Studie prevalence pedofilie (Dombert et al., 2015)

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Studie prevalence pedofilie (Dombert et al., 2015)

Nový příspěvek od simgiran »

Studie zkoumá prevalenci pedofilie mezi muži na základě odpovědí respondentů. Uvádí, že 4.1 % lidí má přetrvávající sexuální fantazie o dětech, 0.1 % lidí je zaměřeno více na děti než na dospělé. Je to číslo nižší, než se obvykle uvádí. Může být poněkud podhodnocené, protože si někteří lidé nemusí plně připustit, jak moc je přitahují děti. Navíc je nutno vzít v úvahu, že ne všichni lidé, co byli osloveni, dotazník začali vyplňovat a ne všichni, co ho začali vyplňovat, ho dokončili. Z těch, co měli sexuální fantazie na děti mělo 68 % fantazie o dívkách, 13 % o chlapcích, 18 % o chlapcích i dívkách (bohužel jsem nenašel údaj o tom, jak tomu je u lidí s převažujícími fantaziemi o dětech).

http://orbilu.uni.lu/bitstream/10993/20033/1/Dombert_Schmidt_et_al.2015.Sexual_interest_in_children_JSR.pdf

PS
The online survey was programmed in Flash to guarantee compatibility with different computer types (e.g., PC or notebook) and operation systems (Windows, Linux, and Mac OS).
*wall*
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Re: Studie prevalence pedofilie (Dombert et al., 2015)

Nový příspěvek od Forst Jan »

Tak například i u mne jednou za čas přijde období, kdy mám představy o dospělých ženách více než o dětech...
Děkuji
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Re: Studie prevalence pedofilie (Dombert et al., 2015)

Nový příspěvek od Jednorozec »

Je to dost subjektivní výsledek. Je to dotazník a je dost ovlivněný společností a jejím názorem na věc. Spousta lidí si prostě nepřipustí pedofilní zážitky. Sám jsem kdysi na něco takového byť jen odmítal pomyslet, trvalo léta než člověk pochopil jednotlivé detaily...
Na opačné straně extrému by zase mohly být měření vzrušivosti na děti s 80% pozitivní reakce u mužů.. Chce to vybrat náhodný, dostatečně velký, vzorek a ten poctivě vyšetřit. Ale to je asi momentálně nereálná věc. Nejvíce se tomu mohou přiblížit průzkumy u studentů, ti většinou ještě nemají takové zábrany (bývají otevřenější)..