Jsou děti "sexy"?

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
Uživatelský avatar
Návštěvník

Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Návštěvník »

Jsou pro Vás děti sexy? Tedy, lze vůbec toto pojmenování použít? Je správné?
Roztomilá, krásná, pěkná ... ale jak jinak pojmenovat pokud Vás dítě skutečně sexuálně přitahuje a je to prostě Váš typ?
Uživatelský avatar
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Příspěvky: 172
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Jistěže jsou děti sexy. Kdyby nebyly nebyl bych pedofil. Jde ale hlavně o to jak se na to slovo koukají lidi. I zde je pro mnohé naprosto nepřijatelné toto pojmenování. A přitom je to zcela přirozené. Je jasné že máme i jiné možnosti jak slovně vyjádřit, že se mi holka líbí, (a určitě ti nemusím připomínat spoustu názvů a přirovnání :D ) ale je sexy je asi nejvíc obecné a taky nejpřijatelnější. A není na něm nic špatného.
Tito uživatelé poděkovali autorovi FlyInRoom za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, josefv
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Husky, velice zajímavé téma. Upřímně děkuji za milé zpestření dnešního rána. Kdyby se občas i jiní zapojili (myslím rovněž AV sekci), bylo by to tady hned radostnější a pestřejší.
FlyInRoome, výjimečně s tebou souhlasím.

Jsou děti "sexy"? (Takové "vědecké" úvahy mě baví... :D )
Slovem SEXY lidé obvykle označují bytosti, tvory či předměty, které v nich probouzejí sexuální pudy, vyvolávají erotické představy - zkrátka které sexuálně apetují. Většinou se mluví o sexy kosti (myšlena žena) nebo sexy svalovci (myšlen muž). Zoofil může mluvit například o sexy oslici - proto v mé "definici" uvádění tvorů. Mluví se i např. o sexy prádélku - proto uvádím i předměty.

A pro nás jako pedofily jsou SEXY zkrátka DĚTI. Pro GL děvčátka, pro BL chlapečci. A zabte mě kvůli tomu! Nebudu si tady teď hrát na asexuálního nebo impotentního "kamaráda" všech dětí bez rozdílu, který by nikdy na dítě (správněji holčičku, když jsem GL, že) sexuálně nepomyslel. Na takovou podivnou líbivou propagandu jsou tady jiní experti.

Pokud by pro nás děti nebyly sexy, nejsme pedofilové. Některé holčičky jsou pro mě velice sexy. Těm říkám šmudlinky. Některé si to dokonce uvědomují a koketují se mnou - těm říkám propedofilky (pouze na odborné půdě, jim osobně říkám třeba zlatíčko, kočičko, drahoušku, miláčku nebo lásko).

Jinou otázkou je, zda je vhodné děti takto označovat a mluvit - ať veřejně nebo uvnitř komunity, o sexy kutících a sexy holčičkách. Dle mého plyšového názoru to mezi dětmi a mezi lidmi vhodné není - navíc to může být dosti nebezpečné, ale v naší komunitě bych to za žádný poklesek nepovažoval. Je to jen upřímné a slušné přiznání si našeho "problému", resp. naší preference, specifičnosti naší sexuální variace.

Kdybychom jako muži řekli chlapečkovi, že je sexy, pravděpodobně bychom na něj v převážné většině případů působili hodně úchylně a přitepleně. To samé říci holčičce by se setkalo s jinou reakcí. Malá by nevěděla, co to znamená, starší (tak od 4-6 let) by věděla a byla potěšena, ale mohla by to pak tlumočit plošně a velice hlasitě na všechny strany s případnými dalšími fantazijními dovětky. Starší by reagovala v závislosti na svém vztahu k nám. Zamilovanou by to moc potěšilo, možná rozrušilo. Horší by bylo, pokud by to nepochopila nebo pochopila jako sexuální nabídku z naší strany. Ty starší jsou prostě nebezpečné a nic pro mě. Nějaký odborník na starší k tomu třeba něco více napíše...

Dejte si pozor na to mluvit na veřejnosti o "sexy dětičkách". V dnešní době byste mohli být utlučeni či nakopáni mezi... Ale v naší komunitě bych tento pojem nezakazoval. Mohli by se z nás brzy stát meteorologové (další). Slova "roztomilá, krásná, pěkná ..." mají také své opodstatnění a vhodné použití, ale slovem sexy někdy potřebujeme vyjádřit své osobní preference a naznačit svůj pedo-vkus. Ukázat na dívenku, která v nás rozproudí krev. Děti se "líbí" celkově všem dospělým a jsou pro všechny "roztomilé, krásné, pěkné...", ale my jsme zkrátka pedofilové PROTO, že pro nás jsou některé děti NAVÍC SEXY.

Mohli bychom hledat i jiné pojmy, ale k ničemu přínosnému by to podle mě nevedlo. A podle mého je lepší používat slovo sexy, než označení, které mi sdělil můj syn (žák 1.st. ZŠ), když jsme se soukromě bavili o jedné hezké holčičce na našem letním pobytu:
"Šukézní prcinka." (Prosím moderátory, aby se tentokrát ovládli a nevyhvězdičkovávali, Marco. Cituji malého kluka a navíc to patří do tohoto tématu a přímo odpovídá na problematiku. Děkuji. :) )
Tito uživatelé poděkovali autorovi Plyšáček za příspěvky (celkem 2):
josefv, Bit
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Daniel »

Samozřejmě že holčičky jsou sexy. A naprosto neskutečně sexy je holčička s vypadlým mléčným zubem ;)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 4):
Plyšáček, MarkM, Livrey, josefv
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Praha
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Skype: Forst.Jan.87
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Příspěvky: 457
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Forst Jan »

Víceméně souhlasím s Plyšáčkem, takže to nebudu psát na 3 stránky, ale jen hodně krátce:
Děti samozřejmě sexy jsou, proto jsme pedofilové, ale ne vždy je vhodné takový termín o nich použít. (Pro ty, kdo rádi a často překrucují logiku mých výroků píšu NE VŽDY, to znamená něco JINÉHO než NIKDY.)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Forst Jan za příspěvky (celkem 2):
Plyšáček, josefv
Děkuji
Uživatelský avatar
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Příspěvky: 7971
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Související téma:
děti "druhého pohlaví" (tento a následující příspěvky)
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne pondělí 14. 9. 2015, 12:10:55, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Gabriel Svoboda za příspěvek:
josefv
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od asce »

Plyšáček píše: A pro nás jako pedofily jsou SEXY zkrátka DĚTI. Pro GL děvčátka, pro BL chlapečci. A zabte mě kvůli tomu! Nebudu si tady teď hrát na asexuálního nebo impotentního "kamaráda" všech dětí bez rozdílu, který by nikdy na dítě (správněji holčičku, když jsem GL, že) sexuálně nepomyslel. Na takovou podivnou líbivou propagandu jsou tady jiní experti.
Dost často mě na čepeku překvapuje ta hypertrofovaná korektnost - úplně jak od našich politiků. Já jsem znalými a zaručeně bych byl i neznalými mého nitra, kdyby těmi znalými byli, označován za perverzní prase. Dám se tedy do komunity, která má v názvu slovo, které při vyslovení občanem z mainstreemu, vyvolá v první vteřně tutéž zmíněnou zvířecí asociaci a ve vteřině druhé pak mdloby. A ejhle, místo toho jsem v přípravce pro budoucí jeptišky... Ach jo...

Značná část dětí, nikoliv však všechny, na mě působí sexy. Některé holčičky dokonce tak, až se mi dělají mžitky před očima a tělem mi projíždí takové zvláštní mrazení. Ačkoliv jsem během života měl, řekněme, slušně sexu s dívkamí od čtrnácti let či zcela dospělými, u nich jsem tento pocit nikdy nezažil. Zajímavé to mám na spodní hranici své preference, tedy okolo 4 let věku holčiček. Zvláště pokud takovou dívenku vidím nahou. Zde to ve mě nevzbuzuje buď žádné vášně, prostě nic, anebo se naopak úplně zblázním. Velmi záleží na tom, jak přesně dívenka vypadá. Zdůrazňuji, že se bavíme o erotice, ne o ušlechtilejších formách lásky. Raději ještě jednou - popisuji teď jen erotické působení, tedy to "sexy", ne působení jiné (stejná dívka mě může zase přitahovat jinak, ne přes erotiku, třeba tím, že z ní vyzařuje potřeba, aby o ni bylo pečováno - smutné oči...). Vadí mi taková ta vypouklá bříška, i když to bývá spíš u ještě mladších, příliš hubené nohy, hlava je vždy ve výraznějším poměru než u dospělých, to je jasné, ale dá se to významně na obě strany ovlivnit účesem... Zato cosi jiného, také ve větším poměru k ostatním částem těla než u dospělých žen... to je opravdu doslova chyták na pedofilií zasaženého muže...
Tito uživatelé poděkovali autorovi asce za příspěvek:
josefv
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Danieli, o tvé zálibě v mezerách po mléčných zubech vím a jsem rád, že ji tady zmiňuješ. :)

Jane, jsem rád, že se tak pečlivě vyjadřuješ. Zbytečné dohady s méně chápavými jsou zde často nesmírně vysilující.

Gabrieli, fascinuje mě, jak se tady vyznáš. Lekl jsem se, že s tímto tématem souvisí celé tebou zmiňované vlákno, ale vybraná pasáž od bisexuálně orientovaného pedofila - ChildLovera Hosta i její pokračování je zajímavé.

Asce, ty divochu. Jsem rád, že tady máme taky někoho tvého ražení. Není nad pestrost - názorů, přístupů a zkušeností. Ale nezapomeň, že jsme komunita především slušných pedofilů, kteří mají za cíl pozitivní osvětu a vlastní kultivaci.
asce píše:...Zajímavé to mám na spodní hranici své preference, tedy okolo 4 let věku holčiček. Zvláště pokud takovou dívenku vidím nahou. Zde to ve mě nevzbuzuje buď žádné vášně, prostě nic, anebo se naopak úplně zblázním. Velmi záleží na tom, jak přesně dívenka vypadá. Zdůrazňuji, že se bavíme o erotice...
Jo? :) To mě bere... A víš, že tady máme také téma Co nás vzrušuje? Tam se můžeš řádně vyřádit. Ale pozor na mnichy. :) Těším se na tvoji knihu - paměti jednoho chlípníka, a nechci, aby sis za vulgarity poseděl "za BAN-mřížemi". :) Formuluj to profesionálně.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od asce »

Plyšáček píše:Těším se na tvoji knihu - paměti jednoho chlípníka, a nechci, aby sis za vulgarity poseděl "za BAN-mřížemi". Formuluj to profesionálně.
No, to jsi mě tak úplně nepochopil. Já jsem velmi slušně mluvící člověk. Celý život jsem s tím měl potíže. Kamarádi si ze mě často dělali legraci a byly i případy, kdy se vsázeli, že při rozčilení ze mě "vypadne" něco jako: "To se na to můžu vykakat!", přičemž se ještě budu červenat a rozhlížet, zda jsem někoho tak hrubým prohlášením neuvedl do rozpaků... Naprosto jiná věc ale je, zda by jednomu takovému vtipálkovi nedošel humor, kdybych mu třeba naprosto spisovně sdělil svůj názor na potřebu odstranit drobnou bradavičku z jisté části těla jeho dcerky... Problém je v tom, že některé scény jsou v mém textu tak vypjaté, že je obtížné je popsat bez nějaké té vulgarity použité druhou zúčastněnou osobou. Některé scény jsou pak tak vypjaté, že je problém popsat je vůbec... Další otázka se týká toho, zda bys to měl číst zrovna ty. Považuji tě za takovou zpřízněnou, ale plyšovou duši... Já dost často nejsem plyšový... A bylo by mi líto přijít zde o někoho, kdo alespoň trochu má (snad, doufám, ...) pochopení (pominu-li ten náznak o přítelkyni, kde mě tvoje reakce dosud velmi bolí).
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Asce, pokud jsem se v minulosti vyjádřil způsobem, který tě zasáhl, velice se ti omlouvám.

Já jsem také slušně hovořící spoluobčan. V práci s holčičkami mluvím výhradně spisovně. A už bez narážek.

Máš mé sympatie - díky tvé otevřenosti a upřímnosti. Nemusíš se bát, že bych se nad tebou nebo kýmkoliv jiným tady "zhnusil".
I když jsem hodně plyšově jemný a citlivý. Na to jsou tady jiní, aby zvraceli na Plyšem ap... :(

Každý, sebe perverznější projev sexuality, vnímám stejně jako sexuologové a nepřisuzuji mu žádné morální hodnocení. Zvykl jsem si na taková niterná sdílení s pedofily, že mám pochopení pro každou lidskou slabost. Zajímá mě cokoliv, co souvisí s hlubinami lidských duší.

Ale Asce, zpět k tématu. Tato psaníčka nemusí číst veřejnost. :)
Pronesl jsi někdy ve svém divokém životě veřejně o nějaké dívence, že je sexy? Nebo jsi to některým pošeptal? Jaké byly reakce?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
asce
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Ascendent:
Padáme dolů ač stoupáme výš,
zítra buď zhasneš nebo uhoříš...
Descendent:
Za nepřekonatelným mořem, tam za vlnkou poslední, lásko, jak je ti...
Příspěvky: 442
Dal: 90 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od asce »

Plyšáček píše:Pronesl jsi někdy ve svém divokém životě veřejně o nějaké dívence, že je sexy? Nebo jsi to některým pošeptal? Jaké byly reakce?
Tak podstatná část mého života, který jsi nazval divokým, zatímco já bych byl v tom názvu daleko skromnější (jo, něco bylo, něco se i zadařilo...), se odehrává v dávnější minulosti. I když jsou i novější epizody, to nepopírám. Dříve se slovní spojení "být sexy" vůbec nepoužívalo. A já jsem na toto vyjádření nepřešel ani později. Jak jsem obdiv a erotickou přitažlivost vyjadřoval:
(Mili, 12) "Ale, copak že mě svojí návštěvou poctila dívka s nejkrásnějšíma nohama pod sluncem?"; (Jíťa, 11) "Hvězdičko moje, ty jsi tak krásná, až se mi z toho tají dech!"; (Regina, 14) "Pohádku o Zlatovlásce napsali jen proto, že si ani ve snu nedokázali představit nádheru tvých vlasů!", (Radka, 14) "Moje krásná princezno, poklekám před tvojí krásou!", a tak nějak podobně. Jak je vidět z tohoto výběru, takto jsem se choval spíše ke starším partnerkám - vztah k nim bych nazval "chozením". U těch mladších jsme spíš "blbnuli", často s jistým přesahem, ale bylo to prostě jiné... Když teď o tom přemýšlím, tak mi to nedává smysl - ty mladší dívky mě vzrušovaly naprosto nejvíc a skoro žádné lichotky...? Nechápu to... Dokonce si tu lichotku někdy musely říci samy - ústřední věta příběhu Sára a Irenka (sestry 12 a 10 let) z mého životopisu patří Irence: "A stejně jsem hezčí než Sára!"
 ! Zpráva od: Marco Freeman
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity, viz ZDE. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Uživatelský avatar
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 4
ve věku do: 14
Příspěvky: 155
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Troper »

Mali chlapci su sexy a basta ... :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Troper za příspěvek:
Filip
Uživatelský avatar
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Příspěvky: 620
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Filip »

Pri kutíkoch ma nikdy nenapadlo použiť slovo sexi, ale skôr že by som ich s láskou zjedol. Obrazne, nie som kanibal. :D
Naposledy upravil(a) Filip dne sobota 19. 9. 2015, 11:35:29, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
Damian
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 38
Dal: 608 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Damian »

Pro mě jsou děti krásné, nádherné, půvabné, vnadné, spanilé, sličné, líbezné, ladné, čarovné, čarokrásné, divukrásné, kouzelné, okouzlující, úchvatné, roztomilé, pěkné, pohledné, rozkošné, graciézní, ale skutečně bych je osobně nikdy neoznačil slovem "sexy". To asi záleží člověk od člověka. :)

D.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Damian za příspěvky (celkem 6):
Marco Freeman, Forst Jan, Allein, Teenbl, Troper, K3i4L
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 721 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Daniel »

Damian píše:Pro mě jsou děti krásné, nádherné, půvabné, vnadné, spanilé, sličné, líbezné, ladné, čarovné, čarokrásné, divukrásné, kouzelné, okouzlující, úchvatné, roztomilé, pěkné, pohledné, rozkošné, graciézní
Prostě jsou sexy :D :D :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 3):
MarkM, Mack, Jája
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Damian
Registrovaný uživatel
Příspěvky: 38
Dal: 608 poděkování
Dostal: 130 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Damian »

Mluvím o dětech tak, jak bych o nich mluvil, i kdyby byly rozhovoru přítomné. Mohl bych říct: "Ty jsi ale krásná sličná dívenka." nebo "Ty jsi ale pohledná, maličká.", ale rozhodně bych jí nemohl říct: "Ty jsi sexy!" :) Ne, aniž bych si pak nepřipadal hloupě.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Damian za příspěvky (celkem 5):
Marco Freeman, Allein, Troper, K3i4L, Jája
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Bydliště: Ostrava/Praha
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Kontakt: [email protected]
Příspěvky: 655
Dal: 296 poděkování
Dostal: 517 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Teenbl »

Konkrétně výraz sexy bych moc nepoužíval, ani nevím přesně proč, ale jak už píše Damián, existuje plno lepších výrazů, radši řeknu krásný, nádherný kutík/kluk, než sexy kutík/kluk. Ani ne tak protože by mi to nějak vadilo, ono u dětí v mém preferenčním věku je to něco trochu jiného než u jiných zde. Ono už je samo o sobě problém, že slovo sexy dle mě vyjadřuje jen tu sexuální přitažlivost. Přitom bych ale řekl, že to není tím, že by mi přímo vadilo o dětech mluvit občas i v trochu sexuálním smyslu, to problém není, ale výraz sexy je divný.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Teenbl za příspěvky (celkem 3):
Marco Freeman, Forst Jan, Filip
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Návštěvník »

Děkuji všem za odpovědi, zajímavé počtení.
Měl bych se nyní vyjádřit i já.
V mém preferenčním věku jsou dívky zhruba od pěti do řekněme třinácti let. Stejnětak se mi líbí klučíci v předškolním věku. Skutečně sexy mi však připadají děvčata ve věku 8-11let, samozřejmě s určitým přesahem. A na tom nevidím nic špatného. Sexuálně mě vzrušují, přitahují. Výraz SEXY není úplně výstižný, ale lepší vyjádření čeština nemá. Jsou pro mně sexuálně přitažlivé, tudíž sexy. Rozumím proč někteří s tímto vyrazem nesouhlasí, přesto se mi zdá lepší než výraz PROPEDOFILNÍ. Ovšem proti gustu žádný dišputát. A už vůbec ne proti propedofilní sexy devítileté princezně.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jelikož výraz PROPEDOFILNÍ jsem detailně rozebral a definoval v jiném tématu a zde jej nyní Husky použil v posunutém významu a hledá spojnice mezi slovy "propedofilní" a "sexy", musím reagovat.

Z klíčového příspěvku zacituji pouze nezbytné:
Plyšáček píše:Můžeme tedy hovořit ... o propedofilní holčičce - dívce, která je přitahována pedofilovou přítomností (vyzařováním, aurou), na nevědomé (živočišné) rovni dochází k synchronnímu působení a oba jsou "svedeni" osudem - lépe: na základě rezonance ke společnému "tanci", vzájemným sympatiím či interakcím (jsou-li umožněny danými podmínkami) - i třeba erotického rázu.
Díky nepřesnému pochopení ze strany Jana a Kasze jsem dále uvedl bližší vysvětlující komentáře:
Plyšáček reaguje na Jana Forsta a píše:Jeden způsob výkladu je Tvůj a Kaszův, kdy se zaměřujete na PEDOFILŮV VKUS A JEHO OSOBNÍ VNÍMÁNÍ dané holčičky, respektive vnímání VZHLEDU jejího TĚLA. Můj způsob chápání (tak jak to uvádím v mé "definici") naopak popisuje a vyjadřuje zejména CELKOVÉ ZALOŽENÍ A SKLONY dané holčičky - tedy NE VZHLED TĚLA, ale propedofilní cítění a NÁKLONNOST k nám, GL... .
Z citovaného je patrné, jaký je rozdíl mezi oběma slovy.
Sexy je pro každého pedofila takové dítě, které jej vzrušuje.
Propedofilní holčička je taková holčička, která reaguje pozitivně na GL a chce se s ním intimně sbližovat či milovat. Nemusí být vůbec hezká.
Slovo propedofilní označuje její povahové vlastnosti, postoje a touhy, zatímco slovo sexy subjektivní hodnocení jejího tělesného vzhledu.
Husky píše:Ovšem proti gustu žádný dišputát. A už vůbec ne proti propedofilní sexy devítileté princezně.
Pokud nějakému GL přijde sexy nějaká konkrétní devítiletá propedofilka, může se jednat o nebezpečnou a vzrušující situaci. I když popravdě řečeno, divočejší "sexuální interakce" by mohla nastat spíše mezi GL a pětiletou. Ty jsou totiž obvykle v aktivnější psychosexuální fázi vývoje.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Návštěvník

Re: Jsou děti "sexy"?

Nový příspěvek od Návštěvník »

Plyšáček píše:Slovo propedofilní označuje její povahové vlastnosti, postoje a touhy, zatímco slovo sexy subjektivní hodnocení jejího tělesného vzhledu.
No a teď si představ, že se to spojí v jednom děvčátku..... *girl_blum*
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů