Projekce Danielova světa (s besedou)

Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Projekce Danielova světa (s besedou)

Nový příspěvek od Kasz »

Přehled projekcí Danielova světa s besedou:

pondělí 23.2.2015 19:00 - Městská knihovna v Praze - beseda s režisérkou Veronikou Liškovou a Mgr. Karlem Žákem
pátek 13.3.2015 19:00 - Centrum Pontopolis, Riegrova 2, Polička - beseda s Mgr. Karlem Žákem a zástupcem Československé pedofilní komunity
úterý 17.3.2015 18:00 - Kino Art, Cihlářská 19, Brno - beseda s Mgr. Karlem Žákem a zástupcem Československé pedofilní komunity
čtvrtek 19.3.2015 17:00 - Divadlo 29, Svaté Anežky České 29, Pardubice - beseda (zatím nevíme, s kým)
pátek 20.3.2015 17:00 - Kino Luna, Špičák 134, Český Krumlov - beseda s Veronikou Liškovou, režisérkou filmu
středa 25.3.2015 20:00 - Kino Hvězda, Náměstí Míru 951, Uherské Hradiště - beseda s Mgr. Karlem Žákem a zástupcem Československé pedofilní komunity
čtvrtek 26.3.2015 20:00 - Pohostinství Pod Vobrazem (altán), Čs. armády 1945, Kladno - beseda s Mgr. Karlem Žákem a zástupcem Československé pedofilní komunity
pátek 27.3.2015 17:30 - Kino Metropol, Sokolská 25, Olomouc - beseda s Veronikou Liškovou, režisérkou filmu a Mgr. Martinem Fafejtou, Ph. D., sociologem a pedagogem zabývajícím se otázkami genderu a sexuality
neděle 12.4.2015 16:30 - Kino Svratka, Brněnská 152, Tišnov - Skype-debata s Veronikou Liškovou, režisérkou filmu
neděle 12.4.2015 17:30 - Kolárovo divadlo, Jiráskova 151, Police nad Metují - Skype-debata s Veronikou Liškovou, režisérkou filmu
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 20. 3. 2015, 21:57:33, celkem upraveno 9 x.
Důvod: Doplnění projekcí
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Re: Projekce Danielova světa (s besedou)

Nový příspěvek od Kasz »

Seznam nejbližších projekcí Danielova světa: http://www.csfd.cz/kino/?period=all&films%5B0%5D=342884&district-filter=0
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Doplnil jsem seznam projekcí s besedou, některých se účastní Veronika Lišková (Brno, Olomouc, Český Krumlov, Police nad Metují), Karel Žák (Polička, Uherské Hradiště), jehož besed se zúčastní i zástupce ČEPEKu, v Olomouci bude na besedě též Martin Fafejta, a byl bych zvědavý na besedu v Ústí nad Orlicí, které se má účastnit Czeslaw Walek, ředitel Prague Pride, o.s. Kdybyste našli ještě nějaké projekce s besedou, připište. :)
Karel Žák
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 16
ve věku do: 30
Dal: 6 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Nový příspěvek od Karel Žák »

Na besedu do Poličky a Uherského Hradiště mám v autě 3 volná místa, kdyby měl někdo z Brna (i kdekoliv po cestě) zájem spolucestovat, může mi napsat email, SZ a nebo si může zarezervovat jízdu na Jízdomatu (http://www.jizdomat.cz):

Pátek 13.3.2015:
Brno -> Polička
Polička -> Brno

Středa 25.3.2015:
Brno -> Uherské Hradiště
Uherské Hradiště -> Brno
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Upoutávka na program festivalu Jeden svět v Poličce: https://www.policka.org/detail/9428/Kultura/festival-jeden-svet/Jeden-svet-2015-praskne-vasi-ochrannou-bublinu

Zaujalo mě:

Narušit předsudky, pohodlné nevědomí a fámy šířené českou společností – to je cílem 17. ročníku festivalu dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět, který své publikum v Poličce přivítá výzvou „Praskněte své bubliny!“. V Poličce 13. -14. a 17.-18.března.

(...)

Tématy festivalu bude například islám, alternativní způsoby života, duševní choroby nebo život v chudobě. Jako každý rok, i letos se diváci mohou těšit na debaty se zajímavými hosty.

Film odstartuje v pátek 13. března v 19 hodin filmem o pedofilii Danielův svět, který získal řadu ocenění. Po něm bude debata s Karlem Žákem, pedagogem, který se touto nemocí zabývá.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Na facebookové stránce projekce v Poličce jsem narazil na tento text:

POZOR!!! ZMĚNA!! Pro nečekaný zájem se film DANIELŮV SVĚT přesunuje také do sálu restaurace Střelnice. Takže shrnutí: DANIELŮV SVĚT, PÁTEK 13.3.2015 OD 19.00 SÁL RESTAURACE STŘELNICE (Šaffova 233)!
Těšíme se na Vás, tým Pontopolis

Zdroj: https://www.facebook.com/events/864920480237016/
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Opět jsem upravil projekce, přibyla beseda v Kladně a zde je upoutávka na Uherské Hradiště:

Festival Jeden svět přinese ožehavá témata (idobryden.cz)

Zajímavé budou i dokumenty
Filmový dokument Danielův svět o coming outu pedofila režisérky Veroniky Liškové byl po dlouhé době zástupcem české kinematografie na letošním Berlinale. „Každý správný festival se snaží obsahovat nějaký kontroverzní film. Jeden svět je složený z lidsko-právních dokumentů, jejich cílem je šokovat společnost některým z upozaděných témat, takže je těžké jednoznačně určit, který film v té míře kontroverznosti vede. Už při výběru filmů jsme se s dramaturgy z ostatních regionů víceméně shodli, že Danielův svět bude pro publikum asi největší prolomení tabu a pro téma festivalu Praskněte své bubliny je nejpříznačnější,“ podotýká k filmu Alžběta Medlová. Hostem k diskuzi k tomuto snímku bude v Hradišti odborník na problematiku pedofilie Karel Žák a člen Československé pedofilní komunity simgiran.
Myš
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
Dal: 145 poděkování
Dostal: 831 poděkování

Nový příspěvek od Myš »

Jedna projekce s besedou se uskutečnila včera, byla fakt dobrá :)
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
ULICNIKk

Nový příspěvek od ULICNIKk »

Jedna projekce je dnes od 20:00 v rámci českobudějovického Majálesu.

Je to od 20:00 v kavárně Široko, potkám se tam s někým? :)

BTW, ten festival je úplně první Hatefreefest (http://www.hatefree.cz), tak jsem zvědavej, jestli se pak rozjede nějaká diskuze.

http://budejovickymajales.cz/program/detail/136
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

areál Gymnázia J. G. Tajovského
KINO V BAZÉNE PROGRAM LETO 2015

♣ 16.7.2015 | 21:00 hod. | film: DANIELOV SVET
Česká dokumentaristka Veronika Lišková otvára v Danielovom svete jedno z posledných tabu dnešnej spoločnosti. Príbeh mladého pedofila prináša s prekvapivou otvorenosťou a poctivou snahou vyhnúť sa zbytočnej bulvarizácii. Portrét konkrétneho človeka ukazuje, aké je narodiť sa ako pedofil, nikdy nič nespáchať a napriek tomu byť nenávidený. Premietame v spolupráci s kultúrnym centrom Záhrada v rámci celoročného projektu alternatívnej distribúcie autorských dokumentov KineDok.

Zdroj: http://www.icbb.sk/overenie-spokojnosti-klienta.phtml?program=48&module_action__0__id_akcia=82039
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Našel jsem projekci Danielova světa zítra 2.10.2015 v Litoměřicích:

http://www.kamvltm.cz/ai1ec_event/danieluv-svet-tydny-pro-dusevniho-zdravi/?instance_id=396173