Dvě desítky lidí zabila dětská sebevražedná atentátnice

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Dvě desítky lidí zabila dětská sebevražedná atentátnice

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ceskenoviny.cz: Dvě desítky lidí zabila dětská sebevražedná atentátnice v Nigérii

Nejméně 20 lidí zahynulo a dalších 18 bylo zraněno při dnešním útoku sebevražedná atentátnice ve městě Maiduguri na severovýchodě Nigérie. Podle očitých svědků, které citovala agentura AFP, trhaviny na svém těle odpálila teprve asi desetiletá dívka.

Zneužívání dětí ... :(
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Re: Dvě desítky lidí zabila dětská sebevražedná atentátnice

Nový příspěvek od Jednorozec »

Tohle je to skutečné svinstvo "nejvyššího kalibru"....
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

iDnes.cz: V Nigérii útočila sedmiletá sebevražedná atentátnice, zabila pět lidí

Dívka, která na sobě měla připevněné výbušniny, zabila v nigerijském městě Potiskum pět lidí a další dvě desítky zranila. Nálož odpálila před trhem, na který jí ostraha odmítala pustit bez kontroly. K útoku se zatím nikdo nepřihlásil, odpovídá však taktice Boko Haram.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Toto je hnus nejvyššího kalibru.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Dítě v tomhle věku by žádnou sebevraždu neudělalo. Oni ji prostě dají výbušninu na tělo a řeknou jí "běž na tamto místo" a potom to s ní na dálku odpálí.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Novinky.cz: V Nigérii se odpálila dvanáctiletá atentátnice, zabila deset lidí

Nejméně deset lidí zabila v úterý v Nigérii sebevražedná atentátnice, které bylo asi dvanáct let. Uvedla to ve středu BBC s odvoláním na svědky. Dvacet osob bylo při atentátu zraněno.

Souhlasím s malou a rozporoval bych titulek — nejspíš se neodpálila ona, odpálil ji někdo jiný.