Trochu nepovedený coming out
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 14
- Dostal: 3 poděkování
Trochu nepovedený coming out
Ahoj,
mám problém, nedávno jsem se při posezení ve dvou kolegyni z práce svěřil, že mě přitahují mladé dívky. Zprvu to vypadalo, že to přijala dobře, ale po nějaké době mě dala ultimátum, buď navštívím psychologa nebo s tím půjde v práci ven, což by mě naprosto zničilo. Prý by si vyčítala, že kdybych v budoucnu něco provedl, tak by si to vyčítala. Je mi z toho dost zle, protože jsem si myslel, že jí mohu věřit, nemám sakra problém se ovládat, já jsem se chtěl jenom svěřit. No pochopiteně za panem psychologem asi půjdu, co se dá dělat.
mám problém, nedávno jsem se při posezení ve dvou kolegyni z práce svěřil, že mě přitahují mladé dívky. Zprvu to vypadalo, že to přijala dobře, ale po nějaké době mě dala ultimátum, buď navštívím psychologa nebo s tím půjde v práci ven, což by mě naprosto zničilo. Prý by si vyčítala, že kdybych v budoucnu něco provedl, tak by si to vyčítala. Je mi z toho dost zle, protože jsem si myslel, že jí mohu věřit, nemám sakra problém se ovládat, já jsem se chtěl jenom svěřit. No pochopiteně za panem psychologem asi půjdu, co se dá dělat.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Re: Trochu nepovedený coming out
Ahoj Auguste,
tak to je smutné, taky jsem se svěřil kolegyni z práce, ale zachovala se naprosto jinak (a to pracuji jako učitel na ZŠ).
Nevím, co poradit. Jedna možnost je podřídit se "diktátu", druhá možnost je jít do toho s tím, že její tvrzení, pokud by to začala šířit v práci, se nezakládá na pravdě, a třetí možnost je po případném vyhazovu ji zažalovat za vydírání - protože nikdo tě nesmí pod pohrůžkou újmy (v tomto případě by bylo otázkou pro soud, zda by dotyčná věděla, že šířením takové informace můžeš přijít o zaměstnání, což by dáváním takových podmínek mohlo naplnit skutkovou podstatu trestného činu vydírání).
Jinak co se týká sexuologů, můžeme některé z nich doporučit, neměl bys s nimi mít nejmenší problém, klidně ti i vystaví potvrzení pro kolegyni. Můžeš jí ukázat např. i moje PPG vyšetření, sexuolog i poté, co mě vyšetřil a věděl, že pracuji jako učitel, mi žádné zákazy a podobně nedával, a ani neříkal, že by v mém případě byla jakákoliv léčba nutná. Zde to je: http://kasz.sweb.cz/ppg-kasz.png
Dobré zkušenosti máme s MUDr. Brzkem z Prahy a MUDr. Entnerovou z Olomouce. Kolegyně to projela, je jasné, že už se jí nikdy s ničím svěřovat nebudeš.
Drž se a držím palce!
tak to je smutné, taky jsem se svěřil kolegyni z práce, ale zachovala se naprosto jinak (a to pracuji jako učitel na ZŠ).
Nevím, co poradit. Jedna možnost je podřídit se "diktátu", druhá možnost je jít do toho s tím, že její tvrzení, pokud by to začala šířit v práci, se nezakládá na pravdě, a třetí možnost je po případném vyhazovu ji zažalovat za vydírání - protože nikdo tě nesmí pod pohrůžkou újmy (v tomto případě by bylo otázkou pro soud, zda by dotyčná věděla, že šířením takové informace můžeš přijít o zaměstnání, což by dáváním takových podmínek mohlo naplnit skutkovou podstatu trestného činu vydírání).
Jinak co se týká sexuologů, můžeme některé z nich doporučit, neměl bys s nimi mít nejmenší problém, klidně ti i vystaví potvrzení pro kolegyni. Můžeš jí ukázat např. i moje PPG vyšetření, sexuolog i poté, co mě vyšetřil a věděl, že pracuji jako učitel, mi žádné zákazy a podobně nedával, a ani neříkal, že by v mém případě byla jakákoliv léčba nutná. Zde to je: http://kasz.sweb.cz/ppg-kasz.png
Dobré zkušenosti máme s MUDr. Brzkem z Prahy a MUDr. Entnerovou z Olomouce. Kolegyně to projela, je jasné, že už se jí nikdy s ničím svěřovat nebudeš.
Drž se a držím palce!
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Ještě mě napadá kolegyni sdělit nějaké informace, dát jí k přečtení třeba základní fakta z naší stránky http://www.nejenhomo.cz, nebo jen útržkovitě ji poslat na email nebo ukázat třeba toto:
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/124292-az-90-procent-pripadu-zneuzivani-deti-nezpusobuji-pedofilove.html
http://www.denik.cz/z_domova/pedofil-nemusi-detem-ublizovat-souhlasi-radim-uzel.html
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/124292-az-90-procent-pripadu-zneuzivani-deti-nezpusobuji-pedofilove.html
http://www.denik.cz/z_domova/pedofil-nemusi-detem-ublizovat-souhlasi-radim-uzel.html
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
To mě moc mrzí víš ale ta návštěva lékaře tě třeba může trochu sklidnit. Rozhodně ale není chování kolegyně fér viz kaszovi příspěvky.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Pokud vím nemluvil o lékaři ale o psychologovi....
Jinak asi bych jí řekl že je to od ní hnusné vidírání a taky bych chtěl aby za tím psychologem napřed zašla ona...
Jinak asi bych jí řekl že je to od ní hnusné vidírání a taky bych chtěl aby za tím psychologem napřed zašla ona...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 228 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Drahý příteli, je mi líto, že to dopadlo jak to dopadlo. Nezbývá nic jiného než se té mrše podrobit. Proto já jsem se nikdy nikomu nesvěřil. Lidé jsou zlí. Prostě budeš se muset naučit žít se svou sexualitou sám. Taky jsem se to naučil a nejen já je nás spousta. Doba nám nepřeje tak se s tím musíme nějak poprat. Ještě, že máme tento web, kde se člověk může svěřit. Tobě přeji aby se ti vše v dobré obrátilo. Krásný sluníčkový den přeje Děda.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Jen bych dodal. že pokud myslí vážně tu výhrůžku, tak to stejně dřív nebo později, při jiné příležitozsti udělá... Proto bych se ji snažil k tomu sexuologovi dostat taky.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku od: 5
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Otázka nakolik je vhodné se nechat vydírat a nebo si udržet svou hrdost...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2045 poděkování
Někdy je to bohužel tak, že pokud se vydírat nenecháme a udržíme si svou hrdost, ztratíme ve výsledku mnohem víc, než jen ji.Tim píše:Otázka nakolik je vhodné se nechat vydírat a nebo si udržet svou hrdost...
Jinak Auguste, upřímně doufám, že se situace uklidní. Hodně štěstí.
-
- PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
- ve věku do: 17
- Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291 - Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal
„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král - Příspěvky: 791
- Dal: 451 poděkování
Marco Freeman píše:Někdy je to bohužel tak, že pokud se vydírat nenecháme a udržíme si svou hrdost, ztratíme ve výsledku mnohem víc, než jen ji.Tim píše:Otázka nakolik je vhodné se nechat vydírat a nebo si udržet svou hrdost...
Inu, jiný přístup k životu... Já stavím svou hrdost a čest nade vše, pramení přesvědčení že jsem dobrý člověk - pak mne prostě nezajímá co si myslí nebo říká někdo jiný. O všechno na světě tě vždy může někdo/něco připravit avšak právě ta hrdost a osobní čest je něco co ti nikdy nikdo sebrat nemůže, pokud ji ty sám nedáš všanc.
Tím že se nenechá vydírat si zachová věc pro všechny savce tak důležitou - páteř. Samozřejmě může v práci zhoustnout atmosféra ale proč se z toho rmoutit, jsem-li vinen pouze tím že miluji? Bude-li kvůli tomu propuštěn... inu od toho zde máme soudy aby jsme hájili svá práva. Což právě soud je instituce na kterou by v případě takového vydírání bylo třeba se obrátit.
Ale ohnout páteř a couvnout když se mne někdo bude snažit poučovat o tom jak žít, skrze vydírání? Člověk si musí stanovit určité hranice a dál prostě nejít. Jinak budeme v životě před velikými problémy couvat neustále. Na mém bývalém pracovišti bylo 80 zaměstnanců a i když nepochybuji že někteří jedinci měli ve směru k mé orientaci určité výhrady, nikdy nikdo neřekl půl slova jakkoliv negativního. Buď měli dost rozumu a nebo jim prostě došlo že by s tím moc nepochodili. V tomhle směru jsou lidé jako psi, poznají když máš strach.
K tomu se ideálně hodí jedna pasáž, či spíše krátký výňatek z díla Williama Shakespeara, z tragédie o Hamletovi: Nade všecko věren buď sobě samému. A z toho pojde pak jako z noci den, že nebudeš nikomu nevěren.
Jsme muži, jsme lidé... jsou na světě tací které milujeme. Myslím si že každému muži slouží ke cti když chrání svou vyvolenou lásku a zastane se jí před nebezpečenstvím nebo snad před nepřízní osudu. Pak by jsme se měli umět zastat především sami sebe. Ostatně krčení se a poslouchání na slovo, to je doména psů, nikoliv lidí.
Pakliže to co jsem napsal čpí příliš patosem tak se omlouvám, jsem stižen idealismem a to až do morku kostí.
Naposledy upravil(a) Tim dne pondělí 24. 11. 2014, 23:16:24, celkem upraveno 1 x.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Zdielam Tomov idealizmus, ale v prvom rade by som sa snažil kolegyni (ako už písal kasz) posunúť pár informácií, ako z týchto stránok a podobne.
A hoci tu mnohí na augstovu kolegyňu nadávate, ja si myslím, že to nemyslí zle (hoci ju nepoznám), ale v rámci svojich možností sa snaží situáciu riešiť zodpovedne. Ale vyzreté rozhodnutie vyžaduje (hoci nie bezpodmienečne) aj vyzretú osobnosť. A niekedy je dobré človeku pomôcť vnímať veci s väčším nadhľadom. Takže určite by som sa snažil ju nasmerovať na ČEPEK, ale aj ďalšie zdroje, ktoré sú verejne dostupné a asto odborne podložené. Veľa šťastia.
A hoci tu mnohí na augstovu kolegyňu nadávate, ja si myslím, že to nemyslí zle (hoci ju nepoznám), ale v rámci svojich možností sa snaží situáciu riešiť zodpovedne. Ale vyzreté rozhodnutie vyžaduje (hoci nie bezpodmienečne) aj vyzretú osobnosť. A niekedy je dobré človeku pomôcť vnímať veci s väčším nadhľadom. Takže určite by som sa snažil ju nasmerovať na ČEPEK, ale aj ďalšie zdroje, ktoré sú verejne dostupné a asto odborne podložené. Veľa šťastia.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 14
- Dal: 21 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Těžko dávat rady z pozice někoho, kdo nezná ani tu tvoji kolegyni, ani další tvé kolegy, šéfy atd. Ve vztahu k té kolegyni bych asi neuvažoval o tom, že "lidé jsou zlí", ale jen, že "lidé jsou hloupí", a že ta tvoje kolegyně možná ani není o moc hloupější než většina z nás. Je možné mít pro její obavy a její postoje i určité pochopení, i když to ještě neznamená, že by ses musel podrobovat jejímu diktátu. Ona to jistě myslí dobře (však i Hitler či Stalin to v podstatě "mysleli dobře").
Když došlo v roce 2002 k zaplavení pražského metra špinavou kontaminovanou povodňovou vodou, mluvilo se o tom, že jedním z možných preventivních opatření by bývalo bylo předem napustit metro čistou vodou z vodovodní sítě, což je i tak dost drastické, ale prý by se tím snížily škody (pokud by ovšem bývali nedůvěřovali tomu, že je metro vodotěsné a že všechno vydrží). Srovnatelným opatřením by bylo, že bys nečekal, až začne "strašnou zprávu" šířit hysterická kolegyně, ale rozšířil bys ji v předstihu sám, takže na její objevy by pak už nikdo nebyl zvědavý.
Když došlo v roce 2002 k zaplavení pražského metra špinavou kontaminovanou povodňovou vodou, mluvilo se o tom, že jedním z možných preventivních opatření by bývalo bylo předem napustit metro čistou vodou z vodovodní sítě, což je i tak dost drastické, ale prý by se tím snížily škody (pokud by ovšem bývali nedůvěřovali tomu, že je metro vodotěsné a že všechno vydrží). Srovnatelným opatřením by bylo, že bys nečekal, až začne "strašnou zprávu" šířit hysterická kolegyně, ale rozšířil bys ji v předstihu sám, takže na její objevy by pak už nikdo nebyl zvědavý.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Zřejmě bych si vybral doporučovaného psychologa ale trval na tom, že mě tam kolegyně dovede. Pokud by souhlasila, trval bych i na jejích testech. Pokud by souhlasila, šel bych a na jejích testech bych na místě netrval.
-
- Nový člen
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Slovy klasika "Prirodo , Prirodo , kam chodis na ty napady"
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Hele ja zrovna vcera udelal takovej pokus protoze me otazka coming outu taky zajima. Zaridil jsem si na chatu novy nick a sel na vec. Na chatu se mi zalibila mistnost "zakazane" rek jsem si tady urcite sedi par pedofilu . No a sel sem do toho. Napsal jsem ahoj jsem starsi zachovalej pedofil s preferenci divek 8-9 let nekdo na pokec? Panove co se delo hned na to nema obdoby. Kdyz vynecham sprosta slova tak vlastne nenapsali nic. To byl kanal sprostoty vulgarity strileni veseni proste hnus. A to prosim byla ta cast spolecnosti ktera se nachazela v uchylne mistnosti nazvane "zakazane" . Muj zaver z pruzkumu coming outu je nasledujici. Coming out ze spolecenskeho hlediska je spolecenska a socialni brutalni sebevrazda. Jo a nakonec me jakysi spravce vyrazil a muj nick navzdy zrusil. To me nakonec pobavilo. Takze tady muzeme na tema co povidat co chceme realita je doslova hruzna. Spolecnost je hystericky katovska stvana medialni celosvetovou kampani.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Ahoj Caudo, spraviť coming out na internetovom chate, kde sa to hemží rôznymi indivíduami, (neonacisti, náboženský fanatici a pod...) ktoré by každého pedofila hneď najradšej vykastrovali, nie je práve najlepší nápad, teda pokiaľ netroluješ. Slušný ľudia, ľudia čo ťa dokážu pochopiť, a tých je podľa mňa väčšina, na takéto chaty nechodí a neprispieva do nich. Ak máš potrebu spraviť coming out, tak potom sa zver niekomu koho dobre poznáš ale zároveň on pozná teba. Hoci v prípade pedofílie je tam oveľa väčšie riziko odsúdenia ako v prípade homosexuality. A treba ísť na to opatrne. Ja som sa k pedofílií tiež nikomu nepriznal, okrem tu na týchto stránkach, čo nie je vôbec také ťažké. Nepriznal som sa k tomu, lebo necítim tú potrebu. Moja sexualita je moja osobná vec. Ale ak sa chceš niekomu zveriť tak sa zver ale vyberaj opatrne, komu sa zveríš. A neodsudzuj spoločnosť na základe internetových diskutérov. Múdrych ľudí je viac ako hlupákov, akurát sú ticho.
-
- Nový člen
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Slovy klasika "Prirodo , Prirodo , kam chodis na ty napady"
- Dal: 1 poděkování
Diky za rady ale nejak si to nepochipil to nebyl muj pokus o coming out ale pokus o pruzkum bojem. Byl jsem proste zvedavej jak to elita naroda prijme. Ja osobne s coming outem nemam zadny problem zadny trauma nic takovyho.. Kdyz uz tu pedofilii jednou mam tak si ji v tichosti uzivam v ramci nastaveni mantinelu. A je mi naprosto jedno jak me vidi ostatni. Je to moje niterne soukromi moje zahradka moje mrkvicky a muj plutek kolem ni.Filip píše:Ahoj Caudo, spraviť coming out na internetovom chate, kde sa to hemží rôznymi indivíduami, (neonacisti, náboženský fanatici a pod...) ktoré by každého pedofila hneď najradšej vykastrovali, nie je práve najlepší nápad, teda pokiaľ netroluješ. Slušný ľudia, ľudia čo ťa dokážu pochopiť, a tých je podľa mňa väčšina, na takéto chaty nechodí a neprispieva do nich. Ak máš potrebu spraviť coming out, tak potom sa zver niekomu koho dobre poznáš ale zároveň on pozná teba. Hoci v prípade pedofílie je tam oveľa väčšie riziko odsúdenia ako v prípade homosexuality. A treba ísť na to opatrne. Ja som sa k pedofílií tiež nikomu nepriznal, okrem tu na týchto stránkach, čo nie je vôbec také ťažké. Nepriznal som sa k tomu, lebo necítim tú potrebu. Moja sexualita je moja osobná vec. Ale ak sa chceš niekomu zveriť tak sa zver ale vyberaj opatrne, komu sa zveríš. A neodsudzuj spoločnosť na základe internetových diskutérov. Múdrych ľudí je viac ako hlupákov, akurát sú ticho.
-
- Administrátor
Tak si představ, že se plánuji svěřit v dohledné době již druhému kolegu - učiteli na naší škole. Hledám smajlík pro kamikadze.... , ale nemůžu najít.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Velký Kaszi. Prosím buď opatrný. Vážně Tě mnoho lidí potřebuje. Jsi zajisté "pedofilní celebrita".
Já se také mnoha lidem a kolegyním "svěřuji", ale tak nějak poplyšáčkovsku - dvojsmyslnými poznámkami, nenapadnutelnými a nic nedokazujícími náznaky.
Jakmile to řekneš přímo a podáš jasné "doznání", má Tě určitým způsobem "ve svých rukou".
Tebou avizovaný coming out bych podnikl pouze v tom případě, že by mi kolega byl "jasný" jako "kolega".
Znám ten úžasný pocit, když Tě daný blízký člověk zná i to této stránce a nemusíš hrát "divadlo" a můžeš se mu otevírat, ale - někdo by měl být zkrátka pod "vyšší ochranou".
Kdybys měl jakýkoliv problém s kýmkoliv, ozvi se a pokusím se pomoci jakýmikoliv "prostředky" uvést vše do harmonie, aby Tvoje - naše ČEPEKovské dílo nebylo ohroženo.
Nedokáži si představit fungování naší komunity bez Tebe.
Rád bych při této příležitosti poprosil ostatní adminy o větší výpomoc Kaszovi - oddře skoro vše. Zasloužil by si větší relax.
Já se také mnoha lidem a kolegyním "svěřuji", ale tak nějak poplyšáčkovsku - dvojsmyslnými poznámkami, nenapadnutelnými a nic nedokazujícími náznaky.
Jakmile to řekneš přímo a podáš jasné "doznání", má Tě určitým způsobem "ve svých rukou".
Tebou avizovaný coming out bych podnikl pouze v tom případě, že by mi kolega byl "jasný" jako "kolega".
Znám ten úžasný pocit, když Tě daný blízký člověk zná i to této stránce a nemusíš hrát "divadlo" a můžeš se mu otevírat, ale - někdo by měl být zkrátka pod "vyšší ochranou".
Kdybys měl jakýkoliv problém s kýmkoliv, ozvi se a pokusím se pomoci jakýmikoliv "prostředky" uvést vše do harmonie, aby Tvoje - naše ČEPEKovské dílo nebylo ohroženo.
Nedokáži si představit fungování naší komunity bez Tebe.
Rád bych při této příležitosti poprosil ostatní adminy o větší výpomoc Kaszovi - oddře skoro vše. Zasloužil by si větší relax.
-
- Administrátor
Po velké vlně svěřování před 3 roky jsem dlouhou dobu neměl potřebu se nikomu svěřit. Až teď najednou jsem zjistil, že cítím, že by mohl být na řadě někdo další. Shodou okolností je to jedna z blízkých osob ze školy, kde učím. To si prostě nevybereš. Vím (cítím), že mě nezradí. Hlavně taky budu mít dalšího člověka, kterému budu moct říct, že se mi líbí jedna čtvrťačka, osmačka a deváťačka.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování