Na chatu byla filipem poslaná normální fotka, kde byl kutík cucají magnum (nanuk) od Saracena zazněla poznámka ve vztahu na to magnum a od Plyšáčka byla reakce něco ve smyslu: každý tomu říkáme jinak - jasná dvojsmyslná narážka, která by se dali vyložit různě.
(Když tak viz. log, danou zprávu bohužel nemám.
Potom i přes mé varování zazněly další zprávy
[7.9. 21:10:47] Plyšáček → MarkM : Bud točit pohádky, co svět dosud neviděl. Byl u mě "znalec", já mu pustil jen "běžnou interakci", v oblečení, a on na to, že nic lepšího v životě neviděl. Takže mám celkem ambice...

[7.9. 21:12:13] �ekni�eptej Plyšáček → Gabriel Svoboda : O bezpečnost a distribuci se bude starat max. Takže jsem v klidu.

[7.9. 21:14:15] �ekni�eptej Plyšáček : Já tedy budu už slušňoučký. Právě, když tu nikdo nedozoruje, nebudu toho zneužívat.
[7.9. 21:18:54] �ekni�eptej Plyšáček : Kopat plyšáčka není potřeba. Začínáte být sprostější, taky nemusíte hned nadávat.
Podotýkám, že jsem zde zaznamenal velké znechucení z strany uživatelů, které očividně odhání. Navíc dle poznatků některých, jde už jen o očividné provokování, které se jen a jen parmenentně opakuje a osobně nevidím žádný posun, navíc narážka na správce poukazuje na pohrdání pravidly.
Osobně nemám práva toto nějak efektivně řešit, proto to píšu zde.
Opravdu toto máme zapotřebí pravidelně řešit?