Tori
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Tori
Zdravím všechny. Forum tak nějak pozoruji už delší dobu a tak jsem se rozhodl taky něco napsat.
Nebudu se zde o sobě moc rozepisovat, ale něco málo přece jen.
Moje objevování mé orientace nebylo jedno z nejšťastnějších. Že jsem něčím jiný, jsem si říkal už na základce. Ale až po několika událostech před střední jsem začal hodně uvažovat o tom, že asi opravdu budu pedofilem. Nesl jsem to těžce. Dva roky jsem se sebepoškozoval a během celé střední školy jsem míval hodně špatné nálady a myšlenky. Ani nemluvím o tom, kolik litrů alkoholu mnou proteklo. Kolem osmnácti se to začalo obracet a začal jsem svou odlišnost mít i docela rád. Dnes už si nedokážu představit, že bych jí měl vyměnit za to být normálem. Krása holčiček a dětí celkově je něco neuvěřitelného. Možná bych si to nezačal myslet nebýt pomoci některých lidí tady z komunity a tak jim i tímto děkuji.
Nebudu se zde o sobě moc rozepisovat, ale něco málo přece jen.
Moje objevování mé orientace nebylo jedno z nejšťastnějších. Že jsem něčím jiný, jsem si říkal už na základce. Ale až po několika událostech před střední jsem začal hodně uvažovat o tom, že asi opravdu budu pedofilem. Nesl jsem to těžce. Dva roky jsem se sebepoškozoval a během celé střední školy jsem míval hodně špatné nálady a myšlenky. Ani nemluvím o tom, kolik litrů alkoholu mnou proteklo. Kolem osmnácti se to začalo obracet a začal jsem svou odlišnost mít i docela rád. Dnes už si nedokážu představit, že bych jí měl vyměnit za to být normálem. Krása holčiček a dětí celkově je něco neuvěřitelného. Možná bych si to nezačal myslet nebýt pomoci některých lidí tady z komunity a tak jim i tímto děkuji.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 640 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Re: Tori
Tori, sledoval jsem Tě, jak občas tiše přijdeš mezi nás.
Jsem velice potěšen, že jsi se rozhodl také psát.
Každý nový člen je přínosem a zpestřením pro celou komunitu.
Jsem rád, že jsi své sebepřijetí tak zvládl.
Přeji Ti, aby ses tady s námi cítil příjemně a aby na Tebe ostatní byli milí.
Toto mě chytilo u srdce:
Jsem velice potěšen, že jsi se rozhodl také psát.
Každý nový člen je přínosem a zpestřením pro celou komunitu.
Jsem rád, že jsi své sebepřijetí tak zvládl.
Přeji Ti, aby ses tady s námi cítil příjemně a aby na Tebe ostatní byli milí.
Toto mě chytilo u srdce:
Tori píše:...a začal jsem svou odlišnost mít i docela rád. Dnes už si nedokážu představit, že bych jí měl vyměnit za to být normálem. Krása holčiček a dětí celkově je něco neuvěřitelného.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Ahoj Tori, vítám tě mezi námi a chci ti poděkovat za tvou odvahu, že jsi se přidal. Těším se, že se o tobě dozvím více.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 589 poděkování
- Dostal: 365 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
Wickr Me: MarekVolny - Výkřik do tmy: And beyond the Elysian Fields and the Garden of Eden I will look for the path that leads to your heart.
- Dal: 1040 poděkování
- Dostal: 1911 poděkování
Ahoj Tori,
jsem rád, že i když objevování sebe sama nebylo nejsnadnější a prožil jsi dost vnitřní bolesti, tak ses přes to časem dokázal přenést a začít brát orientaci třeba i v pozitivních barvách - mít ji rád, jak říkáš. Taktéž si nedovedu představit, že bych se najednou měl "přeorientovat" a být na dospělé.
Jsem rád, že ses rozhodl se nám v pár větách představit. Každopádně tě tady vítám a doufám, že se ti tady bude aspoň trochu líbit.
S přáním hezkého zbytku pondělí,
Marco F.
jsem rád, že i když objevování sebe sama nebylo nejsnadnější a prožil jsi dost vnitřní bolesti, tak ses přes to časem dokázal přenést a začít brát orientaci třeba i v pozitivních barvách - mít ji rád, jak říkáš. Taktéž si nedovedu představit, že bych se najednou měl "přeorientovat" a být na dospělé.
Jsem rád, že ses rozhodl se nám v pár větách představit. Každopádně tě tady vítám a doufám, že se ti tady bude aspoň trochu líbit.

S přáním hezkého zbytku pondělí,
Marco F.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office
E-mail: [email protected]
________
-
- Registrovaný uživatel
Tak jsem Vás všechni obděkoval za to hezké přivítání. 
Tiše jsem sledoval toto forum, ale taky jsem tiše sledoval bývalé růžové forum, které mi bylo osobně asi příjemnější. Pamatuji si taky modré forum a pedodaktyl nebo jak se to přesně jemenovalo. Takže některé ty nicky jsou mi povědomé z dřívějška. Takže tam jsem načerpal asi nejvíce pomoci. A po jisté pauze koukám, že už existuje toto forum.

Tiše jsem sledoval toto forum, ale taky jsem tiše sledoval bývalé růžové forum, které mi bylo osobně asi příjemnější. Pamatuji si taky modré forum a pedodaktyl nebo jak se to přesně jemenovalo. Takže některé ty nicky jsou mi povědomé z dřívějška. Takže tam jsem načerpal asi nejvíce pomoci. A po jisté pauze koukám, že už existuje toto forum.
-
- Na trestné lavici
Takové ocenění mě těší.Tori píše:taky jsem tiše sledoval bývalé růžové forum, které mi bylo osobně asi příjemnější.

-
- Registrovaný uživatel
Vím, že nějaká archivovaná verze existuje. Když už jsi tady dal odkaz, tak jsem se nemohl nepodívat. Škoda že některé části nefungují.
Je docela zajimavé srovnat, co je teď a co bylo dříve. Někdy se v tom rád rýpu.
Je docela zajimavé srovnat, co je teď a co bylo dříve. Někdy se v tom rád rýpu.

-
- Na trestné lavici