My nechceme milenecké vztahy s dětmi. My máme stejný problém jako kdysi vy. A není to o vztahu s tím, kdo se nám líbí, ale o tom, že lidi nedokážou pochopit, kdo jsme. A že takoví lidé, jako my, můžou vůbec existovat.Amorboy píše:A sice ten, a to sa uz opakujem (vsetky doposial navstevne prispevky v tejto teme su moje), ze nemozes nijako porovnavat vztah dvoch dospelých zrelých ludi so vztahom pedofil - dieta. To je velky a podstatny rozdiel. Bohuzial!
Prague Pride 2015
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Re: Prague Pride 2015
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 25
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Tam ale nejde vůbec o to, co děláme pod peřinou nebo co bychom rádi dělali. Jsme odlišní s naší sexualitou a společnost na nás kouká divně. Jí je jedno, jestli se vidíš v posteli s chlapem nebo chlapečkem, obojí je jí prostě divné a brání se tomu. Sociální status se proto dá srovnávat. Okolí na tebe bude koukat skrz prsty, heteráci s tebou nebudou kamarádit, zaměstnavatel ti radši nedá práci, neonácek tě zmlátí, fundamentalisté si odplivnou, matky s dětmi budou od tebe utíkat. Aha! O čem jsem teď mluvil? O homosexuálovy před třiceti lety nebo dnešním pedofilovi? Schválně mi na to odpověz.Amorboy píše:Zase ti unika, podobne ako aj tvojim priatelom z Cepeku jeden velmi dolezity fakt. A sice ten, a to sa uz opakujem (vsetky doposial navstevne prispevky v tejto teme su moje), ze nemozes nijako porovnavat vztah dvoch dospelých zrelých ludi so vztahom pedofil - dieta. To je velky a podstatny rozdiel. Bohuzial!
A preto ani nemozes a ani sa zial neda porovnavat situacia LGBT pred 30 rokmi, ci hocikedy inokedy, s tou vasou.
.... suhlasim s tebou Marco, len mi nejde do hlavy a nerozumiem, preco si myslite, ze prave akcie LGBTI komunity organizovane v podstate do vnutra komunity su tie najlepsie a najvhodnejsie na vasu otvorenu prezentaciu?Marco Freeman píše:My nechceme milenecké vztahy s dětmi. My máme stejný problém jako kdysi vy. A není to o vztahu s tím, kdo se nám líbí, ale o tom, že lidi nedokážou pochopit, kdo jsme. A že takoví lidé, jako my, můžou vůbec existovat.Amorboy píše:A sice ten, a to sa uz opakujem (vsetky doposial navstevne prispevky v tejto teme su moje), ze nemozes nijako porovnavat vztah dvoch dospelých zrelých ludi so vztahom pedofil - dieta. To je velky a podstatny rozdiel. Bohuzial!
Homosexualny coming out ci uz moj, alebo mojich známych, priatelov ako ho prezivali bol spojeny nielen s akceptáciou samotnej inakosti, ale aj prijatim vztahu a partnera okolim.
Pochopte, vas nikto neodmieta. Len tieto dve, zial este stale tak kontroverzne temy, nie je dobre miesat. Patrim k tym v LGBT, ktory su a chcu byt vasimi priatelmi. Tak si to nekazme :-)
.... ano, toto mame spolocne. A myslim si, ze este aj dnes :-)Ynijed píše:Tam ale nejde vůbec o to, co děláme pod peřinou nebo co bychom rádi dělali. Jsme odlišní s naší sexualitou a společnost na nás kouká divně. Jí je jedno, jestli se vidíš v posteli s chlapem nebo chlapečkem, obojí je jí prostě divné a brání se tomu. Sociální status se proto dá srovnávat. Okolí na tebe bude koukat skrz prsty, heteráci s tebou nebudou kamarádit, zaměstnavatel ti radši nedá práci, neonácek tě zmlátí, fundamentalisté si odplivnou, matky s dětmi budou od tebe utíkat. Aha! O čem jsem teď mluvil? O homosexuálovy před třiceti lety nebo dnešním pedofilovi? Schválně mi na to odpověz.Amorboy píše:Zase ti unika, podobne ako aj tvojim priatelom z Cepeku jeden velmi dolezity fakt. A sice ten, a to sa uz opakujem (vsetky doposial navstevne prispevky v tejto teme su moje), ze nemozes nijako porovnavat vztah dvoch dospelých zrelých ludi so vztahom pedofil - dieta. To je velky a podstatny rozdiel. Bohuzial!
A preto ani nemozes a ani sa zial neda porovnavat situacia LGBT pred 30 rokmi, ci hocikedy inokedy, s tou vasou.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Tento argument slyším celkem často, ale nepřipadá mi moc odůvodněný. Jelikož jsou na prague pride i transsexuálové, a ještě jsem nikoho neslyšel mluvit o homosexuálech jako o transsexuálech.Návštěvník píše: Ale co poradis mne, ktory som gay a pracujem s detmi? Ako mam presvedcit ludi - rodicov deti (ked na to nedajboze pridu), ze ten fakt ze som homosexual neznamena, ze som aj skryty pedofil
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Pedofilovia boli na Pride už tretím rokom. Zhoršilo sa vďaka tejto skutočnosti postavenie LGBTI v Čechách či na Slovensku? Pokiaľ viem tak nie. A kto spája tieto témy? Rôzni zadubení fanatici a extrémisti. Hoci majú na internete silné slovo, viď nedávne referendum u nás, keď skoro každý druhý blog bol o tom ako homosexuáli nemôžu mať deti, tvoria názorovú menšinu a na ľudí nemajú veľký vplyv. Takýmto ľuďom je úplne jedno či na Pride sme alebo nie. Pre nich vždy sme a budeme chorí ľudia aj ja aj ty. Väčšina ľudí homosexuálov nerieši. Zaujíma ich práca, jedlo a zábava. Keby zajtra prijal Slovenský parlament registrované partnerstvá, či dokonca manželstvá homosexuálov, tak sa žiadna defenestrácia vlády konať nebude.Hosť píše:To co poskodi, nie je samotna pritomnost pedofilov, ale spajanie týchto tem.
Prezradím ti tajomstvo, veľa pedofilov pracuje s deťmi. Bráni ti tvoja orientácia v práci s deťmi? Máš potrebu hovoriť na rodičovskom združení: „Váš syn pán XY sa posledný polrok zlepšil . Och a mimochodom som gay.“ Naozaj si myslíš, že keď rodičia zistia že si gay, tak zoberú svoje dieťa zo školy. Niektorí určite, ale bude ich menšina. Výrazná menšina. Väčšina ľudí to akceptuje, teda pokiaľ neučíš v nejakej ultrakonzervatívnej dedine, kde sa doteraz používajú slnečné hodiny, lebo používanie mechanických hodín je proti prírode.Hosť píše:Ale co poradis mne, ktory som gay a pracujem s detmi? Ako mam presvedcit ludi - rodicov deti (ked na to nedajboze pridu), ze ten fakt ze som homosexual neznamena, ze som aj skryty pedofil.
Ľudia preberajú stereotypy to máš pravdu, ale väčšina ľudí nepočúva „odborníkov“ , ale prekvapujúco skutočných odborníkov. Našťastie. A novinári serióznych väčšinových médií sú skôr požiadavkám LGBTI naklonení.Hosť píše: Navyse, ked obaja dobre vieme, ze vacsinova spolocnost pri hodnoteni ludi nema tendenciu ist do hlbky a chapat, ale len vacsinovo preberat stereotypy, nazory roznych novinarov, "odbornikov" a podobne....
Ani na akceptáciu a právne uznanie dvoch homosexuálnych osôb nie je potrebný Pride. Pride je pokiaľ viem pochodom hrdosti, nie hrdosti na vlastnú orientáciu, ale takej hrdosti, že môžeš povedať aj my sme tu a nie sme druhoradí ľudia. Pozitívom Pridu je že sa o homosexualite hovorí, že sa vyvracajú rôzne mýty. A to isté chceme aj my. Aby sa o pedofílií vyvracali mýty. Áno parazitujeme na Pride, to je pravda, lebo inú možnosť nemáme, ale LGBTI komunite nijako neškodíme.Hosť píše:Ale myslim si, ze je uplne legitimne ludske pravo na akceptaciu a nejake pravne uznanie vztahu dvoch dospelých osob. Co sa vsak neda hovorit v pripade pedofil- dieta. V tomto pripade sa mozeme bavit len o akceptacii samotnej naklonnosti, orientacie. A na to, podla mna, nie je potrebna prezentacia na gay pridoch.
Naposledy upravil(a) Filip dne středa 19. 8. 2015, 8:59:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Tiež sa to pokúsim zhrnúť.Amorboy píše:Ahojte chlapci...
Ide o niečo diametrálne iné, ako u LGBT? Tomu nerozumiem. Hlavným cieľom je v oboch prípadoch zbaviť verejnosť predsudkov voči ľuďom, ktorí sa bez vlastného pričinenia nejakým spôsobom líšia od väčšiny, nikomu neubližujú tým, aký sú, len sa snažia o rozumný prístup. Bez takého prijatia inakosti ako niečoho, o čom sa dá rozumne diskutovať bez predsudkov, by nikto ani nezačal uvažovať o akceptácii homosexuálnych párov. Prijatie človeka ako osoby zbavenej mystifikácie je vždy základ čohokoľvek iného. Ak si si prečítal náš leták pozorne a venoval si chvíľu času tomu, aby si o tom premýšľal, bola tam zmienka, ktorá hovorila, že nepresadzujeme sex s deťmi.
Sme zbabelí? Tak si predstavme situáciu spred 30 rokov. Nejaký šialenec zvolá pochod za práva LBGT komunity. Účasť by bola nepochybne mizerná, ak by vôbec niekto našiel odvahu sa prísť ukázať verejnosti. Nazval by si tých ostatných príslušníkov LGBT komunity za zbabelcov? Bola by to spoločenská samovražda a ja ba som ich dokázal pochopiť. Ty už si ale evidentne ďalej... Popravde, som zbabelý sa verejne ukázať a hrdo sa prihlásiť k tomu, aký som. Nie preto, že by som sa za to hanbil, ale preto, ako by na mňa pozerala spoločnosť.
Mimochodom, aj LGBT komunita je iba umelá komunita za určitým účelom poskladaná z niekoľkých skupín, ktorých inakosť je odlišná. Povedať, že problematika LGBT je úplne iná, ako u ostatných odchyliek od normálnej sexuálnej preferencie, už zaváňa minimálne nepochopením podstaty.
Všetci sme rovnako teplí, ale LGBT komunita je o niečo teplejšia, že? My sme nežiadali, aby naše požiadavky ako celok prijali organizátori PP za svoje a presadzovali ich. Prišli sme na PP, aby sme upozornili, že sme tu aj my a naše právo na prijatie je rovnaké, ako u kohokoľvek iného. Celé to prebehlo jedine v rámci rozdávania letákov.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Vložil jsem na web příspěvek, který se týká účasti. Fotky mi poskytl Karel. Do příspěvku jsem přidal i text letáčku v češtině a angličtině. Ještě chci vytvořit příspěvek, který bude informovat o tom, že náš web podle prošetřování Policie ČR legální.
Zde je příspěvek: http://www.pedofilie-info.cz/zucastnili-jsme-se-pruvodu-prague-pride-i-v-roce-2015/
Zde je příspěvek: http://www.pedofilie-info.cz/zucastnili-jsme-se-pruvodu-prague-pride-i-v-roce-2015/
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 16
- Kontakt: honza.masatahm@gmail
- Výkřik do tmy: Čím víc někoho miluješ, tím víc ti přijde, že o tebe nemá zájem.
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 12 poděkování