Dievčatko napadol chlap vo výťahu...

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Dievčatko napadol chlap vo výťahu...

Nový příspěvek od Mathias8 »

Teda páni ta je drsná. :D :D možno ju chcel iba pohladiť :D čo myslíte? ...

http://prezenu.noviny.sk/c/relax/dievcatko-napadol-chlap-vo-vytahu-pozrite-sa-ako-sa-ubranilo
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Re: Dievčatko napadol chlap vo výťahu...

Nový příspěvek od Jednorozec »

Mě to video přijde jako FAKE. Jednak otevřeli se dveře a on se natáhl nikoli po ní ale k ovládání výtahu jako a to bokem/zády k ní a to celou dobu stal na druhém konci. A druhak není vůbec jasné jak je stará, uniformu si klidně na sebe může vzít i dospělá..
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

To bychom mohli polemizovat o X věcech, jestli nejsou fake...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Musím říct, že po pečlivějším zhlédnutí si myslím, že se nejednalo o holčičku, ale o dospělou ženu, nebo prostě někoho staršího nad 12 let určitě, klidně ale i 40 let, to z videa nejde vidět. Pachatel se skutečně snažil zabránit tomu, aby výtah opustila, zrovna v době, kdy se jí otevřely dveře a chtěla vystoupit, tak dal ruku mezi ní a východ a zároveň druhou rukou stiskl tlačítko pro zavření dveří. Ani se nedivím, že se ta žena do něho tak vehementně pustila.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙