Sledovaly ste MS v hokeji?

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Sledovaly ste MS v hokeji?

Nový příspěvek od malou »

Dívaly ste se na hokej?

1.Ano,jsem fanoušek sportu a používám i rúzné vlajky či fanoušské šály při utkáních.

2.Když je nějaký zápas či utkání,tak se podívám ale jenom někdy.

3.Skoro nikdy se na sport nedívám,sám si zřídka ale zasportuji.

4.Sport není asi pro mě.

Co se týče Mistrovství světa letos v České Republice,tak mě vítěztví Kanady moc nepřekvapilo. Byl bych rád,kdyby vyhrály Češi či Slováci ale Kanadani už roky prohrály proto,že měly smúlu a ostatní více či méně štěstí ale technicky byly musím konstatovat nejlepší.

Už sleduji hokej od mého mládí a kdysy jsem hokej a fotbal i hrál a podle ohodnocení týmu Kanady poslední léta múžu konstatovat,že ti budou patřit k favoritúm.

Přes prohru je ale Jaromír Jágr borec.
Naposledy upravil(a) malou dne pondělí 18. 5. 2015, 16:57:33, celkem upraveno 1 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Sledovaly ste MS v hokeji?

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Na české zápasy od čtvrtfinále dál se podle možností dívám, u ostatních mi stačí vědět výsledky. Ne že by mě hokej nějak extra zajímal, ale nechci být mimo společenské dětí.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

malou píše:Dívaly ste se na hokej?
Koukal jsem se na hokej pravidelně, zajímá mě to. Žádné fanoušské šály ale nepoužívám, jen sednu k televizi a koukám.
Kanada hrála velmi dobře, nedivím se, že vyhráli. Co se týče nás, tak zezačátku zápasů nic moc, potom jsme se dost zlepšili, ale ten poslední zápas stál za kulové. Kdyby se snažili jako proti Finům, měli bychom to proti USA v kapse, ale oni se prostě nesnažili...
Někdy mi přišlo, že rozhodčí nadržovali či pořádně nesledovali dění. (Např. uznaný gól, který šel do brány žďuchnutím rukou nebo když ten náš proti Kanadě neuznali, přestože k tomu nebyl důvod... Potom i některé ty fauly, které rozhodčí prostě neviděli... no, těžko říct.)
Gabriel Svoboda píše:Na české zápasy od čtvrtfinále dál se podle možností dívám, u ostatních mi stačí vědět výsledky. Ne že by mě hokej nějak extra zajímal, ale nechci být mimo společenské dětí.
Chápu, že se jedná o přepis a mělo tam být "dění", nicméně je vidět, na co člověk myslí. :D
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 375 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Občas si šport, pozriem hoci teraz menej ako kedysi. Nie nemalujem si tvár, nenosím dres a podobne. Hokej mám rád, pozerávam hlavne našich a český tým. Občas si pozriem zápasy iných tímov, najmä fin, swe, usa, can a rus, ak hrajú proti sebe.
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Šport sledujem vcelku pravidelne a MS v hokeji rovnako. Jeden rok som sa šampionátu priamo zúčastnil, takže mám aj hokejový dres a šál, ale doma pri telke si ho skutocne nenavliekam ;)
Čo sa týka Kanady, hrali o triedu lepšie nez ktorýkoľvek iný tým a tak majú zlato úplne zaslúžene. Naviac tento rok to nebola tá Kanada, ako som ju poznal z predošlých rokov, čiže prehnané tvrdá a hrá, často až zákerná, ale naopak, hrali skutocne nádherný a čistý hokej. Všetka česť ;)
Childrenman
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 15
ve věku do: 20
Dal: 5 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Nový příspěvek od Childrenman »

Já sice hokej sledoval jen když hráli Češi nebo Slováci, ale poslední dva zápasy mě celkem dost zklamaly. Když jsme hráli s Kanadou, tak nám neuznali jeden gól a pak proti USA to bylo děsný. Myslím, že jim docházela motivace, ale snažili se.