Článek vyšel i v dnešním Právu na 17. straně. Veronika Lišková se na nás hezky usmívá.

Zdroj: http://media.novinky.cz/465/474650-top_foto1-nuig3.jpg?1423648806
Tak se mi to ale nelíbí.Kasz píše:Nadpis článku byl upraven: Pedofil automaticky neznamená zločinec.
To už je správně.
Ono to tak klidně může být. To, že je nás hodných mezi pedofily většina, je jen náš odhad.Jednorozec píše:Tenhle nadpis navozuje dojem, že většina pedofilů jsou zločinci ale pár je jich hodných..
Já bych řekl, že vycucali. Je to taky jen odhad.Jednorozec píše:Těch 0.5-1% populace jsme si nevycucali z prstu
To jsme si sice z prstu nevycucali, nicméně za silně zkreslující faktor této statistiky pokládám fakt, že za dítě je považována osoba mladší 15 let. Nevím jak ty, ale zneužití dvanáctileté bych za projev pedofilie nepovažoval. No já si vlastně i při pohledu na známou desetiletou dívenku kolikrát povzdechnu, jaká krásná holka to bývalaJednorozec píše:a to množství zneužití a následné šetření sexuology taky ne..
Založený na zjištěným faktech/průzkumech.Gabriel Svoboda píše:Já bych řekl, že vycucali. Je to taky jen odhad.Jednorozec píše:Těch 0.5-1% populace jsme si nevycucali z prstu
Náhodou, já si kdysi na blogu vycucal z prstu dokonce asi 2,5 procenta. A měl jsem to hezky podloženo nějakými výzkumy.Jednorozec píše:Nesmysl.
"Odhad" na základě vědecky podložených dat, nikoli dohad... Těch 0.5-1% populace jsme si nevycucali z prstu a to množství zneužití a následné šetření sexuology taky ne..
Slavoj Brichcín uvádí prý svůj údaj 75 procent...Jan.F píše:Řádově by to mohlo být, až na těch 77% sáhnutí mi přijde hrozně moc.
Brichcín zřejmě vycházel ze zkušeností, které získal jako pracovník pavilonu sexuologie v Bohnicích.simgiran píše:Tak když se tam zahrnou i nesmysly... Nehledě na to, že by Brichcín taky musel mít křišťálovou kouli, reprezentativní vzorky v podstatě nejsou. No, když se k tomu nedá ani žádná studie jako podklad, tak se nemá smysl o tom víc bavit.
Stejně jako sis vycucal z prstu ty čísla, myslel jsem že sis vycucal i sexuologa, a on fakt někdo takovej je.Plyšáček píše: Slavoj Brichcín uvádí prý svůj údaj 75 procent...