Muž z Lounska se dle policie pokusil znásilnit 4letou dívku

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Muž z Lounska se dle policie pokusil znásilnit 4letou dívku

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Muž z Lounska se podle policie pokusil znásilnit čtyřletou dívku

Pětačtyřicetiletý muž z Lounska je podezřelý, že v prosinci a lednu opakovaně nutil k sexuálním praktikám teprve čtyřletou dívku, kterou mu její rodiče svěřili na hlídání. Ve svém chebském bytě si navíc údajně pořizoval z těchto pedofilních praktik mobilem i fotografie.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Muž z Lounska se dle policie pokusil znásilnit 4letou dí

Nový příspěvek od malou »

Prý sedmiletou dívenku poslal ven aby mohl být s tou 4 letou-údajně.Já nevím,pro mě jsou 4 leté holčičky milé ale moc sexy ještě nejsou.

Pokud dělal ten chlap něco proti její vúly,tak by se měl jít okamžitě léčit.