Ceskenoviny.cz: Dvě desítky lidí zabila dětská sebevražedná atentátnice v Nigérii
Nejméně 20 lidí zahynulo a dalších 18 bylo zraněno při dnešním útoku sebevražedná atentátnice ve městě Maiduguri na severovýchodě Nigérie. Podle očitých svědků, které citovala agentura AFP, trhaviny na svém těle odpálila teprve asi desetiletá dívka.
Zneužívání dětí ...
Dvě desítky lidí zabila dětská sebevražedná atentátnice
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Re: Dvě desítky lidí zabila dětská sebevražedná atentátnice
Tohle je to skutečné svinstvo "nejvyššího kalibru"....
-
- Na trestné lavici
iDnes.cz: V Nigérii útočila sedmiletá sebevražedná atentátnice, zabila pět lidí
Dívka, která na sobě měla připevněné výbušniny, zabila v nigerijském městě Potiskum pět lidí a další dvě desítky zranila. Nálož odpálila před trhem, na který jí ostraha odmítala pustit bez kontroly. K útoku se zatím nikdo nepřihlásil, odpovídá však taktice Boko Haram.
Dívka, která na sobě měla připevněné výbušniny, zabila v nigerijském městě Potiskum pět lidí a další dvě desítky zranila. Nálož odpálila před trhem, na který jí ostraha odmítala pustit bez kontroly. K útoku se zatím nikdo nepřihlásil, odpovídá však taktice Boko Haram.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Toto je hnus nejvyššího kalibru.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Dítě v tomhle věku by žádnou sebevraždu neudělalo. Oni ji prostě dají výbušninu na tělo a řeknou jí "běž na tamto místo" a potom to s ní na dálku odpálí.
-
- Na trestné lavici
Novinky.cz: V Nigérii se odpálila dvanáctiletá atentátnice, zabila deset lidí
Nejméně deset lidí zabila v úterý v Nigérii sebevražedná atentátnice, které bylo asi dvanáct let. Uvedla to ve středu BBC s odvoláním na svědky. Dvacet osob bylo při atentátu zraněno.
Souhlasím s malou a rozporoval bych titulek — nejspíš se neodpálila ona, odpálil ji někdo jiný.
Nejméně deset lidí zabila v úterý v Nigérii sebevražedná atentátnice, které bylo asi dvanáct let. Uvedla to ve středu BBC s odvoláním na svědky. Dvacet osob bylo při atentátu zraněno.
Souhlasím s malou a rozporoval bych titulek — nejspíš se neodpálila ona, odpálil ji někdo jiný.