Vlastní dítě

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Vlastní dítě

Nový příspěvek od malou »

Nevým,jestly tohle téma už tady bylo ale je to dosti důležité.Já chci mýt vlastní dítě a to za každou cenu,jestly ho nebudu mít bude to múj psychícký konec.Budu živá mrtvola.Samozřejmě je otázka, jakou cestou by člověk mohl mít vlastní dítě.Mě se lýbý i ženy a to po sexuální stránce a dokonce jsem i kdysy s některými žil.Ted ale pochybuju potom co jsem poznal Madlenku,že bych vedle sebe akceptoval ještě partnerku.

Chci toho docílit legální cestou.

1.Náhradní matka,která mi dítě porodí.

2.Že budu v registrovaným partnerství s nějakým pedofilem a budeme si dítě adoptovat.

3.Seznámím se s ženou,se kterou se ožením a ona mi dítě porodí a pak se semnou rozvede a dítě bude moje.

Když budu chtít mít sex tak už nějakou dospělou ženu někdy na občasný sex najdu ale život bez vlastního dítěte si nedovedu představit.Chci být nejlepším tátou na světě.

Já vím,že ted na mě budete útočit ale já nemúžu jinak.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Vlastní dítě

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

O tom už jsme mluvili tady a souhlasím s fenixem.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

malou píše:Chci toho docílit legální cestou.
1.Náhradní matka,která mi dítě porodí.
2.Že budu v registrovaným partnerství s nějakým pedofilem a budeme si dítě adoptovat.
3.Seznámím se s ženou,se kterou se ožením a ona mi dítě porodí a pak se semnou rozvede a dítě bude moje.
Z tvého příspěvku je cítit jen jedno - velké sobectví. *will*
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Malou,
tady musím souhlasit s Kaszem. Pro svojí sobeckost chceš připravit dítě o matku a žití v úplné rodině. Prostě ty chceš a co je dobré pro dítě na to nebereš ohled. S tímto náhledem nebudeš nikdy dobrý otec. Proto raději žádné dítě neměj, dítě není hračka, která když tě omrzí tak ji odhodíš.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ach Malou,
každý by toho chtěl...
Víš, proč jsou v páru dva? Protože i ta žena má nějaký význam. Až by tvoje potencionální dcera dorostla do věku, kdy přijde na řeči o menstruaci, sexu, chození, bude se chtít někomu svěřit, že se bláznivě zamilovala do svého spolužáka... tak to bývá s otcem problém. Protože holky se prostě svěřují holkám.
Navíc, je správné, aby dítě mělo matku i otce. Není správné ho o tu matku připravit ještě dřív, než by ho mohlo poznat. Taktéž souhlasím s Fenixem a s tím, co psal do vedlejšího vlákna.
Malou, nyní jsi strašně sobecký. A hlavně vůči tomu dítěti - a to chceš být nejlepším tátou na světě?
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 10
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Dal: 565 poděkování
Dostal: 723 poděkování

Nový příspěvek od Daniel »

Souhlasím s Kaszem, Gabrielem i Fénixem. Dítě potřebuje především milující rodiče. A tím myslím rodiče, kteří milují v první řadě jeden druhého. Vím že pedofil má sklony vytvořit si na dítě silnější citovou vazbu než na manželku. Ale je to špatně. Ostatně i moje dcera mě jednou napomenula a řekla mi, že bych měl svoji lásku dávat najevo více mamince než jí.

Nemám potřebu na tebe útočit. Spíš je mi tě líto. Ale více než tebe je mi líto tvojí případné budoucí ženy. A nejvíce je mi líto tvého potenciálního dítěte.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Už jsem k tomu psal zde a víc k tomu asi nic nemám. Ani jsi mi neodpověděl. Byl by jsi pak opravdu šťastný? Možná si teď myslíš, že ano, ale nevěřím tomu, že by jsi byl šťastný jak ty nebo dítě. Taky bych si hrozně přál mít dítě, ale za každou cenu to nejde. Prostě si nedovedu přdstavit jak by jeden člověk dokázal zajistit vše potřebé, i pro dva je to dost fuška. A kvůli ženě je to taky hnusné.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Drahý malou dovol aby som sa aj ja vyjadril...

Ja tiež túžim po dietati. Je to moj zivotný sen mať v budúcnosti dieta (holčičku pochopitelne) ale...
tak isto ako po dietati tak isto túžim po rodine, manželke, ktorá ma bude milovať a ja budem milovať ju a budeme mať spolu dieta.. naše dieta.. vlastné..
Je tak tažké najsť ženu, ktorá by ma mala rada zo všetkými chybami ktore mám plusmi aj minusmi? Je tak tažké najsť ženu ktorej nejde o sex a prachy? Je to náročné ja viem, ale ja nehladám :)

Nehladám pretože niečo cítim ... a je to silné. Milujem svoje dievčatko a budem lúbiť stále. Tím, že by som si našiel dievča by som mal pocit, že som ju vymenil za druhú, že som jej ublížil to je prvý dovod....

Dalej...Keby som si predsa len našiel dievča.. klapalo by nám to? Keby sme to dohnali spolu až k svatbe a ona by porodila dieta... čo ak odide? utečie? a necha ma sameho s dietatom? Čo ak si najde milenca a bude ma podvádzať? ...Čo ak mi povie, že dieta nie je moje? alebo mi to oznámi až keď dieta bude mať 8 rokov? (napr)

Ano aj napriek tomu túžim po žene a vlastnom dietati ale to keby malo dopadnúť takto tak to radšej budem žiť sám, ako by malo dieta žiť oddelene a nemať normálnu fungujúcu rodinu, kde je otec, matka....

Sex! Túžim aspon raz v živote zažiť pocit rozkože zo sexu. Ale neviem, či by som bol toho schopný, kebyže by malo k takému niečomu príjsť. Asi by som sa zachoval ako zbabelec - rozplakal sa a utiekol...

Dieta by malo vyrastať v rodine v ktorej sa mama a otec maju radi.. milujú sa, prejavujú si lásku, chodia do kina na prechádzky do prírody..starajú sa s laskou o svoje dieta, aby malo dieta pocit, že je milované, že ma skvelú mamu skvelého otca ktorým sa može zdoveriť, o ktorích vie, že mu pomožu v každej situacii, pred ktorými sa nemusí skrývať, klamať....

To sú najdoležitejšie zložky v živote človeka ale najviac dietaťa... dieta potrebuje cítiť lásku chapeš?...

Sú také rodiny ale je ich málo viem :) ale ja chcem žiť v takejto rodine. Ja kebyže mám dieta bol by som najstastnejsi človek na svete. Staral by som sa o neho, chodil korčulovat sním von, chodil na zmrzku na prechádzky so psom. Snažil by som sa tráviť čas najviac sním a so svojou ženou...

ale...sex mi to komplikuje celé...mne ide o lásku... na prvom mieste je predsa láska potom sex a potom dieta a zase láska prejavom k dietatu... nie sex..mozno z toho bude láska a dieta ako bonus.... to sa mi vobec nepáči....

Tím, že budeš myslieť na seba ublížil by si svojmu potenciálnemu dietatu... Skús myslieť hlavne na rodinu, lásku a najviac na svoje dieta, aby žilo v láske a bolo štastné a rado že ťa má...
malou
Registrovaný uživatel

fenix píše:Už jsem k tomu psal zde a víc k tomu asi nic nemám. Ani jsi mi neodpověděl. Byl by jsi pak opravdu šťastný? Možná si teď myslíš, že ano, ale nevěřím tomu, že by jsi byl šťastný jak ty nebo dítě. Taky bych si hrozně přál mít dítě, ale za každou cenu to nejde. Prostě si nedovedu přdstavit jak by jeden člověk dokázal zajistit vše potřebé, i pro dva je to dost fuška. A kvůli ženě je to taky hnusné.
Založil jsem nové téma,proto jsem neodpověděl na tohle téma kde jsme o tom začaly.To že mě vyčítáte, že chci mít dítě není správné.Každý má právo,být ve svém životě aspoň trošku štastný,pokud nikoho druhýho tím neomezuje.

Jak jsem už napsal,dítě múže být štastné,jak když žije s mámou a tátou,tak když žije s někým jiným.Hlavně když ho ti co ho vychovávají mají rádi.To že žije s mámou a tátou je sice nejpřirozenější ale to neznamená že dítě musí být vždy spokojené.

Já nevylučuji,že se setkám s ženou,která by se stala mojí partnerkou ale musela by být silně tolerantní k mému stylu výchovy.Já bych nechtěl zažít aby mě třeba manželka vyčítala že dceři dávám k snídani místo chleba třeba rohlík nebo něco podobnýho,nevylučuji vztah s ženou ale nechcu sobě i mím dětem nějakým vztahem zničit život.

Přál bych si DCERU ale když budu mít chlapce,tak chcu být i pro něho skvělý táta.
Deda píše:Drahý Malou,
tady musím souhlasit s Kaszem. Pro svojí sobeckost chceš připravit dítě o matku a žití v úplné rodině. Prostě ty chceš a co je dobré pro dítě na to nebereš ohled. S tímto náhledem nebudeš nikdy dobrý otec. Proto raději žádné dítě neměj, dítě není hračka, která když tě omrzí tak ji odhodíš.
Doposud jsem rád četl tvoje příspěvky ale tímto si mě zklamal.Ty si fakt myslíš,že dítě je pro hračka kterou někdy odhodím když jsem si sní pohrál.Já jsem dospělí člověk a né pětileté dítě.To že chcu mít dítě je něco normálního a přirozeného.

Mojím největším přáním je aby mě někdy moje děti řekly,až budou dospělí,že jsem byl skvělí táta.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Nikdo ti nevyčítá, že chceš vlastní dítě, ale jak toho chceš docílit.
Ještě by mě zajímalo co by jsi mu řekl o mámě?
Deda
Registrovaný uživatel
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
Dal: 227 poděkování
Dostal: 114 poděkování

Nový příspěvek od Deda »

Drahý Malou,

jak píše Fenix, nevyčítám ti ani já, že chceš vlastní dítě. Ano je to o tom způsobu. Pokud sis přečetl moji zpověď "Jak šel čas….“ dozvěděl ses jistě, že jsem vlastní dceru vychoval. Žil jsem se ženou, která mne až tak fyzicky nepřitahovala, i když byla velice pohledná, ale bránila mi v tom moje orientace. Dceru jsem neskutečně miloval a miluji jí dodnes, ale její výchova nebyla žádná procházka růžovým sadem. Byli jsme na to dva i tak nám to dalo zabrat. Je to závazek na dlouhá léta né li na celý život 24 hod. denně, 7 dnů v týdnu. Z tohoto závazku si nemůžeš vzít volno nebo dovolenou. Když zůstaneš s dítětem sám, jak se postaráš v době nemoci, nedej příroda hospitalizace. Jak jsi psal, že jsi dospělý člověk, jako takový musíš tyto věci předvídat a mít pro ně řešení. Opomenu li tvoji sobeckost, jak dítěti vysvětlíš kde je jeho matka, až se začne ptát? Dítě se nespokojí s nějakou lacinou jednou větou tipu "mámu prostě nemáme a tak to ber". Nebo chceš dítěti lhát, že matka zemřela, nebo že od něho utekla?

Píšeš, že jsem tě zklamal, možná jsem se nezachoval tak jak by sis přál, ale trochu mne to nadzvedlo ze židle, když jsem si tvůj příspěvek přečetl. Považoval jsem tě za člověka, který se snaží pro děti dělat jen to dobré. Promiň, ale to cos v příspěvku napsal, není dobré pro nikoho je to spíše zlé.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
malou
Registrovaný uživatel

fenix píše:Nikdo ti nevyčítá, že chceš vlastní dítě, ale jak toho chceš docílit.
Ještě by mě zajímalo co by jsi mu řekl o mámě?
Když mě dítě řekne,kde je jeho máma,tak mu řeknu pravdu.Navíc když bych byl nemocný,tak by se o dítě staraly moji příbuzní.
Deda píše:Drahý Malou,

jak píše Fenix, nevyčítám ti ani já, že chceš vlastní dítě. Ano je to o tom způsobu. Pokud sis přečetl moji zpověď "Jak šel čas….“ dozvěděl ses jistě, že jsem vlastní dceru vychoval. Žil jsem se ženou, která mne až tak fyzicky nepřitahovala, i když byla velice pohledná, ale bránila mi v tom moje orientace. Dceru jsem neskutečně miloval a miluji jí dodnes, ale její výchova nebyla žádná procházka růžovým sadem. Byli jsme na to dva i tak nám to dalo zabrat. Je to závazek na dlouhá léta né li na celý život 24 hod. denně, 7 dnů v týdnu. Z tohoto závazku si nemůžeš vzít volno nebo dovolenou. Když zůstaneš s dítětem sám, jak se postaráš v době nemoci, nedej příroda hospitalizace. Jak jsi psal, že jsi dospělý člověk, jako takový musíš tyto věci předvídat a mít pro ně řešení. Opomenu li tvoji sobeckost, jak dítěti vysvětlíš kde je jeho matka, až se začne ptát? Dítě se nespokojí s nějakou lacinou jednou větou tipu "mámu prostě nemáme a tak to ber". Nebo chceš dítěti lhát, že matka zemřela, nebo že od něho utekla?

Píšeš, že jsem tě zklamal, možná jsem se nezachoval tak jak by sis přál, ale trochu mne to nadzvedlo ze židle, když jsem si tvůj příspěvek přečetl. Považoval jsem tě za člověka, který se snaží pro děti dělat jen to dobré. Promiň, ale to cos v příspěvku napsal, není dobré pro nikoho je to spíše zlé.
Já mám strach,že kdyby došlo k rozvodu,tak by moje dítě dostala třeba bývalá manželka a to bych asi psychycky těžce nesl,jsem dost citlivý člověk a něco takovýho,by bylo na mě moc.Uvidím,třeba najdu ženu s kterou chci žít ale příž-mě nějaká intuice-říká,že když budu vychovávat dítě sám,tak to bude lepší,pro mě i pro dítě.

Záruka,že dítě bude štastné není nikdy ale musí být vúle,aby dítě bylo štastné.