Spojenci pedofilú?

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Spojenci pedofilú?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Malou, začínáš být krajně nebezpečný. Ovládni to, proboha!
malou píše:Ale podle médii a plyšáčka se tam chodí léčit kvúly úchylce.Já se snad picnu.
Tím končím též i tohle téma (církve),protože jsem se moc někam nedostal.
Mniši často neznají pravý důvod svého odchodu do kláštera. Nevědomě právě možná pro klid od svodů a skutečně se "léčit". Ale média o tom rozhodně neví.
To, že jsi se nikam v úvahách nedostal, mě nepřekvapuje. To nevadí. Netrap se tím.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Spojenci pedofilú?

Nový příspěvek od malou »

Plyšáček píše:Malou, začínáš být krajně nebezpečný. Ovládni to, proboha!
malou píše:Ale podle médii a plyšáčka se tam chodí léčit kvúly úchylce.Já se snad picnu.
Tím končím též i tohle téma (církve),protože jsem se moc někam nedostal.
Mniši často neznají pravý důvod svého odchodu do kláštera. Nevědomě právě možná pro klid od svodů a skutečně se "léčit". Ale média o tom rozhodně neví.
To, že jsi se nikam v úvahách nedostal, mě nepřekvapuje. To nevadí. Netrap se tím.
Já si myslým,že když se někdo zaměří až přímo fanaticky na nějakou skupinu obyvatel a obvynuje je zněčeho,co nemá podložené fakty-je nebezpečné-kvúly takovýmhle věcem začínají války.Jiná otázka.Proč nejdeš do kláštera,nedáš mnichúm pár fotek dětí a zeptáš se jich co nato říkají?Já si dovedu představit jejich reakci.Možná některý sadisticky zaměřený jedinec jde do kláštera,spitovat svědomí a nedopustil se venku trestného činu ale to je jeden ze sta.Většina tam jde kvúly víře,kde je mezi svejma podobnýma a ne kvúly sexualitě.

Já o sobě múžu říct,že chcem být s holčičkama,proč bych měl být farářem či mnichem?Navíc existuje spousta mužských a ženských co chtějí být sami a jejich okolý to akceptuje.Proč by měli svým odchodem mezi třeba mnichi,zakrýt svoji sexualitu.Ale proč ti to vúbec píšu,ty máš svoji hlavu a žiješ ve svým světě a v tým tvojem světě máš pravdu jenom ty :) .

Ale znova,tohle téma jsem uzavřel.Tomu se možná nechce věřit ale svobodní zednáři mají tu moc dohromady s pedofily,udělat tenhle svět pro pedofily tolerantnější.Skoro ve všech revolucích,co se kdy staly byly svobodní zednáři jejímy účastníky.Tohle jsou témata které by nás měly zajímat a né nějací faráři a mniši.