Rozhovor s Weissem na DVTV:
http://video.aktualne.cz/dvtv/sexuolog-pedofil-ktery-nasahne-na-dite-zaslouzi-nasi-uctu/r~444c47168a0111e4ab15002590604f2e/
Sexuolog: Pedofil, který nesáhne na dítě, zaslouží naši úctu
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Re: Sexuolog: Pedofil, který nesáhne na dítě, zaslouží naši úctu
krása ... najkrajšie je ako charakterizuje svet pedofila od minuty 6:08 do minuty 6:38 toto som potreboval počuť
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 227 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Rozhovor Martina Veselovského v DVTV s Prof. Weissem
http://video.aktualne.cz/dvtv/dvtv-23-12-2014-stavebni-spor-v-praze-pedofilie-chanuka/r~166d16108ac211e4aff10025900fea04/
Rozhovor je v druhé části.
http://video.aktualne.cz/dvtv/dvtv-23-12-2014-stavebni-spor-v-praze-pedofilie-chanuka/r~166d16108ac211e4aff10025900fea04/
Rozhovor je v druhé části.
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 7. 1. 2015, 14:13:14, celkem upraveno 1 x.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Uti, non abuti (Užít, nikoliv zneužít)
- Dal: 227 poděkování
- Dostal: 114 poděkování
Petře díky za úpravu ale je to duplicitní video. Tady u nás mi nějak uniklo tak se za duplicitu omlouvám.
Krásný sluníčkový den přeje Děda
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Já vím, že je duplicitní, jen jsem odkaz přesunul.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!