Kam so mnou? (Sirius)

Diskuze k dotazům zaslaným do naší Poradny. Chcete-li se sami na něco otázat odborníků či zdejších členů, navštivte prosím formulář na našem webu - www.pedofilie-info.cz/vlozit-dotaz-do-poradny/.
Sirius

Kam so mnou? (Sirius)

Nový příspěvek od Sirius »

Kam so mnou? - dotaz v poradně
Sirius píše:Ahoj, som zo Slovenska a mám 28 rokov, zhruba ked som mal 13 – 14 rokov sa rozviedli nasi rodičia, fakticky par mesiacov po tom co tragicky zomrel strýko a nasledne na to babka v priebehu niekolkých dní, moje známky šli dolu vodou, hladal som východiská čo so mnou bude ?

Pretože som mal strýka rád chýbal mi, problém nastal par mesiacov potom, ked sme na chate mali návštevu so synom mal asi 9 rokov ked ja som mal 13, pacil sa mi, potom si len letmo pametam že som ho učil masturbovat, ležali sme na podlahe a cez rifle, potom som si uvedomil že sa mi to páči tak som tajne začal robit tie nechutné veci, par rokov na to sme sa prestahovali a par domov od nas byvala rodina s dievčatami 8 – 9 ročné, ja som mal 14 rokov, problém nastal vo chvíly ked som nevedel nadviazat kontakt s okolim, v škole to šlo z kopca, myslel som na samovraždu, začal som kopirovat ocovo správanie vo okoliu, pretože bil mamu, ja som nikoho nebil, dusil som to v sebe, ale tie dievčatá ma niečim pritahovali, neviem čim ale začal som im posielat kartičky bez mena že ked sa nebudu so mnou kamaratit že im vyhodim auto do vzduchu a podobne, asi 6 mesiacov na to som mal na škole navštevu s krimi. služby že maju podozrenie že som pisal danej rodine nevhodne odkazy a že mam velke štastie že mam len 14 rokov.

Danej rodine som sa ospravedlnil, a potom jak som chodil k ocovej mame sa niečo stalo, nasadila mi do mozgu vieru, Boh je jeden, a ked chcem možem ist na prve svete prijmanie, proste babka ma naučila verit že tam hore niekto fakt je, a nakoniec aby to nebolo jednoduche som asi v 15 16.rokoch zistil že sa mi pačia mladé dievčatá, bol som mimo, hodiny na internete som skumal čo sa dalo, ked mi bolo 21 rokov odišiel som do čiech za prácou a začal som mat vážne problémy a mám ich dodnes nadviazat s ludmi mojho veku kontakt, páčia sa mi aj dievčatá mojho veku, ale ked ocova byvala priatelka mala dceru a syna tak som zistil že ked na mne sedela ked som jej niečo ukazoval na počítači tak som sa vzrušil, potom mal oco už novu ženu, a maju syna a dceru, maju ma radi, aj ked chapem že som ich brat, nikdy by som si knim nič nedovolil, aj ked mám myšlienky nečisté a fantaziu ale pačia sa mi dievčatá od 9 do 16 rokov a 21 až 28. Bojim sa, pretože som po čase zistil že existuje takzvany hardcore na internete, a ked som už opatrný pozeram na hentai, no nude, a animaky a obcas 3D fantasy, niektoré su dost perverzne.

Otazka znie, čo mam robit ked sa mi páčia dievčatá ktoré su oblečené fakt pekne, pritahuju ma fyzicky a psychicky, pracujem za kasou, na webe si ukladam par fotiek a urobim sa do toho, a myslím že som pedo neviem čo, mam to riešit ,alebo sa mam sakra zastrelit ked vidim aky je život ku mne nefer, kam so mnou ? mam sa udat ? mam si dat nejaky tlmič ? mam možno 2 - kamaratov s ktorými sa bavim, ale nikto nevie že sa mi páčia mladé dievčatá, čo mam prosim robit ? dusim to v sebe, všetky pocity z detstva, bojim sa hovorit, myslim na smrt i v tomto veku, niekedy sa len pohrávam s tou myšlienkou, raz mi povedala psychologička že pisanie lieči, ja už nemám kam písat, už mam za sebou 350 basničiek o svojich pocitoch, a prestal som pisat len preto že som začal krysý závod, z domu do práce a z práce domu, potom z práce do práce a domu, neviem čí som, neviem čo vlastne znamenám, páči sa mi Amway – pretože maju knihy CD a motivačné semináre, učia ludi ktorí boli nikým aby vyrástli, a stale ma prenasleduje minulost, viem že ak budem mysliet na buducnost a minulost vytesnim budem stastńejším, vyučený fotograf, predajca, hudobnik na husle a gitaru a Byznys ktorý mi ukazuje smer buducnosti, obcas mavam pocity že keby som všetko vymazal tak pojdem znovu, niečo som sa naučil, ale je tažké byt iným, ludia ma nechápu, moje ciele a sny si ma spetne hladaju sami, zažil som i pekné chvíle, nemám nikoho kto by mi podal pomocnu ruku ked sa chovám detinsky a som zmatený a zmetkár, tak mi vravia v práci, len preto že sa nechám vyprovokovat tak zblbnem a všetci okolo mna su naj, čo si o tom mam mysliet,opet myslim na koniec sveta, som dospelí a bolí ma ist do predu ked viem že ak ma chytí policia že mam v pc obrazky tak pojdem sediet, ak to niekomu poviem, a ten niekto sa prekecne vyhodia ma z práce, a sam neviem čo je správna cesta, prosim o pomoc radu alebo aspon odkaz či som naozaj pripad pre sexuologa alebo psychologa,aby ma smerovali kam si myslia aby som smeroval, prosim o odpoved a dakujem do predu, že ste sa chvilu mohli mnou venovat.
MUDr. Antonín Brzek odpovídá:

Milý příteli.Nepropadejte panice.Ano,máte problém, a ten problém není malý.Ale nikdo z nás není bez problému,jen každý známe ten svůj a většinu problémů druhých lidí neznáme,tak je podceňujeme.
Rozhodně ten Váš problém je zdravotní porucha, a sice parafílie, zaměřená na děti a zdá se,že ani sklon k násilí Vám není cizí.Potřebejete odbornou pomoc sexuologa.Ten Vám sice Vaše sklony neodstraní, ale pomúže Vám s nimi žít.Píšete,že pracujete v Česku, tedy doufám, že tady jste také pojišťen.Mohl bych se Vám ale věnovat až v březnu, protože do konce února budu mimo Evropu.Také nevím,kde se zdržujete, já pracuje v Praze a jen o středách.Pokud pracujete na Moracě,bylo by nejlépe se objednat k sexuologovi do Nemocnice u sv.Anny.Pokud to máte Bliźe do Prahy, pk doporučuji to uždo března vydržet a onjednat se ke mně na ten březen přes sestru Sexuologického ústavi,Praha 2, Apolináská 4, tel.224968231.V ní určený den přijďte ráno co nejdříve,ordinace začíná , 07:30.

Jen bych ještě dodal, je dobře,že jste našel víru v Boha,potřebovat budete i pomoc duchovňího,ale nějakého moudrého,který Vás jednoduše nebude zatracovat proto,že Vaše myšlenky jsou trochu mimo ideální normu.

Adresa na mne [email protected] ,jmenuji se MUDr.Antonín Brzek, a pracuji na jiš dříve uvedené adrese ústavu.

Moc Vás zdravím a držím Vám palce.

MUDr. Brzek
Jsem Kastrát
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 11
ve věku do: 13
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem pedofil, vím to o sobě uz od 9 let, má každodení činnost je vyhledávaní dívek na neru, komunikace s nima, a hledání případného vztahu. Klidně se veřejne přiznávam že jsem pedofil a vůbec se za ro nestydím, jsem na to hrdej !

Re: Kam so mnou? (Sirius)

Nový příspěvek od Jsem Kastrát »

Mne sa tiež páčia len dievčatá 11-13 ročné, neuveriteľne ma priťahujú vzhľadom aj proste celkovo. Mám 23 rokov a kľudne sa k tomu priznávam, nehanbím a za to, a názory ako to že som blázon !ma nezaujímajú, som sám so sebou nadmierne spokojný, aj keď ma za to neznáša ani vlastná matka, je mi to jedno. Niesom pekný takže je ťažké nájsť si nejakú 13 tku ale uz som ich aj tak pár mal, aj teraz som vo vzťahu s jednou. Nikdy ma staršie nevzrušovali, nikdy.
Rapunzel

Nový příspěvek od Rapunzel »

Jsem Kastrát píše: pátek 19. 6. 2020, 13:02:10 Mne sa tiež páčia len dievčatá 11-13 ročné, neuveriteľne ma priťahujú vzhľadom aj proste celkovo. Mám 23 rokov a kľudne sa k tomu priznávam, nehanbím a za to, a názory ako to že som blázon !ma nezaujímajú, som sám so sebou nadmierne spokojný, aj keď ma za to neznáša ani vlastná matka, je mi to jedno. Niesom pekný takže je ťažké nájsť si nejakú 13 tku ale uz som ich aj tak pár mal, aj teraz som vo vzťahu s jednou. Nikdy ma staršie nevzrušovali, nikdy.
Koukám, že máš bojovného ducha. :D
pbd
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 0
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Dal: 337 poděkování
Dostal: 428 poděkování

Nový příspěvek od pbd »

Jsem Kastrát píše: pátek 19. 6. 2020, 13:02:10Niesom pekný takže je ťažké nájsť si nejakú 13 tku ale uz som ich aj tak pár mal, aj teraz som vo vzťahu s jednou.
Docela by mě zajímalo, co všechno zahrnuje to slovo "měl".