perfekcionizmus
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
perfekcionizmus
Zdravim. Chcel by som sa vas opytat, ci aj u vas sa vyskytol perfekcionizmus. Moze to byt jeden zo znakov pedofilie? alebo to od toho vobec nezalezi. v poslednom case sa snazim byt strasne doknaly a pri kazdom zlyhani si to strasne berem k srdcu. Mam obavy, ze zachvilu sa zo zdraveho perfekcionizmu stane dost skodlivy.... keby ste o tom mali niekto nejake informacie, alebo skusenosti ako predist poskodeniu psychiky, rad ich uvitam.... diky
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť 

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Re: perfekcionizmus
Ja by som to čo si napisal nazval opatrnostou a strachom .
O 5 rokov cca si na to zvykneš a budeš to brat uplne jinak a okolie ta zaijmat nebude tolko ako teraz.
O ake zlyhania maš strach čo sa tyka deti si myslim že tam by si mal len dodržat spoločenske normy na foru toho maš dost informaci.
O 5 rokov cca si na to zvykneš a budeš to brat uplne jinak a okolie ta zaijmat nebude tolko ako teraz.
O ake zlyhania maš strach čo sa tyka deti si myslim že tam by si mal len dodržat spoločenske normy na foru toho maš dost informaci.
-
- Registrovaný uživatel
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Mato hanbi sa, ukradol si mi otazku 
Podla mna sa da predist poskodeniu psychiky perfekcionizmom jedine zdravym sebavedomim - aby sa clovek nezrutil ked sa mu nieco nahodou nepodari, spomenut si na veci co sa mu podarili v minulosti
Ja som tiez velka perfekcionistka, vsetko chcem urobit bud na 100% alebo vobec. potrebujem mat same jednotky, vzdy vsetky veci ciste, chcem dokonale vyzerat a tak. Dost ma to obmedzuje ale tak co uz

Podla mna sa da predist poskodeniu psychiky perfekcionizmom jedine zdravym sebavedomim - aby sa clovek nezrutil ked sa mu nieco nahodou nepodari, spomenut si na veci co sa mu podarili v minulosti

Ja som tiez velka perfekcionistka, vsetko chcem urobit bud na 100% alebo vobec. potrebujem mat same jednotky, vzdy vsetky veci ciste, chcem dokonale vyzerat a tak. Dost ma to obmedzuje ale tak co uz

-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
To já jsem zase flegmatik.
Na mnoha věcech mi nezáleží vůbec, na několika ano, ale když se nepovede je dovést k dokonalosti, umím nad tím mávnout rukou.

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Heh, takze taky zaver k tomu. Asi sme kazdy iny a perfekcionalizmus nezalezi od pedofilie, ale cisto od jedinca sameho.... aspon myslim 

Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť 

-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1397 poděkování
- Dostal: 3221 poděkování
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 287 poděkování
Perfekcionismus je vlastnost, která s pedofilií určitě přímo nesouvisí, byť teoreticky může souviset u někoho nepřímo, např. pedofil vědomí si toho, že nikdy nebude mít spokojený partnerský život, na tuto část života zcela rezignuje a veškerou svou pozornost převede na práci, kde bude působit jako naprostý perfekcionista, protože na rozdíl od svých spolupracovníků se nebude "rozptylovat" partnerským životem apod.
Určitě je to hodně individuální a perfekcionistů mezi pedofily nejspíš bude podobné procento, jako mezi ostatními lidmi.
Sám to mám postavené docela zajímavé - jsou oblasti, na kterých mi hodně záleželo, chtěl jsem uspět a opravdu se v nich choval (chovám) jako velký perfekcionista a workoholik, týká se to např. mé práce s dětmi, ale třeba i když se snažím psát nějaké články a povídky. To opravdu lpím na každém detailu a naštve mě každá, byť sebemenší chyba. Chci v tom být nejlepší a snažím se o to.
Naopak k jiným věcem mám takový dost flákačský přístup, snažím se jimi projít s co nejmenší námahou a když se mi něco úplně nepovede nebo je většina lidí lepší než já, je mi to úplně jedno.
Určitě je to hodně individuální a perfekcionistů mezi pedofily nejspíš bude podobné procento, jako mezi ostatními lidmi.
Sám to mám postavené docela zajímavé - jsou oblasti, na kterých mi hodně záleželo, chtěl jsem uspět a opravdu se v nich choval (chovám) jako velký perfekcionista a workoholik, týká se to např. mé práce s dětmi, ale třeba i když se snažím psát nějaké články a povídky. To opravdu lpím na každém detailu a naštve mě každá, byť sebemenší chyba. Chci v tom být nejlepší a snažím se o to.
Naopak k jiným věcem mám takový dost flákačský přístup, snažím se jimi projít s co nejmenší námahou a když se mi něco úplně nepovede nebo je většina lidí lepší než já, je mi to úplně jedno.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 14
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
U mna je skor opacna tendencia, ako mladsi ked som si este neuvedomoval co som som bol velky perfekcionista a teraz mi mnoho veci je skor jedno...ale zas som ovela tolerantnejsi, neberiem zivot az tak vazne.