blbost, každý stát má své zákony a pokud na jejich půdě zákon neporušíš, tak kdo tě bude stíhat?Marco Freeman píše:Je úplně jedno, kam vycestuješ, jsi občan České republiky a za nedodržení zákonů České republiky v zahraničí budeš stíhán stejně, jako bys trestný čin provedl na území ČR.litllem66 píše:Tak to vypadá, že budu muset vycestovat do jižní ameriky nebo do Japonska
co vlastně jsem???
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 40
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: co vlastně jsem???
-
- Registrovaný uživatel
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Tak to gratulujem, k šťastnej udalosti. Nech sa malej darí.litllem66 píše:mimochodem narodila se mi druhá dcera...děkuji
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
- Dal: 566 poděkování
- Dostal: 723 poděkování
Gratuluji. Přeji vám, ať se dcerce a mamince daří a ať následují náročné období zvládnete.litllem66 píše:mimochodem narodila se mi druhá dcera...děkuji
Jak reaguje starší dcera? Co říká na mladší sestřičku? Těšila se na ni?
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
-
- Registrovaný uživatel
Druhá dcera, které je skoro 6 let, je šťastná a nadšená z nového člena rodiny...chce si jí furt chovat a strašně nám pomáhá Zatim nejeví žádné známky žárlivosti, naštvanosti apod. Ví že jí moc milujeme, i když už má mladší ségru.daniel píše: Přeji vám, ať se dcerce a mamince daří a ať následují náročné období zvládnete.
Jak reaguje starší dcera? Co říká na mladší sestřičku? Těšila se na ni?
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 6
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
No dobrá, těžko si představuji, jak ve svých devětatřiceti svádím třináctiletou farmářovu dceru v Argentině. Ale co chudák Kaliforňan v Evropě - to nesmí svést českou sedmnáctku?Marco Freeman píše:Je úplně jedno, kam vycestuješ, jsi občan České republiky a za nedodržení zákonů České republiky v zahraničí budeš stíhán stejně, jako bys trestný čin provedl na území ČR.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Tak sedmnáctka už z našeho morálního hlediska sice asi nebude zneužití (čímž neříkám, že není, teoreticky se dá zneužít i dvacetiletá dívka, s psychickou vyspělostí je to u všech různé), ale právně z jeho pohledu již ano. Pokud pro něj není sex se "sedmnáctkou" to hlavní, tak i u případné české přítelkyně není problém počkat.Neptun píše:Ale co chudák Kaliforňan v Evropě - to nesmí svést českou sedmnáctku?
Pokud to pro muže problém je, tak se nabízí otázka, jestli se raději rozhodl milovat hlavou nebo penisem. A kdyby vycestoval proto, jen aby tady s těmi "sedmnáctkami" souložil, tak bych k němu neměl moc vlídná slova.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 6
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
No jsou tady takoví relativně mladí učitelé v jazykovkách, třeba na dva roky. To je na abstinenci dost dlouho. A sedmnáctky jsou asi jejich častými žákyněmi. Na čekání do dospělosti nějaké vyvolené můžou být ty dva roky pobytu zase málo. Ale to je zase jiný kus paragrafu, kdy nejde jen o věk, ale závislý vztah žačky.