Mladistvý prostitut si ročně přišel na více než 300 tisíc

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
fenix

Mladistvý prostitut si ročně přišel na více než 300 tisíc

Nový příspěvek od fenix »

Mladistvý prostitut si ročně přišel na více než 300 tisíc (novinky.cz)
V kauze homosexuální prostituce mladistvých vypovídal ve čtvrtek u pražského městského soudu první z chlapců, kteří se za úplatu scházeli v letech 2012 a 2013 v pražských bytech s movitými cizinci. V případu je z kuplířství obžalován Václav Dimitrov, který mladíkům domlouval klienty. Z výslechu chlapce mimo jiné vyplynulo, že si dokázal během zhruba roku vydělat minimálně 300 tisíc korun.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Re: Mladistvý prostitut si ročně přišel na více než 300 tisí

Nový příspěvek od Kasz »

Dobrý výdělek... :) By se mi v 17ti letech takové peníze taky šikly. :) Ale ne za prostituci, hodně bych si tím ublížil.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Re: Mladistvý prostitut si ročně přišel na více než 300 tisí

Nový příspěvek od Jednorozec »

Myslím, že prostituce ubližuje hned dvakrát, jednak tomu kdo se prodává, ale pak i tomu co si ho "kupuje".
A to opomíjím jejich blízké a rodiny.