Deviant napadl v paneláku školačky, soud ho potrestal pěti lety vězení (iDnes.cz)
Rok starý článek, který jsem na fóru nenašel.
Tomáš Auersvald z Jičína dostal u krajského soudu pět let vězení za pokus o znásilnění dívek ve věku 8 a 12 let. Obě si vytipoval loni v květnu, když vcházely do paneláku. Jednu obtěžoval ve výtahu, druhou o několik desítek minut později na schodech. Dívkám se povedlo utéct.
„Ráno jsem šel na oběd a dal si pivo. Pak jsem bezcílně chodil po městě. Odpoledne jsem si dal další piva, bylo jich víc jak sedm. Odpoledne, když jsem procházel po sídlišti, jsem si všiml dívky, která právě zacházela do domu,“ řekl obžalovaný ve své výpovědi.
Soudu dále popsal, jak se za dívkou rozběhl. Protože nestihl vejít, než se dveře zabouchly, čekal venku. Dívka ho však viděla a otevřela mu. Oba pak nastoupili do výtahu.
Chudera, ještě mu ochotně otevřela...
Obě dívky se ještě dlouho poté bály chodit samy ven a měly trauma z toho, že se informace o jejich nepříjemném zážitku rozkřikly mezi další děti.
„Dcera se pak bála chodit kolem vchodu, kde se to stalo. Navštívili jsme i psycholožku,“ dodala matka jedné z napadených, která před soudem svědčila.
Deviant napadl v paneláku školačky, dostal 5 let (iDnes.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Deviant napadl v paneláku školačky, dostal 5 let (iDnes.cz)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Deviant napadl v paneláku školačky, dostal 5 let (iDnes.
Podle soudního znalce z oboru psychiatrie trpí obžalovaný vrozenou sexuální deviací spojenou s agresivitou a sadistickou složkou. ... Kromě pěti let ve vězení bude poté muset podstoupit taky ústavní sexuologické a protialkoholní léčení.
Hm ... napíšou, že má sexuální deviaci, ale nenapíšou, jakou. Anebo je to prostě sexuální agresivita a sadismus? V tom případě je to divně napsané ... u pedofila by napsali "sexuální deviace spojená s pedofilní složkou"?
A ta informace o vrozené sexuální deviaci je na jednu stranu chvályhodné informování čtenářů, ale na druhou stranu to vytváří dojem, že některé sexuální deviace vrozené nejsou.
Hm ... napíšou, že má sexuální deviaci, ale nenapíšou, jakou. Anebo je to prostě sexuální agresivita a sadismus? V tom případě je to divně napsané ... u pedofila by napsali "sexuální deviace spojená s pedofilní složkou"?
A ta informace o vrozené sexuální deviaci je na jednu stranu chvályhodné informování čtenářů, ale na druhou stranu to vytváří dojem, že některé sexuální deviace vrozené nejsou.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Re: Deviant napadl v paneláku školačky, dostal 5 let (iDnes.
Opil se a ztratil zábrany, načež se pokusil zneužít "snadnou" oběť. Otázka je co skutečně chtěl a čeho byl schopen, přeci jen ubránit se dospělému chlapovi není u dítěte moc velká šance. I když třeba byl dost opilý a měl zpomalené reakce. Podle mne by se měl léčit souběžně s trestem ne až po něm.