Podnikatelský pád kvůli lásce k holčičkám? :)

Životní příběhy a zkušenosti uživatelů, které zároveň nebyly publikovány na titulní straně webu - nebojte se přispět svými osudy a historkami, ať už pro usmání nebo hledání pomoci či podpory. (V případě publikování na webu jsou témata přesunuta do sekce Články, kde se k nim může vyjádřit i veřejnost.)
Andy Olsen
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: „Cestu za štěstím vám nejlépe ukáže malé děvčátko.“ — Lewis Carroll
Dal: 8 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Podnikatelský pád kvůli lásce k holčičkám? :)

Nový příspěvek od Andy Olsen »

Název tématu berte s rezervou :) Fakt, že mi mé podnikání nevyšlo, způsobil zkrátka nedostatečný zájem zákazníků v dané lokalitě. Přesto svým přístupem k malým zákaznicím jsem své ekonomické situaci asi dlouhodobě příliš nepomáhal.

Pro dostání se do obrazu, zde je výňatek z mého úvodního tématu zde na fóru:
Před časem jsem si otevřel podnik gastronomického zaměření, který navštěvují převážně děti (není to McDonald ani jiný fast food :D ). Brigádníky, které jsem zpočátku vzal, jsem až na jednoho vyhodil. Snažím se tam co nejvíce času pracovat sám a moc mě to baví. Některé holčičky chodí i každý den, mimochodem jedna mooc krásná blondýnka, cca 9 let :) Takový severský typ, milý hlásek a úsměvy rozdává na všechny strany :) Moc rád bych se s ní dal jednou víc do řeči.
Více zde: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=9&t=3308
Bylo to vážně fajn, bavilo mě to. Denně ke mě chodilo po škole plno dětí, obecně mnohem více holek než kluků. Přestože jsem velmi stydlivý typ, dokázal jsem se po čase občas i s nějakou holčičkou zapovídat. Přesto však, že kšefty nešly úplně podle mých představ, nedokázal jsem odolat té touze jakkoliv těm roztomilým andílkům dělat radost. Nejsnadněji tak, že dostaly něco zadarmo. Bylo kouzelné sledovat jejich reakce, některé překvapeně koukaly, jiné neskrývaly svou velkou radost, některé byly schopné 50x poděkovat. Vždy však z reakce byla znát radost a vždy tyto reakce doprovázely úsměvy, které prostě nemohou omrzet :) Chodil jsem do práce 7 dní v týdnu, často jsem byl vyčerpaný, rozhodně jsem byl zralý na pomocnou sílu. Ale nechtěl jsem a i posledního brigádníka jsem po nějaké době vyhodil. Ještě když jsem ho tam měl, leckdy jsem mu na začátku směny řekl, že dneska si chci odpočinout a tak většina práce bude na něm…jakmile se však ve dveřích objevila první roztomilá tvářička, hned jsem ho vykopnul od kasy a má předešlá slova vzal vítr :)
Při orientační analýze jsem zjistil, že jsem během 8mi měsíců rozdal zboží v ceně mnoha tisíc korun. Jak říkám, není to hlavní důvod, proč jsem nyní musel svůj podnik zavřít, ale i kdyby byl…nelitoval bych toho. Každý úsměv spokojené zákaznice mě dokázal nabít energií a pozitivní náladou, vážil jsem si každého slova navíc, které jsem s jakoukoliv princeznou prohodil, zkrátka jsem prožil prožil ¾ roku svého života tak, že jsem byl opravdu spokojený. Samozřejmě jsem po celou dobu tajně snil o tom, že se jednou s nějakou holčičkou sblížím více a budeme přátelé. Možná by se mi to i povedlo, ale…no už takhle jsem leckdy přemýšlel nad tím, aby se nezačalo říkat, že tenhle podnik vede pedofil, který rozdává roztomilým holčičkám věci zadarmo. Opatrnost se mě snažila držet zpátky.
No, jsem podnikavý člověk, když bude možnost, určitě zase něco rozjedu a určitě pro mě bude prioritní, aby to zase bylo nějak spojené s dětmi. Přesto, že se mi to teď úplně neosvědčilo, ale nakonec…ta dětská radost pro mě znamená mnohem více, než peníze *girl_sigh*
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Re: Podnikatelský pád kvůli lásce k holčičkám? :)

Nový příspěvek od Mathias8 »

Ahoj :) Dakujem za tvoj životný príbeh, že som si ho mohol prečítať. Človeka zahreje pri srdci keď takéto niečo číta, kde človek je ochotný pre detskú radost urobit čokolvek a vobec to nelutovat :)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Tak to je škoda, že ti podnikání nevyšlo. Ale co, máš podnikavého ducha, třeba časem rozjedeš jiný projekt. Chtělo by to nějakého bohatého pedosponzora. :)

A když mluvíme o pedopodnikání, vybavil se mi tento případ. Ale takový konec podnikání v tvém případě nehrozí.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Hranicar
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 14
Dal: 19 poděkování

Nový příspěvek od Hranicar »

Řekněme, že mi je tohle trochu povědomé. Já sice kvůli lásce ke klučíkům nezažil podnikatelský pád, ale znám to moc dobře - to, že pedofil se dokáže pro děti rozdat. Já taky nikdy ničeho nelitoval. Ale možná že občas, alespoň občas, není špatné myslet výhradně sám na sebe, na svoje peníze a svoji kariéru - už jen proto, aby pak měl člověk více možností, jak udělat nějakým dětem radost a aby mu ty možnosti vydržely.
Přeji hodně zdaru do budoucna.
Andy Olsen
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: „Cestu za štěstím vám nejlépe ukáže malé děvčátko.“ — Lewis Carroll
Dal: 8 poděkování

Nový příspěvek od Andy Olsen »

Hranicar píše:Řekněme, že mi je tohle trochu povědomé. Já sice kvůli lásce ke klučíkům nezažil podnikatelský pád, ale znám to moc dobře - to, že pedofil se dokáže pro děti rozdat. Já taky nikdy ničeho nelitoval. Ale možná že občas, alespoň občas, není špatné myslet výhradně sám na sebe, na svoje peníze a svoji kariéru - už jen proto, aby pak měl člověk více možností, jak udělat nějakým dětem radost a aby mu ty možnosti vydržely.
Přeji hodně zdaru do budoucna.
Umím myslet sám na sebe, dokud se do toho nevloží holčička/ky :[ Máš káždopádně pravdu, ale přemýšlel jsem, že kdybych mohl vrátit čas, dopadlo by to stejně. V rodině ani v okruhu známých žádné holčičky nemám, o to více pro mě znamenala možnost nějakého kontaktu v práci. Ve výsledku - dělal jsem to v první řadě pro ně, ale i pro sebe, řekněme pro radost z jejich radosti, čili myslel jsem i na sebe, jen trochu jiným způsobem než průměrný podnikatel *girl_sigh*
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Já se ted snažím taky podnikat a to v turistickém ruchu.Skouším to s Penzionem a doufám že se mi bude dařit.Možná poznám nějakou zajímavou rodinku s dětmi ale hlavně chci moje budoucí dítě finančně zajistit.
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Ahoj, také jsem podnikal a musel jsem to zabalit z čistě finančních důvodů. Měl jsem začít na začátku 90. let a bylo by to v pohodě. Když chce člověk podnikat dnes, je to převážně ekonomická sebevražda, hlavně pokud jde o malou živnost.

Andy Olsen: Jsem rád, že jsou zde i tací, kteří jsou ochotni pro dobro dětí vsadit i své úspory a bojovat za jejich úsměvy na tvářích. Mrzí mě, že ti ten podnik nevyšel a musel jsi zavřít. Snad to vyjde příště.