Znovu zamilován

Diskuze a porada registrovaných uživatelů ohledně situací a problémů z jejich života.
radoslav
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Znovu zamilován

Nový příspěvek od radoslav »

Po dlhé době sem brečel za někým do koho sem se zamiloval.
Ak většina vie miloval som kútika ale dopadlo to nie moc najlepšie no dnes som niekde inde so svojou sexualitou mnohé veci som si uvedomil a priznal.
No vravel som si ďalší kútik na zamilovaní nebude a hľa 11 roční krásne očička úžasní hlas ah jo..nejhorší je že tuto lásku už nemôžem a nesmiem prežívať tak ako bola ta prvá.
Strašne to bolí chýba mi. ... Aj keď viem že ho uvydim ešte snad. .Keď som sa s nim rozlúčil nastalo prázdno. ..Keď to píšem Brečím. .:( ani v práci som sa nemohol sústrediť o je myšlenky patřili jen jemu jak ho nestratiť neudělat pitomost. Objal bych ho
Nemôžem. .:( povedať mi něco ze ho ...nemôžem.
Trochu času to asi potrvá než sa dám do hromady.
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Re: Znovu zamilován

Nový příspěvek od Silesia »

Rado do něj ses ne zamiloval tak jako do Adama znáš ho dva dny i s cestou. Netvrdim, že není úžasný a vůbec ti neberu že to tak vidíš.

To že za nim brečíš není špatně. Špatně jdou jiné věci například i to, že sis říkal a tvrdošijně namlouval, že žádný další nebude a mimochodem on se o nic extra nesnažil, takže to je z části tvoje aktivita, tvoje rozhodnuti a tvoje důsledky. Pokud soudíš že bylo to rozhodnuti spravne je to v pořádku jen bych se zaměřil na to aby nebolelo ani jeho ani tebe (citově) je to zrejme fajn kluk tak si uzivejte to co můžete
radoslav
Registrovaný uživatel
ve věku od: 10
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Najviac smutní bývajú tí, ktorí sa zdajú byť najveselší.
Nikto sa ich nepýta, čo ich trápi, pretože rozosmievajú a utierajú slzy iným...
Dal: 116 poděkování
Dostal: 56 poděkování

Nový příspěvek od radoslav »

Odkiaľ vieš čo cítim? K němu.
ani tvoj kluk se o nic nesnažil. Tak též je to z Tvé strany.
A áno znám ho dva dny a?
A odkud mas to ze je to ako s adamom?
Já vím jak se cítím keď niekoho milujem....ten pocit poznam
Silesia
Registrovaný uživatel
ve věku od: 8
ve věku do: 13
Dal: 313 poděkování
Dostal: 256 poděkování

Nový příspěvek od Silesia »

Neříkal jsem že je to stejné jako s Adamem na chlup myslel jsem to tak ze sis tak na silu říkal, že žádný další nebude že Te najednou dostal jeden který je.

Ano ani moje Zlatko se o nic nesnažilo/nesnaží ale taky jsem tohle mel o dost pomaleji (tuhle fázi) když neuděláš hloupost budeš s nim moci byt a když to nepůjde budeš se s Tim muset smirit.
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Najväčšie trápenie vraj spôsobuje "majetnícka láska" a naopak najviac radosti zase tá čistá, zbavená akýchkoľvek nárokov ;) Tým Ťa samozrejme nechcem obviňovať zo žiadneho majtníctva, len si myslím, že láska nikdy nemôže byť pre človeka dôvodom k nešťastiu, ak ju dokáže prežívať nemajetnícky. Tešiť sa z toho druhého, z toho aký je a kým môže byť, z jeho úsmevov a jeho šťastia. A napomáhať jeho úsmevu a šťastiu, to všetko môžeš, dokonca snáď aj objať, ak sa trochu zblížite. On si čoskoro nájde dievča a ty budeš šťastný s ním...

Tož niečo v zmysle Elánovskej popievky:

"Môžeš zabudnúť,
stačí kým tu si.
Iba ďalej buď,
nič viac nemusíš."

[:}
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

Jestli to tolik bolí, tak možná bude lepší se přestat stýkat. Sám to znám, jaké to je a taky sem se přestal stýkat a je to lepší. Na další kontakt si počkám až budu starší. To už snad nebudu tolik poblázněnej.
V tuto chvíli ti radim být málo ve fyzickém kontaktu a málo se mu dívat do očí, nevnímat tolik ty věci co se ti na něm tak líbí. Budeš tak méně na něm závislý a to je jedině dobře, pro vás oba :)