Pedofilní desatero

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 720 poděkování

Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Daniel »

Kdysi dávno dal Bůh svému lidu nařízení, jak mají žít a jak se mají k sobě navzájem chovat. Vydalo to na několik menších knížek (tehdy možná svítků). Aby se ale lidem jeho slova lépe pamatovala, pokusil se to podstatné shrnout do deseti bodů.

Jenže lidem se to z nějakého důvodu zdálo být málo. Začali postupně přidávat další nařízení a tradice. Nakonec dospěli do stavu, kdy se jejich náboženství skládalo z několika set příkazů a zákazů, postihujících všechny myslitelné životní situace. Vlastně dovedli svoje náboženství do stavu takové „dokonalosti“, že k němu Boha už ani nepotřebovali.

Pak přišel Ježíš. A provedl pravý opak. Všechna Boží nařízení a zákony zredukoval na dvě: milovat Boha a milovat své bližní. Jenže proto, aby tato dvě přikázání mohla v životě fungovat a nahradit všechna předešlá, je nutné něco velmi podstatného. Vztahy.

Tam kde se vztahy vytrácejí s lidských životů, tam kde se lidé sobě odcizují, tam kde jsou lidská srdce prázdná a bez lásky, tam se vytváří vakuum, které si přímo říká o to být zaplněno hromadou vyhlášek, zákonů, doporučení a nařízení. A neplatí to bohužel jenom pro náboženství. Platí to i pro ateistickou byrokratickou společnost.

Proč o tom píšu? Protože i naše fórum se v poslední době zaplnilo hromadou doporučení, jak se chovat a jak se nechovat k dětem. Dosud jsem většinu těchto diskusí ignoroval. Ale protože se mi dnes nedaří usnout, tak jsem se rozhodl pokusit se do jedné takové diskuze začíst. Tak nevím. Možná jsem nechápavý, možná mi něco podstatného uniká, možná je to tou pozdní noční hodinou, možná jsem dnes s přáteli vypil přespříliš vína, ale jediné, co mi z několikastránkového vlákna utkvělo v hlavě, je informace, že Fénixe nevzrušují autobusy :D :D :D

Kdyby po mě někdo chtěl napsat pedofilní desatero, vystačil bych si s jedním přikázáním, a znělo by: O každé dívence na světě smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera. To by byla celá moje pedofilní Bible. Jen se obávám, že na to, abych to vydal knižně, je to až příliš krátké ;)

Jenže na to, aby tohle pedofilní přikázání bylo v životě použitelné, je znovu zapotřebí vztahů. Prošel jsem obdobím, kdy ve mne nahota mojí dcery vyvolávala velmi silné sexuální vzrušení. Zažil jsem okamžiky, kdy jsem měl chuť si na ni sáhnout, protože si o to sama řekla. Podařilo se nám vybudovat si vzájemný vztah. Vztah, který je mnohem silnější, než sexuální přitažlivost. A dnes mne samotného překvapuje, jak tento vztah k jedné jediné dívence ovlivňuje moje vztahy a postoje k dětem obecně.

Jestli Bůh chtěl, abych byl pedofilem, pak věřím, že tak nechtěl proto, abych svůj život strávil sepisováním pravidel. Věřím, že tak chtěl proto, abych svůj život strávil s dětmi :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvky (celkem 8):
Plyšáček, Deda, dodo, Gabriel Svoboda, Kasz, MarkM, Jeremy, efix
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Kasz »

Co k tomu dodat... ty jsi několika málo slovy vyjádřil to, co jsem se snažil vyjádřit mnoha příspěvky v tom předlouhém tebou zmiňovaném vlákně. Není třeba mít "manuál pro každou situaci", ale nejdůležitější je jakýsi základní princip přístupu k lidem, tedy i k dětem. Jako to shrnul ježíš do dvou přikázání, z nichž jedno se týká samotného náboženství (Miluj Boha...) a to druhé se týká lidí, takže vlastně běžnému člověku stačí pouze toto druhé přikázání, které jsi ve vztahu k dětem transformoval na přikázání "chovat se k ostatním dětem jako kdyby to byly tvoje vlastní dcery". Je to úplně to stejné, jako když ježíš říká "Miluj svého bližního jako sám sebe".

Ano, určitě bychom našli pár konkrétních rad nebo doporučení pro všechny zúčastněné, ale mně osobně by se v nějakém "manuálu" líbily spíš doporučení implicitní, nevyjádřená, respektive ve stylu "vždy mysli na dobro dítěte" namísto "pokud máš erekci při vyučovací hodině, běž za ředitelkou a požádej o náhradu, v takovém stavu nikdy nesmíš učit". V tom implicitním si může každý najít vlastním přemýšlením svoji vlastní odpověď, zatímco v explicitním manuálu se může stát, že tam konkrétní odpověď na danou otázku či situaci bude chybět.

Protože život je plný nejrůznějších originálních situací, myslím si, že platnější a použitelnější jsou více určitá implicitní pravidla, která dávají určitý rámec pro odpověď na každou z těchto originálních situací. Miluj svého bližního jako sám sebe. Chovej se k dětem tak, jako kdyby byly tvoje vlastní. Tak jako první věta zahrnuje celý základní princip křesťanství, druhá by mohla být základním principem pro nás.

Pravda, výklad toho, co je "dobro", co je "láska", co to znamená "chovat se k dětem, jako kdyby byly moje vlastní", se může lišit, proč taky ne. Ale základní sjednocující princip zůstává. Proto pro mě není důležité řešit erekci, protože z mého pohledu nesouvisí ani s dobrem, ani s láskou k bližnímu nebo dětem, erekce se prostě objeví, kdy se jí to zlíbí, a nemá žádný negativní vliv na nikoho, ani na mě. Mnohem důležitější je pro mě otázka, zda nedělám něco nevhodného, něco, čím nepůsobím dobro ale zlo... a u mě konkrétně samovolná erekce je zcela neutrální věc, kterou tedy nepotřebuji víc řešit. Zato třeba potřebuji řešit otázky typu "představy, jak souložím tady s tou konkrétní dívkou, která sedí ve druhé lavici", to už je pro mě morálním problémem. Může mě to v hodině negativně ovlivnit. V takovém případě se snažím myšlenky přesměrovat na něco neutrálního. Je zbytečné vypisovat všechny možné situace a konkrétní pravidla, jak se v nich zachovat. Těch situací je tolik, že je ani nelze všechny vypsat. Lepší je dát ten rámec, který navíc, myslím, zde na fóru, jak znám zdejší dlouholeté kolegy, máme nastavený dobře a dokážeme díky němu k mnoha nejrůznějším a originálním situacím přistupovat s vlastním citem a taktně. Nebo tedy myslím, že se o to alespoň (v mnoha případech úspěšně) snažíme.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvky (celkem 3):
dodo, Deda, Daniel
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
MarkM
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Příspěvky: 471
Dal: 155 poděkování
Dostal: 101 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od MarkM »

daniel píše: Jen se obávám, že na to, abych to vydal knižně, je to až příliš krátké ;)
Ani ne, někdo vydal příručku o dietě, kde bylo jen napsané "Nežer.".

Jinak jsi to myslím vystih dost přesně :)
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Jeremy »

Dnes ma tak mimovolne napadlo, ako rozumiem významu týchto stránok. Neviem, či som si to utriedil správne, ale pre mňa to bola hlavne snaha osloviť tých, ktorých priťahujú deti a vnútorne túto vec spracovávajú, pomôcť im vidieť východiská a možnosť vnímať, že je tu veľa ľudí s podobným osudom, ktorí ho dokázali uchopiť tak, že neubližujú deťom ani sebe, naopak v mnohých prípadoch sú pre spoločnosť prínosom. Takže cieľovou skupinou sú najmä mladí ľudia, ktorí sami seba zatiaľ len hľadajú. Ďalšou dôležitou vecou je snaha prezentovať tému pedofílie z perspektívy tých, ktorých sa najviac dotýka.

Nie som tu registrovaný dlho, ale v začiatkoch, pri čítaní aj starších príspevkov, som mal dojem, že je tonaštartované veľmi dobre. Prečítal som si množstvo zaujímavých príbehov zo života, ako ich samotný aktér vnímal a ako ich vníma s odstupom času, k tomu často vecná diskusia s ostatnými. Hoci nepatrím do skupiny tých najmladších a svoj postoj som si v mnohom budoval sám ešte pred tým, než som tieto stránky spoznal, mnohé som si dodatočne ujasnil a upevnil svoje postoje k "našej" téme.

Keď sa zamyslím nad tým, k akým diskusiám sa dostane potenciálny nový mladý človek na tomto fóre teraz a akým dojmom na neho zapôsobia, dosť ma to zamrzí. Staré viac či menej plodné diskusie sú zachované, ale z množstva tých novších musí človek získať dojem, že sa tu riešia úplné nezmysli, o ktorých sa ľudia hádajú stále dookola. Nevidím v nich žiadny pozitívny prínos pre tých mladých, ktorých by mali osloviť a presvedčiť ich, že sú tu správne, ale ani pre starých členov. Vzhľadom k tomu, že veľa takto orientovaných vlákien je verejných, spoločenský kredit podľa mňa stráca aj celá komunita, ktorá je síce z veľkej časti anonymná, ale predsa môže mať svoju váhu.

Celé to vnímam ako semienko jedného človeka, ktorému sme mi všetci pomáhali rásť. Ak to chvíľu vypadalo, že situácia má nádej na obrat, teraz vnímam, že žiadny nenastal. Neviem, ako to riešiť, ale sám za seba môžem prispieť asi iba tým, že takéto témy nebudem živiť vlastnými príspevkami, nech už sú tam použité akékoľvek nezmyselné argumenty či tvrdenia. Nechcem však pôsobiť ani dojmom, že som voči nim neutrálny, takže týmto si oficiálne patentujem výraz ***NEPODPORUJEM PLYŠÁKOVINY***.

Takto Vás, ako dúfam, ušetrím vlastných, veľmi často zbytočných preslovov a sebe ušetrím dosť času.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 3):
Kasz, Gabriel Svoboda, Daniel
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od efix »

Jeremy, já si nemyslím, že je potřeba do téhle diskuze tahat Plyšáčka, toho je dost jinde :) Celkem by byla škoda, kdyby se to zvrhlo na 175. diskuzi o jeho působení no fóru.

K tématu: Danieli, vyjádřil jsi to moc hezky, ovšem sám jsi řekl, že předpokladem jsou vztahy. Jak jsi psal, že dříve jsi měl období, kdy jsi byl v pokušení na dceru sáhnout a vyvolávala v tobě vzrušení. Lékem bylo vytvoření vztahu. Jenže co ta doba, než sis ten vztah vybudoval? Myslím, že tehdy musel zafungovat jistý více či méně zvnitřněný princip, že "na děti se prostě nesahá". Tedy určité pravidlo, či hranice.

A teď si vemzi ty pedofily, kteří neměli nikdy možnost si vztahy k dětem vybudovat. A nejenom k dětem, koneckonců slýcháme tady příběhy, ze kterých je člověku smutno. Kde oni mají zjistit, jak fungují ty normální vztahy, když to nikdy pořádně nezažili?

Trochu mi to připomíná psychologii duševního vývoje a typy charakterů. Otázka zní například "proč se nemá krást". Nedospělé charaktery (kojenecký, předškolní, školní nebo pubertální) odpoví např:
- protože je to zakázané
- protože to maminka řekla
- protože xxx taky nekrade
- protože je to špatné
- protože když budu krást, budu potrestán
Zralý (dospělý) charakter pak přijde s odpovědí ve smyslu:
- krást se nemá, protože to může ublížit druhým.

Jenže než člověk té zralosti a uvědomění dosáhne, potřebuje ta pravidla a principy a hranice. Proto si myslím, že to tady na fóru má svoje místo. Kdybychom byli všichni dokonalí pedofilové, co všechno plně chápou a mají zdravé vztahy, asi bychom tohle forum nepotřebovali :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvky (celkem 2):
dodo, Daniel
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Jeremy »

efix píše:Jeremy, já si nemyslím, že je potřeba do téhle diskuze tahat Plyšáčka, toho je dost jinde :)
Na rozdiel od teba som ja žiadne meno nespomenul ;)
efix píše:...že dříve jsi měl období, kdy jsi byl v pokušení na dceru sáhnout a vyvolávala v tobě vzrušení. Lékem bylo vytvoření vztahu. Jenže co ta doba, než sis ten vztah vybudoval? Myslím, že tehdy musel zafungovat jistý více či méně zvnitřněný princip, že "na děti se prostě nesahá". Tedy určité pravidlo, či hranice.
Je otázkou na daniela, či ten tebou zmienený "zvnitřněný princip" bol u neho prítomný iba ako pravidlo, ktoré nemôžem porušiť ak nechcem byť potrestaný, alebo skôr ako uvedomenie si, že môžem ublížiť. Ak predpokladám správne, že platila druhá varianta, toto pravidlo bolo dôsledkom vybudovaného vzťahu k človeku. Teda nie len konkrétne k vlastnej dcére alebo deťom, ale všeobecne ako ovocie úcty (lásky) k človeku. Vzťah postupne vybudovaný k dcére toto celé ešte obrnil. Podobne ako každý zdravý vťah v živote ovplyvní aj tie ostatné.
efix píše:A teď si vemzi ty pedofily, kteří neměli nikdy možnost si vztahy k dětem vybudovat. A nejenom k dětem...
Všetci si budujeme vzťahy od narodenia, takže by som nehovoril ani tak o možnosti, ako skôr o nutnosti. Samozrejme sú ľudia, ktorí vzhľadom k zlým vzorom majú situáciu zťaženú, ale vždy záleží hlavne na konkrétnom človeku. Spomenul by som príbeh "by Marco Freeman" a jeho pekný vzťah k nevlastnému bratovi či bratránkovi (tuším) a deťom všeobecne, napriek všetkému, čím si vo svojom veku prešiel.

Tým ale nechcem spochybniť, že by pravidlá bez pochopenia morálnej hodnoty nemali význam. Majú význam pre deti, ktoré ešte nemali dosť času na ich budovanie. Predpokladám, že toto fórum navštevujú najmä ľudia v puberte, alebo skôr už po nej. Ak sú výraznejšie nebezpeční pre deti, tak nie preto, že by nemali zbudované vzťahy, ale tieto nie sú zdravé. A účinejšou terapiou v tomto veku už podľa mňa nie je určovanie pravidiel (ani pevne danné zákony nezabránia konaniu zločincov), ale naprávanie vzťahov.
efix píše:Jenže než člověk té zralosti a uvědomění dosáhne, potřebuje ta pravidla a principy a hranice.
Takže zhrniem, že holé pravidlá sú potrebné pre deti a osobnostne zaostalých jedincov. Nemyslím, že daniel bol v čase narodenia a prvých rokov svojej dcérky vybavený iba takýmito holými pravidlami. Holé pravidlá môžu mať určitý slabý účinok, ale od určitého veku už človeka nepresvedčíš iba tým, keď mu povieš, že toto sa nesmie. Potrebuje vedieť a pochopiť, prečo sa to nesmie.

Ak aj kuba v opisovaní svojho príbehu ako mladík podľa vlastných slov nechtiac ublížil deťom, ktoré mal rád, vedel, že je to proti pravidlám (zákonom). Vtedy si ale myslel, že v jeho konkrétnom prípade (nenásilné zneužívanie detí) sa zákon mýli. Mal možno zbudovaný vzťah, ale nerozumel mu. A ďalšie pravidlá by mu sotva pomohli. Potreboval lepšie pochopiť význam pravidla a vnútorne ho prijať, nepotreboval ďalšie pravidlá.

Takže ja by som predsalen viac riešil vzťahy a na ich pochopení hodnotil pravidlá. Aj na tomto fóre pravidlá poznajú všetci (domnievam sa), ale nie všetci sa s nimi celkom ztotožňujú. V lepšom prípade im nerozumejú a neprijímajú ich, v horšom prípade im ide hlavne o seba a neriešia komu a ako ublížia.

Ospravedlňujem sa za obšírnejší príspevok. Nejak som sa rozbehol :[
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od efix »

Jeremy píše:Na rozdiel od teba som ja žiadne meno nespomenul ;)
Jeremy o příspěvek výše píše:***NEPODPORUJEM PLYŠÁKOVINY***
uh-hm. Dobře no...
Jeremy píše:Všetci si budujeme vzťahy od narodenia (...) Ak sú výraznejšie nebezpeční pre deti, tak nie preto, že by nemali zbudované vzťahy, ale tieto nie sú zdravé. A účinejšou terapiou v tomto veku už podľa mňa nie je určovanie pravidiel (ani pevne danné zákony nezabránia konaniu zločincov), ale naprávanie vzťahov.
No já ti nevím, třeba já jsem do svých asi 17ti let vůbec neměl možnost s dětmi být a zdravé vztahy si vybudovat. A nějaou dobu to trvalo a v té době jsem byl dětem určitě výrazně nebezpečnější. Teprve jsem se učil si ty vztahy k nim budovat a udržovat. Všichni jsme v momentě uvědomění svým způsobem pedofilními "dětmi" a proto ta různá pravidla a principy svůj smysl mají.

Jeremy píše:Takže zhrniem, že holé pravidlá sú potrebné pre deti a osobnostne zaostalých jedincov.
Nesouhlasím. A beru to taky trochu jako urážku. Pokud jsi třeba konkrétně ty byl od prvních pedokrůčků dokonalý a se zdravými vztahy, pak tleskám, ale budeš podle mne výjimka.

Netroufám si mluvit za Kubu, ale možná že kdyby měl více zažité určité principy (nemyslím zákony), pak by nebyl třeba tak přesvědčený, že sexuální aktivity se souhlasem dítětem neubližují.

Opravdu si nemyslím, že říci pedofilům co je a co není vhodné v kontaktu s dětmi, je špatné. Ať už s tím souhlasí nebo ne. Minimálně nebudou moci říci "tohle mi nikdo nikdy neřekl" :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvky (celkem 2):
Daniel, dodo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Příspěvky: 490
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Jeremy »

Bavili sme sa o zmysle pravidiel (nezmyselných) na tomto fóre. Aj 17-ročný rozumný muž bez kontaktu s deťmi dokáže prijať, keď mu ostatní, patrne skúsenejší z fóra napíšu, že aj nenásilné zneužitie dieťaťa je neprípustné, pretože dieťa to ohrozuje v normálnom vývoji a podložíme to rozumným argumentom. Ak sa tu objavujú pravidlá, ktorých argumentom za ich univerzálnu platnosť rozumie jedine autor, tieto sotva pomôžu mladíkovi, alebo komukoľvek inému. Mohlo by to fungovať, ak by boli podložené autoritou toho, kto ich predkladá, ale v našom prípade nezaberá ani to.

Dieťaťu môžeš autoritatívne povedať "Nejedz cukrík zo zeme!" a očakávať, že ťa poslúchne bez toho, aby rozumelo tomu, prečo to nesmie robiť. Dospelý človek už vyžaduje argument pre takéto pravidlo (teda aby nebolo holé). Ak na takéto pravidlá nedokážeme nalepiť zmysel, ktorý sú ľudia schopní prijať, stráca v mnohom význam.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jeremy za příspěvky (celkem 2):
Kasz, Deda
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Plyšáček »

Z některých odpovědí cítím již jisté zoufalství.
Nemám potřebu hájit svoji osobu ani její tajnou identitu Plyšáčka.
Ve svých tématech jsem chtěl konečně pojmenovat jisté situace přímo a neschovávat se za jednoduché: "Víme, co se sluší a patří." U některých reakcí na má témata se dost děsím.

Z mých příspěvků může být cítit jistá namyšlenost. Již jsme to řešili dlouhé hodiny a jasně jsem dokládal, že pokud se snažím psát vědeckým jazykem, nemusí to znamenat, že se považuji za moudřejšího či nadřazeného.
Toto téma se jmenuje desatero, přitom se zvrhlo zase na hon. Trapné, nemyslíte?

Místo desatera je zmiňováno jen jedno "zlaté pravidlo". Nádherné. Ale funkční asi tak jako Ježíšovo "Milujte bližního jako sebe sama." Řada lidí nepřijímá řadu svých vlastností, je nevyrovnaných a potom vlastně naplňují toto pravidlo (a nemusejí jej ani znát). Prostě milují ostatní jako sami sebe - a tedy je nesnášejí jako sebe sama. Ono to vlastně tak funguje, ať to pravidlo známe či ne. Útočníci na Plyšáčka by si mohli položit otázku, co je tak moc trápí, že potřebují někoho urážet a ponižovat, aby se cítili lépe? Nebo je to jeho názory? Které názory jsou jim nepohodlné tak, že potřebují vést hon?

Pokud někdo dělá něco nevhodného, co si dokáže pro sebe před svým svědomím nějak ospravedlnit a třeba logicky vysvětlit, potom může dostat pěknou "nakládačku", když si tady nějaký "nováček" Plyšáček dovolí něco podotknout a nazvat pravými jmény. Nováček jsem na tomto fóru, jinak jsem zažil mnoho a právě proto chci s dobrým úmyslem upozornit na jisté nebezpečné situace - také proto, abyste nemuseli projít bolestí jako já v minulosti.

Pokud u někoho nehrozí, že by se do nich dostal, nebo se mu to líbí, hned to onálepkuje jako blbost nebo plyšáčkovinu a jde dále spát či hřešit. Témata, která zavádím, považuji za nesmírně důležitá a podle reakcí řady odpůrců za o to důležitější.

Pravidlo
daniel píše:O každé dívence na světě smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
se mi líbí, ale ne každého povede správným směrem.
1. BL si jej musí přeformulovat z dcer na syny - to je jasné.
2. Ti, co dceru zatím nemají a zkušenost s nedotknutelností nezažili, těžko pochopí.
3. Ti, co svoji dceru zneužívají, vesele rozšíří svoji klientelu.
4. Někteří si přejí pro svoji dceru to nejlepší, a díky tomu, že věří, že sexu není nikdy dost a díky svému deviantnímu náhledu věří, že potřebuje hodně uspokojovat a pak že bude dokonale šťastná.
5. Někteří si dceru dělají třeba jen proto, aby měli na koho sahat.

Hlavně ovšem není dle mého správné, aby se kdokoliv choval k cizím dívenkám tak intimně, jako se chová otec k dceři - mazlení, pusinky, koupání a podobně. Takže pokud by se měl chovat tak, jak doporučuje "zlaté pravidlo", brzy by asi jednu chytil (ne dívenku, ale ránu od ostatních).

Berte to jako můj osobní názor (jak asi jinak, když to píši já, že!), uvědomte si, že vy máte také pouze "názory" a zkuste popřemýšlet nad tím, které plyšáčkovy názory vás štvou a proč. Neřešte jej, ale to, proč vás to vytáčí.

Věřím, že Daniel to myslel dobře (dostal ode mne jako od prvního poděkování), ale stejně jako po působení Ježíše a jeho pravd nastaly křížové výpravy, upalování čarodějnic a další zrůdnosti, tak i po "zlatém pravidlu nedotknutelné dcery" mohou dál pokračovat všechny formy sexuálního zneužívání, protože se to vždy nějak vysvětlí (jinak) či pokroutí ve prospěch devianta.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáčku, věcná debata má smysl. Debata, která se točí dokolečka, nikoliv. Tvé příspěvky bohužel postrádaly smysl v tom, že byly až příliš explicitní a pokoušející se popsat všechny možné situace. Jenže to není možné. Kdyby Ježíš Kristus místo jedné věty měl říct "pravidla chování pro všechny situace", dodnes by musel žít... a bible by neměla jen 72 knih, ale mnohem, mnohem více. A jakmile bychom narazili na novou konkrétní situaci, pro kterou by nebylo pravidlo, co s tím? Plyšáčkovo nekonečtero... které navíc nebere ohled na úmysl. Máš-li erekci, tak se běž zahrabat do rakve - to by pak nakonec bylo shrnutí "Plyšáčkova nekonečtera" v jedné větě.
Plyšáček píše:Témata, která zavádím, považuji za nesmírně důležitá a podle reakcí řady odpůrců za o to důležitější.
No jo, jenže my je za nesmírně důležitá nepovažujeme, tak proto tak reagujeme. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Kasz za příspěvek:
Plyšáček
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od efix »

Faktická poznámka - Bible má 66 knih :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvek:
dodo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Kasz »

efix píše:Faktická poznámka - Bible má 66 knih :)
Jak podle které církve. :) --> Přehled rozsahu a pořadí knih v jednotlivých kánonech (Wikipedia)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 720 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Daniel »

efix píše:Faktická poznámka - Bible má 66 knih :)
Faktická poznámka k faktické poznámce, starý zákon bratří katolíků vychází ze Septuaginty, a ta oproti židovské a protestantské verzi obsahuje několik knih navíc.
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od efix »

Beru Bibli jako Bibli, deuterokanonické knihy nepokládám za součást.

Když můžou mít katolíci desatero zcela jinak než je zapsáno v Bibli, pak chápu, že není problém mít i několik knih navíc :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvek:
dodo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Příspěvky: 6479
Dal: 1585 poděkování
Dostal: 3501 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Kasz »

efix píše:Když můžou mít katolíci desatero zcela jinak než je zapsáno v Bibli, pak chápu, že není problém mít i několik knih navíc :)
A jak je zapsáno v bibli? :) (A jsem zvědavý na tu hebrejštinu nebo aramejštinu... jestli fórum vůbec zvládne takové znaky...) :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od efix »

Však víš, co myslím.
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvek:
dodo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Příspěvky: 2308
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Plyšáček »

Jen jsem zkusil z jedné věty udělat desatero doporučení (ne přikázání). Pro ty, kteří nechtějí číst manuály či delší pojednání plné konkrétních pravidel.
Je to psáno "na koleni". Možná v budoucnu poopravím.

Pedofilní desatero (verze Plyšáčkova):
1. Miluj sebe, děti i dospělé jako živé krásné bytosti.
2. Buď neustále bdělý a uvědomuj si všechny své myšlenky.
3. Uvědomuj si jedinečnost a nesmírnou sílu své lásky k dětem.
4. Lásku k dětem ber jako dar od Boha a služ jemu i dětem.
5. Ptej si vždy po pravém motivu svých činů vůči dětem.
6. Na prvém místě sleduj zájmy dítěte.
7. Chovej se ke všem dětem, jako by byly Tvé vlastní.
8. Pouze ke svým dětem se chovej tak intimně, jako ostatní správní otcové.
9. Zapomeň na chybná přesvědčení, že děti chtějí sex či že dobrovolný sex jim neškodí.
10. Miluj děti, buď jim příkladem a veď je k Bohu.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Uživatelský avatar
Daniel
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 10
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: O každé dívence smýšlej, chovej se k ní a jednej s ní tak, jako by to byla tvoje milovaná dcera.
Příspěvky: 525
Dal: 559 poděkování
Dostal: 720 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od Daniel »

efix píše:Když můžou mít katolíci desatero zcela jinak než je zapsáno v Bibli, pak chápu, že není problém mít i několik knih navíc :)
A to si představ, že když jsem četl ruskou Bibli, tak jsem narazil na to, že mají jinak očíslované Žalmy. Žalm 9 a 10 je spojený v jeden a Žalm 147 je roztržený na dva. Prostě pravoslavní se také musí něčím lišit :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Daniel za příspěvek:
simgiran
Všichni dospělí byli nejdříve dětmi. Ale málokdo se na to pamatuje.
Antoine de Saint-Exupéry: Malý princ
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od efix »

daniel píše:
efix píše:Když můžou mít katolíci desatero zcela jinak než je zapsáno v Bibli, pak chápu, že není problém mít i několik knih navíc :)
A to si představ, že když jsem četl ruskou Bibli, tak jsem narazil na to, že mají jinak očíslované Žalmy. Žalm 9 a 10 je spojený v jeden a Žalm 147 je roztržený na dva. Prostě pravoslavní se také musí něčím lišit :D
Dobře, ale vynechali něco? :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvek:
dodo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Uživatelský avatar
efix
Čestný člen skupiny ČEPEK
Výkřik do tmy: Dětský smích je stejně nejkrásnější zvuk :)
Příspěvky: 614
Dal: 62 poděkování
Dostal: 178 poděkování

Re: Pedofilní desatero

Nový příspěvek od efix »

Plyšáček píše:Pedofilní desatero (verze Plyšáčkova):
1. Miluj sebe, děti i dospělé jako živé krásné bytosti.
2. Buď neustále bdělý a uvědomuj si všechny své myšlenky.
3. Uvědomuj si jedinečnost a nesmírnou sílu své lásky k dětem.
4. Lásku k dětem ber jako dar od Boha a služ jemu i dětem.
5. Ptej si vždy po pravém motivu svých činů vůči dětem.
6. Na prvém místě sleduj zájmy dítěte.
7. Chovej se ke všem dětem, jako by byly Tvé vlastní.
8. Pouze ke svým dětem se chovej tak intimně, jako ostatní správní otcové.
9. Zapomeň na chybná přesvědčení, že děti chtějí sex či že dobrovolný sex jim neškodí.
10. Miluj děti, buď jim příkladem a veď je k Bohu.
Tak sem se klidně podepíšu :) *friends* *good*
Tito uživatelé poděkovali autorovi efix za příspěvky (celkem 2):
Jeremy, dodo
Dítě je úžasná bytost. Dej mu najevo lásku, ale opatrně. Zájmy dítěte jsou důležitější než tvoje. I když bys měl možná rád víc než jen pusu, nemůžeš. Nesmíš. Zradil bys sám sebe a ublížil tomu, koho jsi miloval. Nepodporuj tedy ubližování dětem ani jeho produkty, dětskou pornografii.
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů