Hledanou 13letou dívku našli mrtvou, zřejmě spáchala ...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hledanou 13letou dívku našli mrtvou, zřejmě spáchala ...
iDnes.cz: Hledanou třináctiletou dívku našli mrtvou, zřejmě spáchala sebevraždu
Desítky policistů od pondělního večera pátraly po třináctileté dívce z Liberce. Zmizela po vyučování, dívčin mobilní telefon našli v okolí nákupního centra Globus. V úterý odpoledne policie potvrdila, že její tělo našli pátrači nedaleko libereckého letiště v Ostašově. Podle policie si nejspíš sama sáhla na život.
Desítky policistů od pondělního večera pátraly po třináctileté dívce z Liberce. Zmizela po vyučování, dívčin mobilní telefon našli v okolí nákupního centra Globus. V úterý odpoledne policie potvrdila, že její tělo našli pátrači nedaleko libereckého letiště v Ostašově. Podle policie si nejspíš sama sáhla na život.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Hledanou 13letou dívku našli mrtvou, zřejmě spáchala ...
Nesedí mi to... Prečo šli behom poludnej pauzy do centra mesta. To je prvé čo nechápem, pretože učitelia by nemali čo púštať žiakou z arealu školu lebo sú za nich sami zodpovedný. To, že tam bola matka z jednej žiačok na tom nič nemení. Matka mala keď niečo chcela od svojej dcery prísť za nou do školy. Druhé, čo je divné je to, že dievčatko volala o 16-tej svojej mame a tá ju mala čakať po krúčku ktorý začínal o pol 5 .. to je polhodina. Dovie čo sa odohralo počas telefonovania a tej polhodiny. Matka mohla na nu vyvinúť psychický nátlak, čo dievča nemuselo uniesť a preto možno nešla na ten krúžok lebo sa bála. Je viac ako isté, že sa niečoho bála, čo je umlčané... telefón tam hrá tiež rolu podla mna...asi nechcela aby ju našli tak ho možno zahodila..
Dalej... krúžok začal o pol 5 a mal skončiť približne o pol 6 pretože krúžky trvaju vačšinou hodinu. Matka zalarmovala policiu o 7 hodine večer... to je hodina a pol.To je dosť času. Uviedla, že ju hladala po jej kamarátkach, rodine a pribuznych ale kto vie čo sa tam skutočne odohralo. Predsa je to hodina a pol. Ja by som tu policiu volal do pol hodiny a nie až za hodinu a pol....
U Vás v Cechách končia základkári o pol 4?? ... lebo u nas normálne najneskor o pol 2... to je tiež moc čudne..
Podla mna to tam nebolo v rodine v poriadku a ona sa bála mamy poprípade prisť domov....moj názor...
Dalej... krúžok začal o pol 5 a mal skončiť približne o pol 6 pretože krúžky trvaju vačšinou hodinu. Matka zalarmovala policiu o 7 hodine večer... to je hodina a pol.To je dosť času. Uviedla, že ju hladala po jej kamarátkach, rodine a pribuznych ale kto vie čo sa tam skutočne odohralo. Predsa je to hodina a pol. Ja by som tu policiu volal do pol hodiny a nie až za hodinu a pol....
U Vás v Cechách končia základkári o pol 4?? ... lebo u nas normálne najneskor o pol 2... to je tiež moc čudne..
Podla mna to tam nebolo v rodine v poriadku a ona sa bála mamy poprípade prisť domov....moj názor...
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
O polední pauze mají volno, můžou jít kam chtěj (je taky od toho aby si mohli dojít na jídlo nebo tak). Nebudou je přece držet ve škole jak v kriminále. Co by tam hodinu dělaly.Mathias8 píše:Nesedí mi to... Prečo šli behom poludnej pauzy do centra mesta. To je prvé čo nechápem, pretože učitelia by nemali čo púštať žiakou z arealu školu lebo sú za nich sami zodpovedný. To, že tam bola matka z jednej žiačok na tom nič nemení. Matka mala keď niečo chcela od svojej dcery prísť za nou do školy.
Vás v Cechách končia základkári o pol 4?? ... lebo u nas normálne najneskor o pol 2... to je tiež moc čudne..
A co já si pamatuju ze ZŠ tak jsme cca dvakrát týdně měly do půl 4.
-
- Na trestné lavici
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Když jsem já chodil do školy před dvaceti lety, chodili během polední přestávky mimo areál školy všichni, kdo měli odpolední vyučování, tj. všichni žáci od druhé třídy počínaje. Ono už je to dnes zakázané? Chudáci žáci ...Mathias8 píše:Prečo šli behom poludnej pauzy do centra mesta. To je prvé čo nechápem, pretože učitelia by nemali čo púštať žiakou z arealu školu lebo sú za nich sami zodpovedný.
To z tebe musí mít místní policejní oddělení radost. Prodlevu hodinu a půl naprosto chápu, sám bych nejspíš volal policii ještě později.Mathias8 píše:Predsa je to hodina a pol. Ja by som tu policiu volal do pol hodiny a nie až za hodinu a pol....
Když mají polední přestávku a tudíž odpolední vyučování, tak ano.Mathias8 píše:U Vás v Cechách končia základkári o pol 4??
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
U nás končia najneskor o pol 2... prestavku ked maju obedovú možu byť vonku ale len v areali tak som to mal aj ja keď som chodieval na základku. Nesmú opustiť areal školy. Smú sa pohybovať nikde inde len v arealy. Ja osobne som nikdy nekončil o pol 4.. najneskor o pol 2 ... Myslim že je spravne aby boli vnutri arelu a nepohybovali sa mimo neho...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1712 poděkování
- Dostal: 3595 poděkování
Těžko říct, třeba se něco dozvíme, až doproběhne policejní vyšetřování. Každopádně je to vždy smutné - když tak mladý člověk si sáhne na život. Sebevraždy dětí naštěstí nejsou časté, ale stávají se. I já jsem učil kluka, který se zasebevraždil (nejspíš kvůli známkám, ale kdo ví).Mathias8 píše:Podla mna to tam nebolo v rodine v poriadku a ona sa bála mamy poprípade prisť domov....moj názor...
Co se týká odpolední pauzy, je to na domluvě s rodiči - pokud si rodič přeje, aby jeho dítě mohlo v době polední přestávky opustit areál školy, dítě může jít ven a mají za něj zodpovědnost rodiče. Pokud si to rodič nepřeje, dítě musí zůstat ve škole a v takovém případě má za dítě zodpovědnost škola. Většinou rodiče souhlas k opuštění školní budovy na dobu přestávky svým dětem dávají.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 5
- Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
K té polední pauze. Pokud je to ta klasická tzv. volná hodina, pak děti jdou na oběd do školní jídelny, anebo pokud bydlí poblíž, chodívají obědvat domů (takto to chodí obzvlášť u škol na sídlištích). Ikdyby mělo dítě zakázáno opouštět školu, jde v praxi těžko zabránit aby si nešlo např. koupit chipsy a colu naproti do obchodu. Naproti přes frekventovanou silnici..... Dozor u dveří který by vpouštěl a vypouštěl žáky pouze k tomu zmocněné v praxi nelze zajistit. A ikdyby. Pokud chce jít dítě o volné hodině někam zaroh na cigaretu, prostě půjde a vždy si najde cestu. ZŠ totiž není věznice. Zatím, než přijme nějaký šílený senát příslušnou normu, v čele s lidmi kteří děti nemají, a proto mají spoustu volného času radit ostatním.
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dítě, které by šlo bez dovolení mimo školu, by z toho mělo dost velký problém, protože skutečně svévolně opustit školu nesmí. Jako učitelé většinou víme, kdo na volnou hodinu nesmí ven, a prostě si to pohlídáme - nad žáky ve škole musí mít vždy (tedy i o volné hodině) někdo dohled.
U nás jsou pod dohledem jen děti 1. - 3. třídy u ostatních je o polední pauze jedno kam jdou. A todle se tu řeší úplně zbytečně, protože se to stalo až po odpolednim vyučování.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Já jsem například jeden z těch, kdo na obědy ve škole nechodí, takže se sem tam zajdu projít do města do sámošky, když mám hlad, koupit si nějakou svačinu, když nestíhám tak nějakou rychlovku jako párek v rohlíku. Co bych bez toho dělal, ten den třeba bez snídaně, asi bych umřel hlady. (Přece jen, jídlo z domova je od rána už odpoledne řádně zteplalé a takový salám v letních vedrech po tolika hodinách bych vážně jíst nechtěl.) Navíc, když chodíš na základku a máš hodně hodin, dejme tomu už takových sedm (pět hodin, obědní pauza a dvě hodiny), což jsem měl už v tercii (osmé třídě), tak jsi rád, když z těch zdí můžeš na chvíli vypadnout a načerpat elánu na další dvě hodiny. Představ si, že kdybych chodit ven na tu chvíli nemohl, tak bych ve škole strávil zavřený zhruba od 7.45 hodin až do 14.45 hodin. To máš sedm hodin po šedesáti minutách. Cítit se tolik hodin jako zavřený v kleci... Ne, díky. Nehledě na to, že když jsem šel poté ještě na doučování, které začínalo ve tři, tak jsem končil ve čtyři. V zimě už je za chvíli tma, to bych si toho dne moc neužil. Buďme rádi za tu půl hodinku volna. Nemůžeme ze školy dělat vězení.Mathias8 píše:Myslim že je spravne aby boli vnutri arelu a nepohybovali sa mimo neho...
Do půl hodiny? To se může stát všelicos, ujede jí autobus, tak půjde na druhý, přijede o půl hodiny později a už ji bude nahánět policie? To by ti ani policie, ani taková holčička moc nepoděkovala.Mathias8 píše:Ja by som tu policiu volal do pol hodiny a nie až za hodinu a pol....
Co se týče článku samotného, moc mě mrzí, když si někdo tak mladý sáhne na život... je to velká škoda...
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Původně mě tato zpráva nezajímala.
Začala mě zajímat až tehdy, když si Fenix správně povšiml, že k události došlo až po vyučování.
Také nevím, proč se zde řeší zteplalý salám a počet hodin v tercii.
Nedokáži si představit stav společnosti, když by každá matka volala zásahovku po půlhodinovém zpoždění dítěte.
Přijde mi, že občas se zde někdo vyjadřuje k věcem, které nemůže objektivně posuzovat a nikdy nemohl zažít ani situace podobné.
Je zajímavé, jak se diskuse občas odklánějí.
K případu... Dojímá mě a mám moc hezký pocit z toho, jak ji hledalo celé město - i řidiči MHD a taxikáři. Inu, jsme jedna velká rodinka.
Začala mě zajímat až tehdy, když si Fenix správně povšiml, že k události došlo až po vyučování.
Také nevím, proč se zde řeší zteplalý salám a počet hodin v tercii.
Nedokáži si představit stav společnosti, když by každá matka volala zásahovku po půlhodinovém zpoždění dítěte.
Přijde mi, že občas se zde někdo vyjadřuje k věcem, které nemůže objektivně posuzovat a nikdy nemohl zažít ani situace podobné.
Je zajímavé, jak se diskuse občas odklánějí.
K případu... Dojímá mě a mám moc hezký pocit z toho, jak ji hledalo celé město - i řidiči MHD a taxikáři. Inu, jsme jedna velká rodinka.
-
- Administrátor
Mě to až tak nedojímá, je to běžný postup, že se vysílačkou všem řidičům MHD nebo taxikářům sdělí krátká informace o hledané osobě, co má na sobě, apod. Takový řidič si stejně nejvíc musí všímat normálního provozu - přece jen řídí MHD, jde ale o to, co kdyby si jí náhodou všimnul, někde ji zahlédl, apod. Rozhodně nepojede třeba s tramvají rychlostí 10 km/h jenom proto, aby se rozhlížel, jestli tam za tím stromem a nebo tady někde mezi auty někdo není schovaný. Prostě normálně to rozjede k další zastávce a sleduje koleje před sebou. Akorát se využívá toho, že se pohybuje celý den v ulicích města, tak si mohl nebo může něčeho všimnout. Ze stejného důvodu se ale oslovuje i veřejnost prostřednictvím zpráv v médiích.Plyšáček píše:Dojímá mě a mám moc hezký pocit z toho, jak ji hledalo celé město - i řidiči MHD a taxikáři.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Kaszi, velice jsi mě pobavil.
Nečekal, jsem, že se pustíš do sáhodlouhého rozboru, jak se rozjíždí tramvaják a zda kouká mezi stromy.
Došlo mi, nepodceňuj toho plyšového tolik, a snad i ostatním, jaký úkol měli spoluobčané oné studentky, včetně řidičů. Ti řidiči o ní měli vědět především proto, kdyby s nimi jela, aby podali hlášku.
Občas mě překvapí, jakým tématům věnuješ kolik pozornosti.
Nečekal, jsem, že se pustíš do sáhodlouhého rozboru, jak se rozjíždí tramvaják a zda kouká mezi stromy.
Došlo mi, nepodceňuj toho plyšového tolik, a snad i ostatním, jaký úkol měli spoluobčané oné studentky, včetně řidičů. Ti řidiči o ní měli vědět především proto, kdyby s nimi jela, aby podali hlášku.
Občas mě překvapí, jakým tématům věnuješ kolik pozornosti.
-
- Registrovaný uživatel
Plyšáček píše:Také nevím, proč se zde řeší zteplalý salám
No a aspon už vím proč MHD objíždí všechny kouty a zapadlé uličky v našem městě, a proč jede tak pomalu.
-
- Registrovaný uživatel
Ale aspoň trochu vážně, tento případ není ani zdaleka tak vtipný jako toto vlákno.