokáže málokdo. Většina tu tvrdí, jak má vše pod kontrolou, ale obávám se, že opak je pravdou. Pokud se někdo nedokáže vzdát toho, co má rád, pak to pod kontrolou nemá.
Ale řeknu ti nakonec tohle. Jestli si nevěříš a nechceš učit, neuč. Ale jestli si věříš, chceš učit a jenom se bojíš toho, co by mohlo být, tak se neboj a uč. Protože strach budeš jinak mít vždy, selhat se dá všude.

Kasz:
Nejsem právník ani učitel, ale možná že není zákonem dané, že učitel nesmí spát se studentkou, ale může to být vnitřní předpis školy. Pokud vím, zákon nezakazuje doktorům spát s pacienty, ale lékařská komora ano. Nevím, jestli není něco podobného i s učiteli. Protože vím o jednom, co byl z jednoho gymnázia vyhozen (a teď dělá v jedné restauraci) po tom, co se ukázalo, že je ve vztahu s jednou svou studentkou, tehdy 17! letou.
Děkuji
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Forst Jan píše:Kasz:
Nejsem právník ani učitel, ale možná že není zákonem dané, že učitel nesmí spát se studentkou, ale může to být vnitřní předpis školy. Pokud vím, zákon nezakazuje doktorům spát s pacienty, ale lékařská komora ano. Nevím, jestli není něco podobného i s učiteli. Protože vím o jednom, co byl z jednoho gymnázia vyhozen (a teď dělá v jedné restauraci) po tom, co se ukázalo, že je ve vztahu s jednou svou studentkou, tehdy 17! letou.
Výpověď je dost ošemetná věc a zaměstnavatel ji může dát jen v odůvodněných a zákonem stanovených případech. "Byl vyhozen" může také obsahovat "byl donucen podepsat dohodu o ukončení pracovního poměru", což neznamená, že dostal výpověď (= byl vyhozen), ale že pracovní poměr skončil dohodou.

Co se týká vnitřního předpisu školy, nic takového stanoveno není a myslím, že ani být nemůže, když se dva mají rádi, tak se prostě mají rádi, tam jde o ten nátlak, který by třeba mohl nastat... určitá objektivita apod., ale trestné to není a hrubé porušení pracovní kázně taky ne, co dělají dva lidé doma soukromě, do toho zaměstnavateli nic není. Akorát u státních zaměstnanců je zakázáno, aby manžel byl přímým nadřízeným druhého z manželů tam, kde by tento podřízený podléhal jeho přímé a zároveň jediné kontrole. V soukromých firmách to pak může být jakkoliv, jak si to dotyční udělají.

Pokud bude doktor chodit s pacientkou, proč by nemohl? To slyším poprvé a opět by mě zajímal odkaz na předpis. To jako partner nebo partnerka lékaře nesmí chodit k ke svému partnerovi jako k lékaři a nebo spolu nesmí souložit? Když bude moje partnerka lékařkou a já k ní budu docházet na léčení, tak spolu pak doma nesmíme souložit?