iDnes: Trenér dostal za zneužívání dospívajících svěřenců 9

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kuba
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 13
ve věku do: 26
Dal: 360 poděkování
Dostal: 289 poděkování

iDnes: Trenér dostal za zneužívání dospívajících svěřenců 9

Nový příspěvek od Kuba »

Trenér dostal za zneužívání dospívajících svěřenců devět let

Ukázka, že se soudy nerozpakují dávat i tvrdé tresty. Ty dva roky navíc nejspíš dostal kvůli znaleckému posudku, že není nositelem žádné sexuální deviace a tedy přišel o významnou polehčující okolnost (sníženou příčetnost v době deliktu).
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Angelo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw
Dal: 12 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Re: iDnes: Trenér dostal za zneužívání dospívajících svěřenc

Nový příspěvek od Angelo »

Bylo to i v televizi, a tam říkali, že podle sexuologů, v době páchání těchto trestných činů, neprokazoval žádnou deviaci, a že je zcela zdraví. Copak pedofilie je nějaká deviace?
Naposledy upravil(a) Angelo dne úterý 4. 9. 2012, 23:34:17, celkem upraveno 1 x.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Tak pedofilie je deviace, a homosexualita taky, to si zas nesmíme nalhávat opak. Nicméně "deviace" je technický termín, ne hodnotící výraz.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Angelo
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Holčičky, miluji to slovo, miluji tu roztomilou krásu. Miluji holčičky.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ZFiaxGcnNw
Dal: 12 poděkování
Dostal: 37 poděkování

Nový příspěvek od Angelo »

Gabriel Svoboda píše:Tak pedofilie je deviace, a homosexualita taky, to si zas nesmíme nalhávat opak. Nicméně "deviace" je technický termín, ne hodnotící výraz.
Tak podle mě je deviace něco násilného a agresivního, a 98% pedofilů nic takového není. Spíš bych řekl, že pedofilie je úchylka nebo tak něco. A homosexualita je přeci sexuální orientace, za niž může být považována právě i pedofilie.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Tak podle mě je deviace něco násilného a agresivního
Tenhle dojem asi pochází z těch samých médií, která za něco násilného a agresivního považují i pedofilii. Deviace a úchylka jsou synonyma (lat. deviare = odchylovat se).

Rozhraničit, co je ještě sexulní orientace a co už úchylka, dost dobře nejde. (Stejně jako třeba nejde objektivně určit, co je jazyk a co nářečí, nebo jestli je azurová samostatná barva či odstín modré.) Jakž takž objektivní by mohlo být buď považovat heterosexualitu za sexuální orientaci a všechno ostatní za úchylku, anebo heterosexualitu, homosexualitu, pedofilii a vše ostatní za sexuální orientaci a o úchylkách vůbec nemluvit. Současný "oficiální" stav, kdy homosexualita je (úctyhodná) sexuální orientace, zatímco pedofilie (jen) úchylka, je paskvil.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Zpráva je to už starší, ale v Lidovkách jsem k tomu našel pro mě poměrně překvapivé vyjádření od p. Brzka.

Lidovky: Trenér znásilňoval své svěřence. Není deviant, proto si odsedí víc
Lékař Brzek, který Jarocha za devianta označil, již dříve uvedl, že sexuální deviaci nezjistil, nicméně pokud by se prý alespoň část skutků prokázala, pak by podle něho nepochybně o deviaci šlo. "Prostě když se nic nezjistí, není možné spekulovat. Jsou to alibistické závěry, které nechávají rozhodnutí na soudu," uvedl na Brzkovu adresu psychiatr Jiří Schwarz z bohnického ústavu. Dodal, že je nepravděpodobné, ne však vyloučené, že by se heterosexuální člověk činů uvedených v obžalobě dopustil.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Jako že deviace se pozná podle skutků? *swoon*
Kuba

Nový příspěvek od Kuba »

Gabriel Svoboda píše:Jako že deviace se pozná podle skutků? *swoon*
Divný, viď. :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Novinky.cz: Válková se zastala trenéra odsouzeného za znásilnění, oběti se domlouvaly na výpovědích

Exministryně spravedlnosti Helena Válková (ANO) podala před odchodem z funkce stížnost ve prospěch florbalového trenéra Marka Jarocha, který si odpykává devět let vězení za znásilnění a pohlavní zneužití svěřenců. Podle ní soudy porušily zákon v Jarochův neprospěch mimo jiné tím, že se nevypořádaly s námitkami obhajoby.
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

Kuba píše:Trenér dostal za zneužívání dospívajících svěřenců devět let

Ukázka, že se soudy nerozpakují dávat i tvrdé tresty. Ty dva roky navíc nejspíš dostal kvůli znaleckému posudku, že není nositelem žádné sexuální deviace a tedy přišel o významnou polehčující okolnost (sníženou příčetnost v době deliktu).
No právě dostal o dva roky na vrch což je porušením zákona. Pretože se odvolával on nikoliv státní zástupce...... Také mu bylo odepřeno právo na spravedlivý proces. Acera by měli okamžitě propustit z kriminálu.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Deviace a úchylka je to samé jen řečeno v jiném jazyce, respektive převzatým slovem...
A úchylka je umne cokoli co se významně liší od "normálu" což je u mne většinově akceptovaná záležitost, případně funkční či biologická nutnost.
Odchylka u sexuality, z biologického hlediska, je tím u mne vše mimo žena+muž schopní mít děti...
Ze společenského pak můhou z definice vypadnout homosexuálové a naopak tam přibýt kombinace obsahující hodně mladé jedince, kteří sice už biologicky mohou mít děti ale společensky to není akceptované..
Zajímavou skupinu mi tam pak tvoří jedinci "po menopauze" tam je to zbiologického hlediska k ničemu ale ze společenského je to ok.