Já se poprvé líbal hodně po dvacítce.
A za celý život jen se třemi. A už se asi nikdy líbat nebudu a je mi z toho docela smutno.
Teenble, příteli můj milý. Děkuji, že jsi se oficiálně legitimoval jako tzv. "uživatel A". Pokud Tě něco naštvalo na chatu, mohli jsme to dořešit již tam a nebo v SZ. Prosím Tě, proč to tak hrotíš. Omlouvám se Ti, pokud jsem se Tě něčím na chatu dotkl, ale věřím, že přítomní to vzali jako žertovnou nadsázku a pražádné obviňování. Já Ti to tedy sem pro všechny napíši, aby věřili tomu, co si já sám myslím: že jsi velice sympatický a čestný mladý muž a máš vše pod kontrolou.
uživatel A - Teenble uživateli D píše:
Bohužel nikde není explicitně napsané, že líbání není pohlavní zneužití, takže to pak někomu nevysvětlím, i když to z logiky textu vyplývá.
Teenble Plyšáčkovi píše:Jen taková drobnost, o tom, zda to bylo pohlavní zneužití nerozhoduje soudní znalec.
Plyšáček Teenblovi píše:Jestli se líbáš s chlapci mladšími 15 let, tak zneužíváš. Ale třeba se tím tak netrap, no...
Naznačený vulgarismus zcela vypuštěn: Teenble Plyšáčkovi píše:Plyšáčku ....o mně vůbec nejde a teď jsem se fakt... Proč to hned spojuješ s něčí osobou? Vedeme čistě definiční debatu.
Plyšáček Teenblovi píše:Mně jsou ukradení soudci i znalci. Prostě zneužití je celkem jasná záležitost. Máme k tomu téma. Založil jej nějaký perverzní Plyšáček ...
Motají se do toho i jiné zprávy, ale snad se mi podařilo vypsat klíčový moment, kde jsem se Tě mohl dotknout.
Celý večer jsem měl skvělou náladu, vtipy ze mě kapaly, i ze sebe jsem si dělal legraci - viz. např. zmínka o perverzním Plyšáčkovi. Snad všichni přítomní tam (a i teď tady, na oficiální půdě fóra) pochopili, že jsem Tě vážně neobviňoval a že tato, možná nevhodná, věta byla jen výtryskem mé euforie. Ještě jednou se Ti omlouvám. Nechtěl jsem Ti ublížit a děkuji, že to teď se mnou otevřeně řešíš.
Případné další neshody můžeme řešit v tématu Chování uživatelů na chatu. Zde Tě nyní spíše poprosím o další trestně-právní poznatky. Jen nezapomínej - včera jsi na to byl i upozorňován Kaszem a možná i jinými, že zneužití má i jiné formy než sexuální styk!
uživatel E - Kasz píše:No, myslím, že "jiným způsobem pohlavně zneužije" zahrnuje celou škálu aktivit, a myslím, že líbání tam určitě patří. Nejsem soudce, ale takhle bych soudil.