Já jsem také vždy chtěl spíš bydlet ve městě, protože, jak píše Bouře, je tam všechno a blízko, tím myslím služby a zboží. Zábavu neřeším, nikam nechodím. Ale prakticky mi to je asi jedno, když budu připojenej na inet a budu mít svůj vlastní pokoj s mými věcmi, tak mi je to jedno, kde budu bydlet. Služby navíc moc nevyužívám a nákupy už také hodně řeším přes internet, tak buď to dodá přepravní firma nebo bych si to někde vyzvedl.
Docela se mi líbí ta představa na samotě, tady v CH je krásné vidět takhle na nějakém velkém svahu ty malé staré domečky. V lese přímo asi ne, vesnička může být dobrá, že se lidé znají, ale to musí být hodní lidé - bydle ve vesnici s drbnama a navíc debilama, kteří jsou nejchytřejší a nic si nenechají vysvětlit, to bych samozřejmě nechtěl, to by byla smrt. Jinak rozdíl mezi městem, maloměstem a velkoměstem už pro mne nehraje roli, protože bych se stejně soustředil jen na nejbližší okolí. Ale zase domek obvykle vyžaduje péči, což já nedokážu
Na samotě nebo vesnici to samozřejmě vyžaduje nějaký vlastní přepravní prostředek, protože spoléhat se na veřejnou dopravu není moc super. Tady v CH někde na samotě znamená ještě mít kvalitní auto s náhonem na všechny kola, protože když v zimě napadne sníh, tak se tam člověk s normálním autem nedostane.
No pak s kým. Tak jako mladej jsem bydlel s rodičema, ale když jsem byl třeba na VŠ, tak když byl kolega pryč, tak by to nevadilo, byl jsem rád sám. A myslel jsem si, že teď po rozvodu to bude také super, když budu bydlet sám, ale bohužel, zmýlil jsem se. Chtěl bych rád bydlet s partnerkou, kterou bych miloval. S rodiči ne, s příbuznými také raději ne, s cizími lidmi určitě ne. Možná tak ještě s nějakými kamarády tady z webu, jinak jiné kamarády, kteří by byli blízcí, to nemám.
Hehe, zrovna mám historku z našeho firemního výletu. Nebyl dostatek jednolůžkových pokojů, tak jsem, jako pár dalších, souhlasil s dvoulůžkovým a byl jsem s kolegou z kanclu. Myslel jsem si, že to bude v pohodě, ale bylo mi to dost nepříjemné. Kolega sice sundal svojí matraci z manželké postele na zem, ale koupelna měla mléčné sklo do pokoje a záchod byl spojený s koupelnou. No, pro zamilovaný pár určitě super, ale pro pracovní kolegy ve věku 50 let nic moc

Nebo jsem už moc starej a to soukromí už potřebuju hodně moc. Ale s mojí partnerkou bych byt/domek sdílet dokázal.
Je mi krásně smutno. Tequila chutná nejlíp se solí. Při sprchování není vidět pláč. S plným srdcem lásky žiji prázdné dny.
Now I know that I am a dreamer, Believing in a world that isn't there
You are my little something, It's like you came from nothing, And now you're everything to me
Život nemá tlačítko Restart - promrhané roky nelze vrátit a prožít znovu
Stačí zavřít oči a všechno se stane. Stačí zavřít oči a ... všechno skončí