Nový zákon v Rusku: sadomasochisté nesmí za volant (auto.idnes.cz)
A pozor, nejen sadomasochisté, ale i pedofilové! -->
"Napříště podle vládního dekretu nesmějí zasednout za volant ani exhibicionisté, voyeuři, fetišisté, transvestité, pedofilové, nekrofilové a vyznavači sadomasochistických praktik."
Další články o tom stejném z jiných zdrojů:
V Rusku nově nesmějí řídit lidé se sexuální úchylkou (Česká televize.cz)
Nový zákon v Rusku: Sadomasochisté nesmí za volant (ceska-justice.cz)
Transsexuálové nesmějí v Rusku řídit auto (ruvr.ru)
Nový zákon v Rusku: sadomasochisté nesmí za volant
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1744 poděkování
- Dostal: 3620 poděkování
Nový zákon v Rusku: sadomasochisté nesmí za volant
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Nový zákon v Rusku: sadomasochisté nesmí za volant
Je zajímavé si všimnout, jak v tomto případě nedávají media pedofily do titulku a některá (tím myslím zahraniční, co jsem viděl) je úplně vypouští.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 14
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
Heh, to je tak vtipný, až je to k pláči. Hlavně že Putin nedávno nařídil, že nesmí zdražit vodka. To bylo proto, že vodka je pro ruského člověka velmi důležitá a kdyby zdražila, tak by všichni začali chlastat nějakou nezdaněnou. Takže... jestli tam mají problémy s vysokým počtem nehod - tak za to jistojistě můžou právě sexuální úchylky, to je jasný.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Zdá se že to nemá co dělat s putinem ale medveděvem. A dostalo se to tam tak, že přidali do zákona omezení těch co mají nějakou duševní poruchu, za což považují i ty sexuální... Že je to pitomost je jasné i s pomocí selského rozumu. Hlavně by mne zajímalo jak takovou poruchu hodlají zjišťovat :0)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Muži
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Jednorožec: Možná jde právě o tohle. Třeba chtějí zjistit, kdo všechno má jakou úchylku a o řízení aut v tom vůbec nejde. Takže se třeba každý, kdo bude chtít mít řidičák, bude muset dostavit k sexuologovi a ten ho bude klasifikovat. To vše pod záminkou bezpečnosti na silnicích. A nakonec z toho bude registr lidí s úchylkami, se kterým se bude dál pracovat.
-
- Registrovaný uživatel
To je ale prakticky naprosto nerealizovatelné... Na podobné akce nemá žádný stát prostředky ani lidi a to nemluvím o tom co by se stalo, kdyby třeba v rusku měli z těch 140milionů lidí několik milionů tímto způsobem nějak omezit...Helča píše:Jednorožec: Možná jde právě o tohle. Třeba chtějí zjistit, kdo všechno má jakou úchylku a o řízení aut v tom vůbec nejde. Takže se třeba každý, kdo bude chtít mít řidičák, bude muset dostavit k sexuologovi a ten ho bude klasifikovat. To vše pod záminkou bezpečnosti na silnicích. A nakonec z toho bude registr lidí s úchylkami, se kterým se bude dál pracovat.
Je to stejná pitomost, jako když u nás někdo prohlásí že by všechny podofily izoloval a není schopen vysvětlit, kde postaví ty koncentráky pro 100 000 lidí...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Pokud to někdo nepřehání tak múže patřit v Rusku každý k jakékoliv sexuální orientaci ke které chce. Co dělá každý mezi svejma 4 stěnama ruské úřady nezajímá.
Fakt je: Rusko ztrácí každým rokem kolem 700 000 tisíc svých obyvatel. Rodí se jim málo dětí a moc lidí umírá. Když si uvědomíte že tento trend není dobrý třeba pro bezpečnost státu tak je úplně přirozené že mnozí se bojí budoucnosti.
Proto je každý rád když se podporuje radši tradiční rodina než něco co tradiční rodinu nepodporuje.
Takže to že rusové nevidí moc rádi propagaci netradičních sexuálních lidí neznamená že by je nenáviděli ale že se bojí že se to kvúli úbytku obyvatelstva jim negativně uškodí.
Fakt je: Rusko ztrácí každým rokem kolem 700 000 tisíc svých obyvatel. Rodí se jim málo dětí a moc lidí umírá. Když si uvědomíte že tento trend není dobrý třeba pro bezpečnost státu tak je úplně přirozené že mnozí se bojí budoucnosti.
Proto je každý rád když se podporuje radši tradiční rodina než něco co tradiční rodinu nepodporuje.
Takže to že rusové nevidí moc rádi propagaci netradičních sexuálních lidí neznamená že by je nenáviděli ale že se bojí že se to kvúli úbytku obyvatelstva jim negativně uškodí.
-
- Registrovaný uživatel
Tak oni taky v rusku mají pořád horší průměrnou délku života než měli na konci sovětského svazu... Drastický propad byl hlavně za Jetsina. Taky se jim zdvojnásobil počet nemanželských dětí atd.