je mi 22 a za rok budu odevzdávat bakalářskou práci. Studuji bezpečnostní management a říkal jsem si, jaké bych asi tak dělal téma. A tak mě napadlo, co zpracovat téma mě velmi blízké? Resp. nám všem.
Nejdříve něco o mě, ať dodržuji slušné vychování v této komunitě.

Svoji poruchu, nebo jak to říci, jsem si uvědomil ve svých 14 letech a trvalo poměrně dlouho, než jsem si to přiznal, začal o tom mluvit, nejdříve s kamarádkami, rodiči a odborníky (až v 21 letech jsem zašel za odborníkem, o pár let dříve jsem to řekl mé nejlepší kamarádce). Naštěstí mám stejně starou/mladou

Nevyhledávám přítomnost malých dívek, ne z důvodu, že bych jim něco udělal, spíše je mi to nepříjemné z důvodu zbytečného vzrušení, kterého bych se vystavil. Z toho plyne, že jsem nikomu nic neudělal a ani nemám v plánu něco malým dívkám udělat, vše se odehrává pouze v mé hlavě.
Tímto příspěvkem bych vás všechny rád poprosil o vyplnění krátkého dotazníku na téma Ochrany dětí na internetu. Internet skýtá pro mnohé z nás anonymitu a ideální možnost tak obtěžovat děti na sociálních sítích.
Pokud máte k tomuto tématu nebo dotazníku co říci, postřehy, zkušenosti (vlastní či cizí), budu rád, když se o nich pobavíme, třeba mi to pomůže i pro tvorbu praktické části BP.
Přeji hezký den.

odkaz: https://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/zneuzivani-deti-na-internetu/
ps: pokud nebude něco fungovat, napište mi tady nebo SZ, obvykle se chybičky objeví až v ostrém provozu, tak se dopředu omlouvám a děkuji za pochopení