1. Snažíte se být co nejméně nápadní - vzhledově? V čem Vaše mimikry spočívají?
Snažím nevzbuzovat pozornost a vyhnout se nechtěným pohledům. S pedofilií to nesouvisí.
2. Nosíte nějaké oblečení, které by mohlo děti "přitahovat" (např. tričko s koťátkem, Hello Kitty ap.
) ?
Ne, možná doma či pod jiným oblečení, ale jenom proto, že se to líbí mně osobně.
3. Mluvíte s lidmi o pedofilii? (Vím, toto je i samostatný příspěvek.)
Sám se sebou řeším hodně věcí
Jinak, jen s jedním známým na skype.
4. Když se Vás někdo přímo zeptá, zda jste pedofil, odpovíte mu pravdivě - nebo jste to někdy v minulosti udělali?
Osobně takovou zkušenost nemám, ale asi bych lhal. Pokud by měl někdo blízký podezření, že se mnou něco není v pořádku, a chtěl odpovědi, odvedl bych pozornost přiznáním, že jsem gay.
5. Ukazujete se na veřejnosti rádi v přítomnosti dětí nebo z toho máte strach - co si asi pomyslí lidé?
Obecně se na veřejnosti neukazuji rád.
6. Mluvíte často o tom, že máte děti rádi?
Určitě ne často. To jedině s jiným pedofilem. Ať tak, nebo jinak.
7. Hladíte děti na potkání?
Ne.
Né že bych k tomu měl příležitost. Jedině kočičky co nevypadají nemocně.
8. Zastáváte se v rozhovorech na dané téma pedofilů, nebo říkáte: "Ti hnusní pedofilové!"?
Žádné takové rozhovory za sebou nemám. Zastávání by působilo moc nápadně, urážení by bylo pokrytecké.
9. Mluvíte s dětmi třeba o tom, že máte rádi holčičky - kluky, nebo že se Vám líbí?
Pár klukům na netu jsem to v minulosti řekl, takovým řečem moc nevěří. Když už někdo uvěřil, nedopadlo to dobře. Poučen minulostí vím, že nesmím nikomu věřit.
10. Dokázali byste např. na ulici jen tak prohodit: "Bože, ty jsi tak nádherná..."?
Ne. Ani bych k tomu neměl chuť.
11. Když se někde setkáte s hezkým dítětem, snažíte se koukat jinam nebo se ohlížíte a špulíte pusu? Mrkáte na ně či děláte jiné posunky?
Hezcí kluci jako by byli na každém kroku, na sekundu se na ně podívám, pak odvracím zrak jinam. Jedině že jdu za ním a dívám se tedy dopředu a na něj. Když se ale on dívá na mě, jsem pak nervózní a přiliž dlouho pak o tom přemýšlím.
12. Dáváte dětem dárky jen tak pro nic za nic? Z čisté lásky a nebo máte strach, že budete nápadní?
Nemám komu. Jen tak pro nic za nic bych nikomu nic nedával, určitě bych k tomu měl důvod (významná událost, narozky, pokud by to potřeboval, atd…)
13. Když jste ve společnosti dospělých, kde jsou i děti, jdete k dětem nebo děláte normála a vůbec si jich nevšímáte?
Nerozpovídávám se s dětmi ani s dospělými, konverzaci většinou nezahajuji já, spíše poslouchám a čekám, až půjdu domů. #antisocial
14. Pouštíte si doma dětské písničky, popř. slyší je i Vaši sousedé?
Kromě jedné chlapecké německé skupiny ani ne, přes zdi je zvuk dost zkreslený, takže nemám tu obavu, to by mě víc trápilo, co si myslí sousedé, když slyší, že poslouchám Madonnu, Katy Perry atp.
15. Co na FB. Dali jste si tam něco o pedofilii (např. Danielův svět)? Máte tam hodně svých fotek společně s dětmi? Nebo přímo album "Krásné holčičky"?
Ne, no risk, no jail.
16. Šli byste s holčičkou, která není příbuzná, po ulici za ruku (s propletenými prsty?)
Ani s kutíkem ne, jedině pokud bych to měl nařízené od rodičů kvůli bezpečnosti na ulici, na výletě v lese klidně.
17. Kupujete si v obchodech něco "nápadného"?
Mám pocit, že si kupuji příliš sladkostí, ale přísahám, všechny jsou pro mě.
18. Máte doma nějaké obrázky s dětmi? Nechali jste si např. zarámovat nějakou "kost" nebo kutíčka? Jak to vysvětlujete neznámým návštěvám?
Jen v digitální podobě.
19. Když se k Vám hrne dítě, vrháte se na něj a nebo říkáte: "Kuš, uteč" a snažíte se raději "chodit kanály"?
Nikdo se ke mně nehrne, nedávno se mě jeden kluk zeptal, jestli jsem někoho neviděl procházet, necítil jsem se jinak, než kdybych odpovídal dospělému.
20. Stala se Vám nějaká děsně nápadná situace? (Např. Vás viděli, jak šmírujete dalekohledem děti v tělocvičně?)
Neviděli.
Ach, než člověk stihne odeslat jakoukoli zprávu tak ho stránky odhlašují. -_-