Plyšáček píše:Malou, začínáš být krajně nebezpečný. Ovládni to, proboha!
malou píše:Ale podle médii a plyšáčka se tam chodí léčit kvúly úchylce.Já se snad picnu.
Tím končím též i tohle téma (církve),protože jsem se moc někam nedostal.
Mniši často neznají pravý důvod svého odchodu do kláštera. Nevědomě právě možná pro klid od svodů a skutečně se "léčit". Ale média o tom rozhodně neví.
To, že jsi se nikam v úvahách nedostal, mě nepřekvapuje. To nevadí. Netrap se tím.
Já si myslým,že když se někdo zaměří až přímo fanaticky na nějakou skupinu obyvatel a obvynuje je zněčeho,co nemá podložené fakty-je nebezpečné-kvúly takovýmhle věcem začínají války.Jiná otázka.Proč nejdeš do kláštera,nedáš mnichúm pár fotek dětí a zeptáš se jich co nato říkají?Já si dovedu představit jejich reakci.Možná některý sadisticky zaměřený jedinec jde do kláštera,spitovat svědomí a nedopustil se venku trestného činu ale to je jeden ze sta.Většina tam jde kvúly víře,kde je mezi svejma podobnýma a ne kvúly sexualitě.
Já o sobě múžu říct,že chcem být s holčičkama,proč bych měl být farářem či mnichem?Navíc existuje spousta mužských a ženských co chtějí být sami a jejich okolý to akceptuje.Proč by měli svým odchodem mezi třeba mnichi,zakrýt svoji sexualitu.Ale proč ti to vúbec píšu,ty máš svoji hlavu a žiješ ve svým světě a v tým tvojem světě máš pravdu jenom ty
.
Ale znova,tohle téma jsem uzavřel.Tomu se možná nechce věřit ale svobodní zednáři mají tu moc dohromady s pedofily,udělat tenhle svět pro pedofily tolerantnější.Skoro ve všech revolucích,co se kdy staly byly svobodní zednáři jejímy účastníky.Tohle jsou témata které by nás měly zajímat a né nějací faráři a mniši.