GL versus BL?

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

GL versus BL?

Nový příspěvek od malou »

Myslíte si, že existuje někdy averze mezi pedofily, co jsou na holčičky či na chlapce? Bylo správné dát GL a BL forum dohromady? Myslíte si, že mezi Girllovery a Boylovery je jenom jistá solidarita, poněvadž hodně lidí vnímá pedofily, často negativně?

Pokud jsem napsal otázek už moc, tak sem dám svúj názor. Co se týče mě, tak musím říct, že až na vyjímky mají BL, co se tíče rozhovorú na internetu s nepedofily, často větší odvahu si stát za svýmy názory. Taky musím poznamenat že spojení obou foru zapříčinilo, že je nás víc a máme možná větší respekt ve společnosti, která o nás ví.

Musím taky napsat, že my heterosexuální pedofilové jsme ztratily co se tíče spojení s Homosexuálnímy pedofily u většiny a hlavně u mužské populace která je hebofilní či častečně pedofilní, tak trochu na image :) .
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: GL versus BL?

Nový příspěvek od Filip »

malou píše:Myslíte si, že existuje někdy averze mezi pedofily, co jsou na holčičky či na chlapce?
Averzie medzi ľuďmi tu sú. Ale žeby boli averzie medzi GL a BL, tak to si nemyslím. Teda ja žiadnu averziu voči GL nemám, hoci tu môžu byť ľudia čo majú averziu voči GL či BL.
malou píše:Bylo správné dát GL a BL forum dohromady? Myslíte si, že mezi Girllovery a Boylovery je jenom jistá solidarita, poněvadž hodně lidí vnímá pedofily, často negativně?
Toto nie je GL fórum a BL fórum dohromady, toto je fórum a stránka pre pedofilov, lebo je jedno či si GL alebo BL, tie problémy, ktorými si musíme prechádzať , máme často rovnaké. Solidarita, alebo lepšie povedané empatia, tu je určite, napokon je ľahké byť empatický k človeku s podobným osudom.
malou píše:Co se týče mě, tak musím říct, že až na vyjímky mají BL, co se tíče rozhovorú na internetu s nepedofily, často větší odvahu si stát za svýmy názory.
Tak to neviem či sú BL v tomto odvážnejší, napokon najaktívnejšie na internete vystupovali a vystupujú Kasz, Jiří Fx100d, daniel.liddel, či Kuba a to sú všetko GL.
malou píše:Taky musím poznamenat že spojení obou foru zapříčinilo, že je nás víc a máme možná větší respekt ve společnosti, která o nás ví.
Neviem či rešpekt, ale pár ľuďom to určite otvorilo oči, no niektorým sa neotvoria nikdy.
malou píše:Musím taky napsat, že my heterosexuální pedofilové jsme ztratily co se tíče spojení s Homosexuálnímy pedofily u většiny a hlavně u mužské populace která je hebofilní či častečně pedofilní, tak trochu na image :) .
Tak o tom silno pochybujem, že ste stratili nejakú image. :D
fenix

Nový příspěvek od fenix »

malou píše:Myslíte si, že existuje někdy averze mezi pedofily, co jsou na holčičky či na chlapce? Bylo správné dát GL a BL forum dohromady? Myslíte si, že mezi Girllovery a Boylovery je jenom jistá solidarita, poněvadž hodně lidí vnímá pedofily, často negativně?
Myslím, že na fóru spolu učitě být můžeme, spojuje nás jedna důležitá věc a to je láska k dětem.
Holčičky miluju, ale kutíky mám taky rád. Rozhodně nemám averzi proti bl.

Ale to co se dělo kolem chatu, mě hodně mrzí a prostě k některým lidem už důvěru nemám a v některých věcech si gl a bl podle mě nerozumí, ale to už znovu rozebírat nechci.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

malou píše:Myslíte si, že existuje někdy averze mezi pedofily, co jsou na holčičky či na chlapce?
Možná zde panují nějaké neshody a averze uživatelů k jiným uživatelům, ale nemyslím si, že důvodem by byla jejich orientace, spíše názory, ve kterých se neshodli a asi ani neshodnou. Na druhou stranu, kdyby se všichni vždy shodli do posledního puntíku, taky by to byla nuda.
malou píše:Bylo správné dát GL a BL forum dohromady?
Jak už psal Filip, tak si nemyslím, že ČEPEK by měl být něco jako seskupení dvou (bývalých) fór. Spíše samostatná "nová" stránka, která určité lidi spojuje.
malou píše:Myslíte si, že mezi Girllovery a Boylovery je jenom jistá solidarita, poněvadž hodně lidí vnímá pedofily, často negativně?
Možná je to jeden z důvodů, ale řekl bych, že pedofily různých zaměření spojuje více věcí, než jen tahle... soudržnost před nátlakem společnosti. Především jak psal Fenix:
fenix píše:Myslím, že na fóru spolu učitě být můžeme, spojuje nás jedna důležitá věc a to je láska k dětem.
S přáním hezké středy,
Marco F.
malou
Registrovaný uživatel

Filip píše:malou píše:Musím taky napsat, že my heterosexuální pedofilové jsme ztratily co se tíče spojení s Homosexuálnímy pedofily u většiny a hlavně u mužské populace která je hebofilní či častečně pedofilní, tak trochu na image .Tak o tom silno pochybujem, že ste stratili nejakú image.
Nemyslím si, že my co máme rádi holčičky, měly lepší image ale možná ještě někdo přihmouří oko, když jsme třeba na dívky které jsou už trošku v pubertě, což asi u mužú co jsou na chlapce v pubertě není.

Jinak jsem často přemýšlel nad tím, proč vy říkáte chlapcúm vlastně kutíci? Je to jen tak vymyšleno nebo je to nějaká zkratka pro chlapce :) ?
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

malou píše:Nemyslím si, že my co máme rádi holčičky, měly lepší image ale možná ještě někdo přihmouří oko, když jsme třeba na dívky které jsou už trošku v pubertě, což asi u mužú co jsou na chlapce v pubertě není.
Nemyslím si že ľudia majú viac zhovievavejší postoj ku GL ako k BL. Ľudí na základe ich postoja voči pedofilom by som rozdelil do troch kategórií. 1. Ľudia čo nás chcú utratiť v tom najhoršom a kontrolovať zavreté na psychiatrii v tom najlepšom. 2. Ľudia, ktorým je jedno že si pedofil, pokiaľ dodržuješ zákony. 3. Ľudia, ktorí s pedofilmi súcitia. Osobne si myslím, že najviac ľudí je v druhej kategórií. Človeka čo zneužije dievča pod zákonom, budú mať rovnako radi, ako človeka čo zneužije chlapca pod zákonom.
malou píše:Jinak jsem často přemýšlel nad tím, proč vy říkáte chlapcúm vlastně kutíci? Je to jen tak vymyšleno nebo je to nějaká zkratka pro chlapce :) ?
To naozaj netuším, možno nejaký fundovanejší BL bude vedieť odpovedať. Ale je to roztomilé slovo :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

kluk --> klučík --> kutík *child*
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel

Gabriel Svoboda píše:kluk --> klučík --> kutík *child*
Děkuji za odpověd nebo vysvětlení.

Akorát mě překvapuje že mi to vysvětlil Girllover :) .
Marco Freeman

malou píše:
Gabriel Svoboda píše:kluk --> klučík --> kutík *child*
Děkuji za odpověd nebo vysvětlení.

Akorát mě překvapuje že mi to vysvětlil Girllover :) .
Já jsem zase slyšel, že tohle je sice jedna z teorií, jak toto slovo vzniklo, ale není úplně jistá.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Druhá teorie je z anglického cute -> kutík. Jak to vidí BL? Které teorie je správná? :) Já si myslím, že ta česká, tj. kluk -> klučík -> kutík.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Dosud jsem si slovo KUTÍK spojoval se slovem KUTIT.
Malí chlapci často rádi kutí - něco vyrábějí, rozebírají, spravují, vytvářejí.
Toto slovo zní velice roztomile a jeho melodičnost vyjadřuje pozitivní vztah ke klukovi.

Dlouho mi chyběl ekvivalentní pojem pro holčičky.
Říkejte si co chcete, pokud budu o nich hovořit z pozice pedofila, budu jim říkat ŠMUDLINKY.
Pravda, v práci to moc neužiji.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1746 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Holčičky jsou prostě holčičky. Anglický výraz "girlinky" mě neoslovil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Marco Freeman

Plyšáček píše:Dosud jsem si slovo KUTÍK spojoval se slovem KUTIT.
Malí chlapci často rádi kutí - něco vyrábějí, rozebírají, spravují, vytvářejí.
K tomuto se přikláním. :)
regina
Na trestné lavici
ve věku od: 7
ve věku do: 13
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od regina »

malou píše:Nemyslím si, že my co máme rádi holčičky, měly lepší image
BL jsou vnímány jako dvakrát úchyláci. Jeden, že je pedofil, a druhý, že je homoseksual.
Další věc je, že pedofilní ženy jsou méně odsouzeny než pedofilní muži.
Dostávají menší trest na súde.
Zde, v Polsku, učitelka dostala podmíněný trest za pohlavní styk s žákem.
Kdyby byla mužem, ona by měla dlouhý trest za mřížemi.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 510 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Njn. žena je prostě pořád brána jako to "něžné stvoření" a u chlapa to podvědomně lidi berou rovnou jako znásilnění, kdežto u ní si řeknou "ženská chlapa přece znásilnit skoro nemůže, ten kluk musel chtít"...
regina
Na trestné lavici
ve věku od: 7
ve věku do: 13
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od regina »

Jednorozec píše: "ženská chlapa přece znásilnit skoro nemůže
Ona nemůže znásilnit chlapa, ale malého kluka?
A jen tak mimochodem, je "vztah" s pedofilní ženou méně škodlivé pro chlapce než s pedofilním mužem?
Pokud "vztah" s pedofilní ženou je stejně škodlivý jako "vztah" s pedofilním mužem tak proč jsou ženy zacházení tak jemně?
Je "vztah" girlovera s dívkou méně škodlivé než homosekualni "vztah" BL s chlapcem nebo lesbický GL s holčičkou?
Myslím si, že ano, protože společnost je stále více nepřátelské vůči homosexualitě.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Myšleno samozřejmě tak, že kluk se musí vzrušit aby mohlo dojít k souloži. :0)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

1. Erekce je mimovolní; to, že mám erekci, neznamená, že souhlasím s intimním sblížením.
2. Znásilnění i zneužití lze spáchat i pouhým osaháváním, soulož je ta nejextrémnější a nejméně častá forma.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

A proč mi to tu píšeš? Já to přece uváděl jako důvod (povědomí mezi lidmi) proč jsou "znásilnění" od žen brány benevolentněji ...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Aha, OK. :)