Ja sa vám trochu divím, že ešte pokračujete Už dlhšiu dobu to tu nie je o rozumnom vysvetlovaní, ale o snahe prekrúcať celkom zrejmé veci. Je tu jednoducho skupinka ľudí, ktorí sa chcú baviť "týmto" spôsobom, chcú si prezerať a vymieňať "takéto" fotky, majú potešenie z diskusií v "tomto" duchu. Snaha o presviedčanie, že "toto" predsa nie je "toto", ale niečo úplne iné, ma na chvíľu zmiatla a uveril som, že si len zle rozumieme a argumenty treba sprehladniť a v rozumnej miere oprostiť od prehnaných emócií.m00n píše:...Nevidim nic co bysme mohli získat pokračováním v diskuzi.
Všetko je inak, The truth is over there...či ak chcete, La tristesse durera. Všetci vieme o čom sa bavíme, len niektorí sa snažia pomenúvať veci falošnými menami. Vzájomne sa v tom utvrdzujú a vlastne pripúšťam, že to robia tak dokonale, že tomu nakoniec aj sami veria. Jediný pádny argument som z ich strany postrehol v začiatkoch, kde sa hovorilo o tom, že to je pre nich zábava, nechcú sa pretvarovať pred verejnosťou a aspoň na pedofilnom chate sa chcú baviť bez pretvárok. S tým sa ešte dalo pracovať, ale od tej doby sme sa dostali do zákopovej vojny, keď sa dozvedáme informácie podobné tej, že zelená nemusí byť vždy zelená. Predsa stačí ak zavrieme oči či zhasneme svetlo. Skutočne nevidím priestor, kam ešte zmysluplne smerovať túto diskusiu.