Zdravím všechny na tomto fóru. Už pár dní jsem procházel rúzné články o pedofilii a rozhodl jsem se založit si účet zde, abych si mohl promluvit s dalšími, podobně smýšlejícími, lidmi.
Abych se představil. Nedávno mi bylo 17 let. Studuji ma střední škole kde mi to zatím chvalitebně jde. Před púl rokem jsem zjistil že jsem pansexuál (něco jako bisexualita, jen na všechny a nejen na dvě pohlaví. Říkám to z úcty k dalším pohlavím ) a aby toho nebylo málo tak jsem před měsícem zjistil že se mi líbí mladší kluci a že jsem tedy Boylover či homosexualni pedofil. Nikomu bych neublížil a dětem už vůbec ne. Stejně mi ve vztahu jde především o vzájemnou lásku a porozumění.
Nejdříve jsem se šel mrknout na chat, abych si mohl v anonymitě s někým z vás promluvit. Začal se se mnou bavit Little Hero a jelikož jsem z něj měl dobrej dojem tak jsem si šel založit účet a napsat tento první příspěvek.
Snad se mi tu s vámi bude líbit
Pozdrav od nováčka
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 10
- ve věku do: 17
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: "Je v pořádku mít strach ale je hloupé se bát."
"Peklo je to, co je mezi nebem a zemí." - Příspěvky: 33
- Dal: 102 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Pozdrav od nováčka
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 5. 11. 2016, 23:02:54, celkem upraveno 4 x.
Důvod: Odstraněna tečka z nadpisu.
Důvod: Odstraněna tečka z nadpisu.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Re: Pozdrav od nováčka.
Ahoj, vítam ťa na fóru. Dúfam že sa ti tu bude páčiť. Podľa tvojej vekovej preferencie si skôr efebofil ako pedofil. Čo sa týka pansexuality, tak tebe sa páčia aj transexuály? Sranda je, že aj ja som tiež pri hľadaní svojej sexuálnej orientácie považoval za pansexuála, neskôr za demisexuála, ale som len obyčajný homosexuálny pedofil, efebofil.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Ahoj Ajaxi (proč 144?).
Dovol mi, abych Tě jako první GL přivítal v našem domově.
Díky Tobě jsem si "nastudoval", co je pansexualita. Přijde mi to spíše jako "politický postoj".
Je zajímavé sledovat, přes které mnohé orientace si někteří lidé postupně připouštějí svoji pedofilii.
Přitom pedofilie je tak nádherná orientace...
Ty jsi zřejmě skutečně "jen" efebofil.
Víš, tak si myslím, že aby člověk mohl správně určit svoji orientaci, měl by mít za sebou alespoň jistou interakci (když ne přímo sexuální zkušenost) s daným objektem zájmu. Ve Tvém věku si myslím, že všechny typy objektů zahrnuté v pansexualitě jsi ještě nemohl stihnout kontaktovat.
V období hormonální expanze, v jakém se nyní nacházíš, to člověk může dělat v podstatě s kýmkoliv a čímkoliv (viz. pansexualismus jakožto liberální postoj). Jde však o sexuální preference - tedy s kým by to dělal nebo dělá nejraději a ke komu je přitahován nejsilněji, kdo se vyskytuje v jeho masturbačních fantaziích, do koho se dokáže opravdu romanticky zamilovávat...
Omlouvám se. Nějak jsi mě inspiroval ke krátké úvaze...
Přeji Ti, aby se Ti s námi líbilo. Snad najdeš další BL, se kterými můžeš důvěrněji sdílet intimní záležitosti - takové, se kterými Ti třeba někteří GL nepomohou...
Dovol mi, abych Tě jako první GL přivítal v našem domově.
Díky Tobě jsem si "nastudoval", co je pansexualita. Přijde mi to spíše jako "politický postoj".
Je zajímavé sledovat, přes které mnohé orientace si někteří lidé postupně připouštějí svoji pedofilii.
Přitom pedofilie je tak nádherná orientace...
Ty jsi zřejmě skutečně "jen" efebofil.
Víš, tak si myslím, že aby člověk mohl správně určit svoji orientaci, měl by mít za sebou alespoň jistou interakci (když ne přímo sexuální zkušenost) s daným objektem zájmu. Ve Tvém věku si myslím, že všechny typy objektů zahrnuté v pansexualitě jsi ještě nemohl stihnout kontaktovat.
V období hormonální expanze, v jakém se nyní nacházíš, to člověk může dělat v podstatě s kýmkoliv a čímkoliv (viz. pansexualismus jakožto liberální postoj). Jde však o sexuální preference - tedy s kým by to dělal nebo dělá nejraději a ke komu je přitahován nejsilněji, kdo se vyskytuje v jeho masturbačních fantaziích, do koho se dokáže opravdu romanticky zamilovávat...
Omlouvám se. Nějak jsi mě inspiroval ke krátké úvaze...
Přeji Ti, aby se Ti s námi líbilo. Snad najdeš další BL, se kterými můžeš důvěrněji sdílet intimní záležitosti - takové, se kterými Ti třeba někteří GL nepomohou...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Ahoj Ajaxi,
vítám tě mezi námi na fóru. Preferovaným věkem se úplně míjíme, ten tvůj mě lehce zaskočil (jako vždy, když přijde někdo, kdo můj věk ještě preferuje). Nicméně i tak tady dalšího boylovera vidím rád.
Ať se ti tady líbí.
Měj se hezky,
Marco F.
vítám tě mezi námi na fóru. Preferovaným věkem se úplně míjíme, ten tvůj mě lehce zaskočil (jako vždy, když přijde někdo, kdo můj věk ještě preferuje). Nicméně i tak tady dalšího boylovera vidím rád.
Ať se ti tady líbí.
Měj se hezky,
Marco F.
Marco Freeman,
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
bývalý administrátor komunity ČEPEK / Ex-administrator of ČEPEK Community
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 10
- ve věku do: 17
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: "Je v pořádku mít strach ale je hloupé se bát."
"Peklo je to, co je mezi nebem a zemí." - Příspěvky: 33
- Dal: 102 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Děkuji za vřelé přivítání.
Pansexualitu beru jako to, že mi ve výsledku na pohlaví nezáleží. Přestože se mi mladší kluci líbí víc a přitahují mě, nevadil by mi i jiný vztah (např. se starší holkou). V tom to asi spočívá. Děkuju za vaše názory.
P.S. 144 Protože mi to přijde jako magické číslo a má spoustu významů. (Moje oblíbené číslo je 4)
Pansexualitu beru jako to, že mi ve výsledku na pohlaví nezáleží. Přestože se mi mladší kluci líbí víc a přitahují mě, nevadil by mi i jiný vztah (např. se starší holkou). V tom to asi spočívá. Děkuju za vaše názory.
P.S. 144 Protože mi to přijde jako magické číslo a má spoustu významů. (Moje oblíbené číslo je 4)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Serus, Tomáši.
V prvom rade som rád, že si sa zaregistroval, o to viac, že máš povedzme podobnú preferenčnú skupinu kutíkov, aj keď podľa Tvojho úvodného príspevku to skoro vypadá, že je Tá priťahuje úplne všetko Plyšáček správne podotkol, že svoju orientáciu najbezpečnejšie poznáš, keď zistíš, k akým objektom svojej náklonnosti môžeš prežívať romantický vzťah. Jedna vec je sexuálna príťažlivosť, druhá láska. A aj keď sa bavíme o sexuálnej orientácii, je to vcelku nepresný výraz. Vzrušovať má môže milión veci, ale rozhodujúci je vnútorný prežitok. Ale všetko snáď príde s časom a veľmi by má prekvapilo, ak by si došiel k tomu, že sa dokážeš zaľúbiť do takého širokého spektra v rámci pohlavia či veku.
Každopádne vitaj a dúfam, že vďaka ČEPEKu nové náhľady nielen získaš, ale dokážeš ich aj priniesť pre ostatných
PS:
Správa dodatočne kompletne upravená, keďže verzia písaná v práci z mobilu bola mierne nezrozumiteľná aj mne samému
V prvom rade som rád, že si sa zaregistroval, o to viac, že máš povedzme podobnú preferenčnú skupinu kutíkov, aj keď podľa Tvojho úvodného príspevku to skoro vypadá, že je Tá priťahuje úplne všetko Plyšáček správne podotkol, že svoju orientáciu najbezpečnejšie poznáš, keď zistíš, k akým objektom svojej náklonnosti môžeš prežívať romantický vzťah. Jedna vec je sexuálna príťažlivosť, druhá láska. A aj keď sa bavíme o sexuálnej orientácii, je to vcelku nepresný výraz. Vzrušovať má môže milión veci, ale rozhodujúci je vnútorný prežitok. Ale všetko snáď príde s časom a veľmi by má prekvapilo, ak by si došiel k tomu, že sa dokážeš zaľúbiť do takého širokého spektra v rámci pohlavia či veku.
Každopádne vitaj a dúfam, že vďaka ČEPEKu nové náhľady nielen získaš, ale dokážeš ich aj priniesť pre ostatných
PS:
Správa dodatočne kompletne upravená, keďže verzia písaná v práci z mobilu bola mierne nezrozumiteľná aj mne samému
Naposledy upravil(a) Jeremy dne středa 29. 7. 2015, 19:13:46, celkem upraveno 2 x.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Ahoj Ajaxi, připojuji se k ostatním, kteří tě zde na fóru vítají. Vzhledem k tvé sexuální orientaci předpokládám, že se opět dozvíme něco nového či utříbíme některé nesrovnalosti, což je jen dobře. Tedy vítej.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 47 poděkování
Re: Pozdrav od nováčka
Ahoj, jsem rád, že jsem na tebe udělal dobrý dojem a ty jsi se rozhodl tu zaregistrovat. Většinou moc nepřemýšlím, jakej dojem na druhýho udělám... Tak ať se ti tu líbí.