vsechny vas zdravim,
prihlasila jsem se do tohoto fora na zaklade dnesniho vysilani na radiu CR6, kde byl hostem fx100D. rozhovor byl velmi zajimavy, a ja si vzpomnela, ze jsem uz vicekrat premyslela o tom, jak nespravedlive se spolecnost stavi k pedofilum, vzhledem k tomu, ze sexualni orientace je vrozena, a nikdo si ji tedy nemuze vybrat. moc se bojim, ze zmena pristupu verejnosti jen tak neprijde. vsem preji hodne odvahy.
vase
sabara
vsem vam drzim palce
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Muži
- ve věku od: 35
- ve věku do: 65
- Dostal: 1 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- Dal: 75 poděkování
- Dostal: 218 poděkování
Re: vsem vam drzim palce
A takové přání odvahy velmi potěší, a já osobně za něj moc děkuju! Je supr, že se sem přihlašují i lidé, jak to říci, ne-pedofilní. Je to i velmi účelné, aby i takoví lidé například k tématům, co tu rozebíráme, přidali svůj názor, jednoduše z jiného úhlu pohledu. A pokud je tento názor schopný chápavosti, i to je kladná cesta, jak upravovat názor veřejného mínění, každý takový chápavý názor je kamínkem do mozaiky, jak něco změnit. A k tomu samozřejmě výborně pomáhá i fx a další svou otevřeností a trpělivým vysvětlováním, sám bych rád ten rozhovor v rádiu slyšel.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Re: vsem vam drzim palce
Jsem také velmi potěšen, že reakce nejsou jen negativní.
Jinak jsem pořad také ještě neslyšel, rozhovor s paní moderátorkou přesáhl dvě hodiny, byl zaznamenán na diktafon a později sestříhán. Zavolám dnes paní moderátorce a optám se, zda by mi neposlala záznam a pokud pošle, dám ho sem na fórum.
Zajímalo by mě, jak jste na takové myšlenky přišla. Dalo k tomu podnět něco z médií či internetu? Napadlo Vás, že mohou existovat pedofilové, kteří děti nezneužívají, nebo že je v médiích označován za pedofila i pachatel, který pedofil být nemusí?sabara píše:...ja si vzpomnela, ze jsem uz vicekrat premyslela o tom, jak nespravedlive se spolecnost stavi k pedofilum, vzhledem k tomu, ze sexualni orientace je vrozena, a nikdo si ji tedy nemuze vybrat.
Jinak jsem pořad také ještě neslyšel, rozhovor s paní moderátorkou přesáhl dvě hodiny, byl zaznamenán na diktafon a později sestříhán. Zavolám dnes paní moderátorce a optám se, zda by mi neposlala záznam a pokud pošle, dám ho sem na fórum.
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.