Policie vyšetřuje smrt dítěte na táboře
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 368 poděkování
Policie vyšetřuje smrt dítěte na táboře
http://budejovice.idnes.cz/policiste-vysetruji-podivny-pripad-nahleho-umrti-na-tabore-ve-volyni-1ej-/budejovice-zpravy.aspx?c=A150807_182412_budejovice-zpravy_khr
Záchranáři i policisté zasahovali ve čtvrtek večer u Domova mládeže VOŠ a SPŠ ve Volyni na Strakonicku. Za podivných okolností tam zemřel jeden z nezletilých účastníků letního tábora pro youtubery, na kterém se děti věnují mimo jiné i natáčení videí s odborníky.
Záchranáři i policisté zasahovali ve čtvrtek večer u Domova mládeže VOŠ a SPŠ ve Volyni na Strakonicku. Za podivných okolností tam zemřel jeden z nezletilých účastníků letního tábora pro youtubery, na kterém se děti věnují mimo jiné i natáčení videí s odborníky.
Děkuji
Re: Policie vyšetřuje smrt dítěte na táboře
Nevím proč o tom píšou, když se dozvíme jen to, že se nic nedozvíme.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Protože to přitahuje pozornost už jen nadpisem ne? Aneb jak napsat článek i o něčem o čem vůbec nic nevím..
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Zkrátka když chcete někoho z legrace vystrašit nožem, musíte si zajistit, že to jako legraci bude brát i druhá strana a že se nebude bránit doopravdy. Jinak si zasloužíte Darwinovu cenu, neboť jste značně vylepšili lidský genofond tím, že jste se z něj odstranili.
Jen doufám, že orgány činné v trestním řízení nebudou postupovat podle klasického vzorce: pedagog neuhlídá jedno ze dvaceti svěřených dětí --> exemplární trest, rodiče neuhlídají jedno ze svých cca dvou dětí--> ticho po pěšině.
Jen doufám, že orgány činné v trestním řízení nebudou postupovat podle klasického vzorce: pedagog neuhlídá jedno ze dvaceti svěřených dětí --> exemplární trest, rodiče neuhlídají jedno ze svých cca dvou dětí--> ticho po pěšině.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 73 poděkování
Zde je pokračování:
http://budejovice.idnes.cz/smrt-na-playcampu-ve-volyni-dp3-/budejovice-zpravy.aspx?c=A150808_114206_budejovice-zpravy_mav
Ale opět se nedozvíte vcelku nic. Pokud se někdo z vás dozví více, budu rád, mám na tom osobní zájem.
http://budejovice.idnes.cz/smrt-na-playcampu-ve-volyni-dp3-/budejovice-zpravy.aspx?c=A150808_114206_budejovice-zpravy_mav
Ale opět se nedozvíte vcelku nic. Pokud se někdo z vás dozví více, budu rád, mám na tom osobní zájem.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Toto pises o decku pod 15?Gabriel Svoboda píše:Zkrátka když chcete někoho z legrace vystrašit nožem, musíte si zajistit, že to jako legraci bude brát i druhá strana a že se nebude bránit doopravdy. Jinak si zasloužíte Darwinovu cenu, neboť jste značně vylepšili lidský genofond tím, že jste se z něj odstranili.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny - Příspěvky: 1620
- Dal: 1068 poděkování
- Dostal: 1963 poděkování
I dítě pod patnáct má mít dost rozumu na to, aby na někoho "ze srandy" nevyskočilo s nožem, protože tohle má k legraci velmi daleko. Pokud se to seběhlo takto, tak za to vedoucí nemůže nést velkou odpovědnost. Vyskočit na mě dítě s nožem, taky bych se z šoku snažil bránit. Věta o Darwinově ceně je poněkud tvrdšího rázu, ale Gabrielovy pocity v tomto ohledu dost chápu.Troper píše:Toto pises o decku pod 15?
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
________
-
- Registrovaný uživatel
Trooper: jak často jsi, jako "dítě pod 15", na lidi útočil nožem?
Vysvětlili ti rodiče, že se něco takového NIKDY nedělá?
Vysvětlili ti rodiče, že se něco takového NIKDY nedělá?
-
- Na trestné lavici
Lidovky.cz: Zemřelý hoch z tábora pro youtubery se učil točit videa, k hraní her se nedostal
Podle zdroje z okolí tábora se tragedie stala, když s nožem běžel a zakopl. Chlapec měl u sebe nůž, přestože rodiče podepisují táborový řád, ve kterém je jasně uveden zákaz užívání zbraní, včetně nožů. Vedoucí navíc nesmějí dětem prohledávat zavazadla.
Podle zdroje z okolí tábora se tragedie stala, když s nožem běžel a zakopl. Chlapec měl u sebe nůž, přestože rodiče podepisují táborový řád, ve kterém je jasně uveden zákaz užívání zbraní, včetně nožů. Vedoucí navíc nesmějí dětem prohledávat zavazadla.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 73 poděkování
Gabriel Svoboda: Díky za zprávu, konečně nějaké oficiální vyjádření. Nešťastná náhoda, snad je to pravda. Podle popisu to hodnotím jako chybu zemřelého účastníka, nikoli chybu vedoucícho toho letního YT kempu. Nás třeba rodiče učili, abychom neběhali s nůžkami nebo s nožem, že je to nebezpečné. Toto je jasný důkaz.
-
- Na trestné lavici
iDnes.cz: Chlapec na táboře zemřel nešťastnou náhodou. Zranil se sám, tvrdí policie
Policie vyloučila, že by za neobvyklé úmrtí chlapce na letním táboře ve Volyni mohl někdo cizí. Chlapec podle kriminalistů zemřel nešťastnou náhodou na zranění, které si způsobil při manipulaci s nožem.
Policie vyloučila, že by za neobvyklé úmrtí chlapce na letním táboře ve Volyni mohl někdo cizí. Chlapec podle kriminalistů zemřel nešťastnou náhodou na zranění, které si způsobil při manipulaci s nožem.
-
- Registrovaný uživatel
Musela to být skutečně extrémní smůla. Ale takové věci se bohužel stávají. Moje zkušenost mi říká, že Většinou děti získají určitý respekt k noži až v okamžiku, kdy se párkráte sami pořežou...