Ukrajinský ombudsman varuje před náporem pedofilů na Euru (Sport.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Ukrajinský ombudsman varuje před náporem pedofilů na Euru (Sport.cz)

Nový příspěvek od MarkM »

Zajímavý článek.

Ukrajinští rodiče by své děti měli odvézt z měst, která budou během června pořádat zápasy evropského fotbalového šampionátu. Prohlásil to dnes na tiskové konferenci v Kyjevě ukrajinský ombudsman Jurij Pavlenko. Důvodem jeho výzvy je očekávaný nápor pedofilů mezi návštěvníky fotbalového Eura.

Zvýšenou kontrolu nezletilců mají mít na paměti rodiče ve Lvově, Kyjevě, Charkově a Doněcku, kde se budou od 8. června zápasy mistrovství hrát. "Na rodičích spočívá během Eura velká odpovědnost. Proto je vyzývám, aby své děti informovali o hrozícím nebezpečí. Rodiče by měli nade vší pochybnost kontrolovat, kde se jejich děti pohybují," řekl Pavlenko.

Příslušné pokyny policii už podle ombudsmana vydal i ukrajinský prezident Viktor Janukovyč. Do ochrany dětí před pedofily se mají zapojit nejen policisté, ale i sociální pracovníci a učitelé. Školy údajně pořádají speciální letní tábory, do nichž znepokojení rodiče mohou své děti umístit. V zemi jich bude připraveno šestnáct.

Mezi ukrajinskými experty podle místních médií vyvolává obávaná "sexuální turistika" velkou nervozitu. Nápor se očekává z Evropy a USA, ale i z Blízkého východu. Výrazné nebezpečí hrozí podle Pavlenka nejen v městech pořádajících zápasy Eura, ale i na jihu země v Oděse a na Krymu.

Zdravotníci zároveň varují před šířením viru HIV. Na Ukrajině je dnes registrováno 200.000 nakažených a země je spolu s Ruskem jediným evropským státem, kde jejich počet stále stoupá.

Školy údajně pořádají speciální letní tábory, do nichž znepokojení rodiče mohou své děti umístit. V zemi jich bude připraveno šestnáct.
Kdo z vás jede do Polska na LDT jako vedoucí ? :D

Tak mě napadlo, když by svrhli atomovky na ty města, kde se šampionát pořádá, klesl by tím vlastně výrazně počet pedofilů v Evropě :D
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

Re: Pedofilové na EURU

Nový příspěvek od Kuba »

MarkM píše:Kdo z vás jede do Polska na LDT jako vedoucí ? :D
Já nemůžu, mám soudní zákaz. A neumím polsky. :(
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
MR_Xguard
Čestný člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 8
Dal: 121 poděkování
Dostal: 321 poděkování

Nový příspěvek od MR_Xguard »

Napadla mě taková blbina. Kolik je asi zoofilů na přehlídce zvířat? Proč se nedělají podobná opatření i proti nim? Tohle je zkrátka jenom děsná hysterie. :)
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Vysvětlili tomu jejich "ombudsmanovi" co je to fotbal? Co to v tom článku plácají o sexuální turistice?