Mě to video přijde jako FAKE. Jednak otevřeli se dveře a on se natáhl nikoli po ní ale k ovládání výtahu jako a to bokem/zády k ní a to celou dobu stal na druhém konci. A druhak není vůbec jasné jak je stará, uniformu si klidně na sebe může vzít i dospělá..
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Musím říct, že po pečlivějším zhlédnutí si myslím, že se nejednalo o holčičku, ale o dospělou ženu, nebo prostě někoho staršího nad 12 let určitě, klidně ale i 40 let, to z videa nejde vidět. Pachatel se skutečně snažil zabránit tomu, aby výtah opustila, zrovna v době, kdy se jí otevřely dveře a chtěla vystoupit, tak dal ruku mezi ní a východ a zároveň druhou rukou stiskl tlačítko pro zavření dveří. Ani se nedivím, že se ta žena do něho tak vehementně pustila.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!