http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/the-onion-rady-od-byvaleho-pedofila
Hm, už jen ten pojem "bývalý pedofil" vypovídá o všem.
The Onion: Rady od bývalého pedofila
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Re: The Onion: Rady od bývalého pedofila
Tak ona to má byť paródia, ak som dobre pochopil. Ale vypadá to realisticky
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Tak má to být parodie, u té je v pořádku, že používá sterotypy. Mně to přijde i celkem vtipné.
K tomu doporučení, že děti by měly mít špinavé oblečení a rozcuchané vlasy, aby byly méně přitažlivé pro pedofily, bych dodal jiný názor, který v tématu Měly by se malé dívky malovat? napsal StrangerByNight:
K tomu doporučení, že děti by měly mít špinavé oblečení a rozcuchané vlasy, aby byly méně přitažlivé pro pedofily, bych dodal jiný názor, který v tématu Měly by se malé dívky malovat? napsal StrangerByNight:
StrangerByNight píše:Zajímavá je pasáž článku o tom, že líčení zvyšuje riziko sexuálního obtěžování. Co ovšem v článku "překvapivě" opomněli uvést, že ze strany heterosexuálů. Až se skoro každá holka od deseti let bude malovat, nikoliv dnešních (nebo možná už spíše v nedávné minulosti platných) 90% případů, nýbrž 99% případů znásilnění holčičky nebo dospívající holky budou mít na svědomí obyčejní heterosexuálové.
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne pondělí 16. 3. 2015, 12:12:04, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Tak jsem to špatně pochopil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!