Hledám dívku či ženu na vážný vztah

Místo určené na hledání spřízněných duší, partnerů, přátel či kamarádů - mějte na paměti, že seznamka je určena pouze pro osoby starší 15 let!
Pravidla fóra
  • V každém inzerátu musí být výslovně psán věk 15 let či vyšší. Je přísně zakázáno vyhledávat děti (osoby pod 15 let věku).
  • Je přísně zakázáno vyhledávat osoby za účelem sexu.
  • Před odesláním inzerátu si důsledně přečti:
Nebude-li Tvůj příspěvek vyhovovat pravidlům sekce nebo fóra, bude upraven nebo smazán.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Hledám dívku či ženu na vážný vztah

Nový příspěvek od Kasz »

Ahoj, sympatický kluk hledá mladší dívku nebo ženu (nad 15 let), které se líbí "starší" muži (nad 25 let). Hledám někoho, koho bych mohl zahrnout pozorností a láskou a kdo by mou pozornost a lásku opětoval. Můj email je: [email protected]
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Re: Hledám dívku či ženu na vážný vztah

Nový příspěvek od Kasz »

Inzerát už není aktuální, našel jsem velmi milou dívku (nebo možná spíš si ona našla mě, zkrátka našli jsme se navzájem :)), takže nyní již nikoho nehledám. Sice nerespektovala můj "požadavek" z inzerátu a já zase nedbal doporučení, uvedené v Pravidlech seznamky, které jsem sám vytvořil (tedy jeho první půlku, druhou samozřejmě bezezbytku respektuji), ale to mi samozřejmě vůbec nevadí. :) Začaly mi trochu šťastnější dny a doufám, že i pro ni. *guess*

Je vidět, že seznamka zde na ČEPEKu má svůj význam a jsem moc rád, že štěstí potkalo zrovna mně. Přeji ale i všem ostatním, kteří hledají vztah, aby se jim také poštěstilo. Chce to trpělivost a nevzdávat to - naděje umírá poslední. Přeji všem hodně štěstí!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Re: Hledám dívku či ženu na vážný vztah

Nový příspěvek od Slav »

Gratuluji oběma *bye*