Nádherná americká herečka Emily.
Je přímo reprezentantkou mého vkusu (nejvíce jako maličká), dle mého může v kráse soupeřit s Elle Fanning.
Fotografie naleznete na googlu.
Odkaz na seznam filmů, ve kterých hraje:
http://www.csfd.cz/tvurce/103208-emily-alyn-lind/
Nejvíce se mi líbí ve filmu Na dno nás nedostanete.
Herečka Emily Alyn Lind, USA (2002)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Herečka Emily Alyn Lind, USA (2002)
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 5. 4. 2015, 9:45:45, celkem upraveno 3 x.
Re: Herečka Emily Alyn Lind, USA
Emily se mi moc líbí, já ji viděl v Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (csfd.cz)
-
- Na trestné lavici
-
- Na trestné lavici
Re: Herečka Emily Alyn Lind, USA
Krátký medailonek:
Emily v reklamě:
Seriál Dear Dumb Diary:
Interview:
Emily v reklamě:
Seriál Dear Dumb Diary:
Interview:
Naposledy upravil(a) Gabriel Svoboda dne čtvrtek 19. 11. 2015, 12:52:14, celkem upraveno 1 x.