Hledám dívku či ženu na vážný vztah
Pravidla fóra
- V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
- Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
- Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Hledám dívku či ženu na vážný vztah
Ahoj, sympatický kluk hledá mladší dívku nebo ženu (nad 15 let), které se líbí "starší" muži (nad 25 let). Hledám někoho, koho bych mohl zahrnout pozorností a láskou a kdo by mou pozornost a lásku opětoval. Můj email je: [email protected]
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Re: Hledám dívku či ženu na vážný vztah
Inzerát už není aktuální, našel jsem velmi milou dívku (nebo možná spíš si ona našla mě, zkrátka našli jsme se navzájem ), takže nyní již nikoho nehledám. Sice nerespektovala můj "požadavek" z inzerátu a já zase nedbal doporučení, uvedené v Pravidlech seznamky, které jsem sám vytvořil (tedy jeho první půlku, druhou samozřejmě bezezbytku respektuji), ale to mi samozřejmě vůbec nevadí. Začaly mi trochu šťastnější dny a doufám, že i pro ni.
Je vidět, že seznamka zde na ČEPEKu má svůj význam a jsem moc rád, že štěstí potkalo zrovna mně. Přeji ale i všem ostatním, kteří hledají vztah, aby se jim také poštěstilo. Chce to trpělivost a nevzdávat to - naděje umírá poslední. Přeji všem hodně štěstí!
Je vidět, že seznamka zde na ČEPEKu má svůj význam a jsem moc rád, že štěstí potkalo zrovna mně. Přeji ale i všem ostatním, kteří hledají vztah, aby se jim také poštěstilo. Chce to trpělivost a nevzdávat to - naděje umírá poslední. Přeji všem hodně štěstí!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování