Už som napísal niečo asi zo dve strany, ale potom som to rozthal na márne kúsky a spálil lebo som si povedal - Čo to robíš šibe ti? Veď to robia iba zúfalci to nie je normálne....
Ale na druhej strane si uvedomujem, že je to velmi dobrá vec na ventilovanie svojich pocitov. Práve preto rozmýšlam nad tím, že si ho začnem písať len rozmýšlam že vlastne akým štýlom..
Je tu niekto, kto si píše dennik? Ak ano akým sposobom donho vkladáš svoje pocity? Mám na mysli... či si píšeš každý deň niečo nové čo ťa v ten deň stretlo, potešilo napr:
15.03.2015 - Dnes som bol v Bratislave a ako som šiel po námesti ....
16.03.2015 - Dnes som....
alebo si donho píšeš svoj príbeh napr:
Volám sa *****. Narodil som sa v jednom krásnom malom mestečku dvom úžasným ludom. Mal som velmi krásne detstvo. Keď som mal 8 staval som si bunkre....
Asi v 12 som zistil, že niečo nie je so mnou v poriadku, že cítim inak...
Alebo si píšeš iba útržky kedy si bol šťastný... napr:
dnes 22.03.2015 som bol na ihrisku a plakal. Prišlo ku mne male dievčatko a opýtalo sa ma prečo plačem...
dnes 8.05.2015 som na ulici uvidel dievčatko.. bol som šťastný keď sa na mna milo usmiala....
Alebo inou formou????
Samozrejme že k určitému dátumu by bolo toho viac popísaneho. Kebyže si ho fakt začnem písať, tak by som to asi urobil tak, aby človek, čo mi ho náhodou nájde ..sa na mna díval s pochopením a nie s opovrhnutím...
Dalej som uvažoval nad tím, že by som ho mohol napísať tak, že proste chcem aby mi ho niekto našiel. Takým štýlom.. pretože možno chcem byť pochopený...
Myslím, že je vela možností, ako ho napísať.
Ja uvažujem nad tím, že si ho začnem písať ale momentálne sa k tomu nechystám. Možno niekedy v najbližšej dobe...
Len ma trapi jedna vec.. či je to "normálne" si písať denník. a ako sa vlastne ludia dívajú na ludí, čo si ho píšu...
Vopred dakujem za každý názor...