Chci tvé srdce / Tyven, tyven / Hold My Heart (2002, film)

FILMY A POŘADY slouží ke sdílení recenzí na filmy a pořady a k následné diskuzi k nim. Je-li v rámci recenze či diskuze užito odkazů na volně dostupné fotografické či video záznamy z filmu/pořadu, tyto odkazované audiovizuální záznamy mohou obsahovat jedině osoby starší 18 let (tedy narozené do roku 2006 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
  2. Je zakázáno vkládání odkazů na fotografie či videa osob, které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok vydání filmu.
  3. Fotografie a videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG nebo VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Chci tvé srdce / Tyven, tyven / Hold My Heart (2002, film)

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Chci tvé srdce / Tyven, tyven / Hold My Heart

Harald se rozvedl se svou ženou Cecilií po hádce, kde padla slova o ublížení na zdraví a obtěžování dítěte. Nesmí teď vídat svou dceru Lisu. Jednoho dne ji ale v návalu hněvu unese a začíná několikadenní road movie, na které se oba sblíží. V patách mají policii a rozčilenou Cecilii. Pouze jedna policistka věří, že Harald není násilník, a tuší, že na výsledné situaci má vinu i Cecilie. Severské drama s výbornými hereckými výkony, kde zvlášť Jørgen Langhelle je natolik nejednoznačný, že se s ním dlouhou dobu nemůžete ztotožnit a nevíte, zda opravdu své dceři neublížil.

ČSFD

Obrázek Obrázek

Viděl jsem to kdysi dávno a když jsem to teď našel na známém ukládacím serveru, řekl jsem si, že to sem musím dát. Dobrý film. :) V hlavní roli cca 7letá Vera Rudi.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Re: Chci tvé srdce / Tyven, tyven / Hold My Heart (2002, film)

Nový příspěvek od fenix »

Dneska jsem se na to podival a opravdu je to hodně dobrý film a i s pěknou holčičkou. :)
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 2
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2021 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

Krásné a smutné :'( ale nakonec to dobře dopadlo. Holčička krásná *heart*
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1599 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

Jojo, taky jsem viděl a líbilo se mi.
podivin píše: čtvrtek 16. 6. 2022, 23:18:48 ...ale nakonec to dobře dopadlo.
► Ukázat spoiler
podivin
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 40
Výkřik do tmy: Srdce plné lásky přetéká v slzách očima *** Když někoho miluješ, znamená pro tebe víc než ty sám a chceš pro něj jen to nejlepší, ikdyby to tobě mělo působit bolest *** Ikdyž jsou to "jen" děti, mají mou úctu a chovám se k nim slušně *** Moc, peníze ani sex nemůžou nahradit dětskou radost, smích a lásku. *** Čiň, co chceš, pokud nikomu neškodíš *** Každý čin se ti třikrát vrátí
Dal: 2021 poděkování
Dostal: 853 poděkování

Nový příspěvek od podivin »

► Ukázat spoiler
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí
Dreamer
Člen skupiny ČEPEK
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: Nemiluju holčičky, protože jsem pedofil. Jsem pedofil, protože miluju holčičky.
Dal: 1599 poděkování
Dostal: 816 poděkování

Nový příspěvek od Dreamer »

► Ukázat spoiler