Kde bude promítán Danielův svět

Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Kde bude promítán Danielův svět

Nový příspěvek od simgiran »

Vkládejte sem, na jakých festivalech a jiných akcích bude promítán Danielův svět

Mezinárodní festival dokumentárních filmů Ji.hlava
25.10, DKO I, 20:30
http://www.dokument-festival.cz/program/sections/ceska-radost_17410

Ozvěny Mezipater: Danielův Svět
26. listopad 2014, 19:30
Umělecké centrum UP, Filmový sál
http://www.upol.cz/kalendar/akce/cal/2014/11/26/event/view-list|page_id-7738||view-month|page_id-13051||view-day|page_id-11713/tx_cal_phpicalendar/4757/

Mezipatra:
Praha: Kino Světozor - malý sál (kapacita 54 osob), Ne 9. 11. 20:45
Brno: Kino Art - malý sál (kapacita 34 osob), Út 18.11. 20:15
http://www.mezipatra.cz/program/program-po-dnech.html
simgiran
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.

Re: Kde bude promítán Danielův svět

Doplňující informace:
Projekce na Mezipatrech v Praze vyprodána. Na projekci v Olomouci bude přítomna režisérka Veronika Lišková a po projekci bude následovat debata moderovaná sociologem Martinem Fafejtou.
tdnka
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 3
ve věku do: 9
Výkřik do tmy: "Children of the future age,
Reading this indignant page,
Know that in a former time
Love, sweet love, was thought a crime. (...)"
(William Blake - A Little Girl Lost)
Dal: 61 poděkování
Dostal: 78 poděkování

Nový příspěvek od tdnka »

simgiran píše:Doplňující informace:
Projekce na Mezipatrech v Praze vyprodána. Na projekci v Olomouci bude přítomna režisérka Veronika Lišková a po projekci bude následovat debata moderovaná sociologem Martinem Fafejtou.
Vyprodáno říkáš, hm chtěl jsem tam vypravit, škoda. Zdá se tedy, že o téma je velký zájem.
11auto
Registrovaný uživatel
Dal: 28 poděkování
Dostal: 84 poděkování

Nový příspěvek od 11auto »

Místo k sezení na olomouckém promítání možno zamluvit na stránkách pořadatele: http://www.pastichefilmz.org/danieluv-svet
simgiran

Přidávám informace o zájmu o film:
Živé kino: 80 míst, zaplněno odhadem 40-50 (viz Host níže)
Představení dokumentárních filmů ve Světozoru: Velká většina z 356 míst zaplněna (poznámka: podle Hosta spíše do 150-200 lidí, já upřesním, že velkou většinou jsem myslel spíš tak dvě třetiny sálu, když se řekne velká většina, spíš bych si sám představil tak 80 %)
MFDF Jihlava: 502 míst beznadějně zaplněno (někteří lidé, na které se nedostalo, postávali u dveří a poslouchali)
Mezipatra Praha: 54 míst, vyprodáno týden před projekcí
FSV UK: ? míst, cca 20 návštěvníků, nebylo moc propagováno
Mezipatra Brno: 34 míst, vyprodáno
Olomouc (26. 11.): 60 míst, zaplněno plus další diváci na židlích a polštářích, celkem asi 80-90 lidí
Host
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 14
Dal: 21 poděkování
Dostal: 55 poděkování

Nový příspěvek od Host »

simgiran píše: Živé kino: ? míst / ? návštěvníků (může někdo doplnit?)
Zkus to odhadnout podle fotek na tomto a hlavně tomto webu, jsou tam i pohledy do sálu (co, poznáš mě?). Kapacitu velkého promítacího sálu na Kavčích horách jsem nikde na internetu nezjistil, ale plný rozhodně nebyl. Tady je uvedeno telefonní číslo, přes které se posílaly SMS rezervace, tak se tam zkus zeptat, kolik jich bylo. A tady si můžeš přečíst, komu to telefonní číslo patří. Já jsem po představení odhadoval účast velmi hrubě na 50 lidí, ale fakt jsem je nepočítal. Podle fotek to vypadá, že je tam asi 5 řad za sebou, v těch plnějších řadách sedělo tak kolem 9 až 11 lidí (například ve druhé řadě, která je hned na třech fotkách, jich sedělo 11, v poslední řadě rozeznávám asi 10 lidí, v předposlední řadě asi 9 lidí, přední řada vypadá poloprázdná - tak asi 3 až 5 lidí, ze třetí řady vidíme na fotkách jen velmi málo, nicméně vidíme nejméně 5 obsazených sedaček a žádnou prázdnou, nicméně je v ní celkem o tři sedačky méně, čili bych účast odhadoval celkem tak na 42 lidí plus mínus tři. Na třinácté fotce to vypadá, že v předposlední řadě je 16 sedaček vedle sebe (v první a třetí řadě jsou vždy místo tří sedaček monitory), takže to máme kapacitu 5x16 minus 2x3, tedy 74 míst, tedy možná kolem 30 míst zůstalo volných.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Host
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Host »

simgiran píše: Představení dokumentárních filmů ve Světozoru: Velká většina z 356 míst zaplněna
Zas tak moc si přilepšovat nemusíme. Zaprvé, dojem zaplněného kina má člověk už když je obsazena tak 1/3 míst, protože na sousední sedačky si lidi rozvalej kabáty, bundy, lokty atd. a cizí lidi si k sobě sedaj v kině zásadě ob sedačku, pokud je nikdo nenutí se tulit. Ale budiž, zezačátku večera bylo opravdu v některých řadách skoro plno. A za druhé, o přestávce před promítáním DS se takřka půlka osazenstva vyvalila ven, protože se tam byli podívat na prezentaci svých filmů a nějaký Danielův svět je buď nezajímal, nebo na něj už neměli čas. Takže jestli tam zůstalo 150 až 200 lidí, tak to si ještě hóódně fandíme.
Název je jen hostem skutečnosti. Host v mém domě, takhle časně z rána? Nezván vstoupil do mé pozornosti, na jabloni sedí první vrána.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Host píše:A za druhé, o přestávce před promítáním DS se takřka půlka osazenstva vyvalila ven, protože se tam byli podívat na prezentaci svých filmů
Ve Světozoru žádná přestávka nebyla.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Host
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Host »

Gabriel Svoboda píše:Ve Světozoru žádná přestávka nebyla.
Mám samozřejmě na mysli to představování dokumentárních filmů ve velkém sále, ne Mezipatra v malém sále. Jestli to nepovažuješ za přestávku, můžeme tomu říkat jinak, ale fakt je, že když skončilo představování ostatních filmů a než začalo promítání hlavního filmu večera, tak se fůra lidí vyvalila ven a už se nevrátila. Možná polovina, možná třetina, já je nepočítal.
Host
Registrovaný uživatel

Danielův svět v aktuálním programu kin

Nový příspěvek od Host »

Toto by měl být trvale platný odkaz, na kterém by se mělo ukazovat aktuální zařazení filmu v programech kin:
Program kin: film Danielův svět (2014), všechna města, vše dopředu
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Tak jsem se před chvílí dozvěděl, že Danielův svět bude promítán v pondělí 23. února v Městské knihovně v Praze v 19:00 hod. Diskuze po promítání se bude účastnit Mgr. Karel Žák a možná i někdo další ještě.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kasz píše:Tak jsem se před chvílí dozvěděl, že Danielův svět bude promítán v pondělí 23. února v Městské knihovně v Praze v 19:00 hod. Diskuze po promítání se bude účastnit Mgr. Karel Žák a možná i někdo další ještě.
Prima. Takže si tam dáme všichni rande. Prosím nezapomeňte si fotku avatara viditelně přišpendlit na klopu.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Plyšáček píše:Prima. Takže si tam dáme všichni rande. Prosím nezapomeňte si fotku avatara viditelně přišpendlit na klopu.
Tak já tam půjdu s avatarem někoho jiného. :D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Gabriel Svoboda píše:
Plyšáček píše:Prima. Takže si tam dáme všichni rande. Prosím nezapomeňte si fotku avatara viditelně přišpendlit na klopu.
Tak já tam půjdu s avatarem někoho jiného. :D
Prosím moji avatarku nezneužij (ani obrázek). Možná by Tě tam někteří "maskovaní" umlátili - např. Ti, co mě tady tak "milují"... :D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

To máš pravdu, pak bych chudáka Gabriela profackoval místo tebe. :D (myšleno jako vtip)
simgiran

Mám pro vás jednu pecku, Danielův svět by měl být na festivalu Berlinale v sekci Panorama!
http://www.berlinale.de/en/presse/pressemitteilungen/panorama/pan-presse-detail_25556.html
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

A zde další převzaté upoutávky:

Berlinale prozkoumá Danielův pedofilní svět (Ceskatelevize.cz)
Podle posudku, který na žádost koproducenta dokumentu České televize vypracoval sexuolog Petr Weiss, může Danielův svět sloužit jako osvěta pro většinovou společnost i plnit preventivně-terapeutickou roli.

DANIELŮV SVĚT BUDE SOUTĚŽIT NA BERLINALE (Cinepur.cz)
Český film o pedofilní komunitě se bude promítat na Berlinale (Týden.cz)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/film/cesky-film-o-pedofilni-komunite-se-bude-promitat-na-berlinale_327606.html píše:Kromě Danielova světa se na festivalu budou zabývat pedofilií uruguayský film El hombre nuevo (Nový člověk), rakouský snímek Der letzte Sommer der Reichen (Poslední léto bohatých) a švýcarský film Dora oder Die sexuellen Neurosen unserer Eltern (Dora nebo Sexuální neurózy našich rodičů).
Tak o pedofilii se nezdá být ani jeden z těch filmů:

http://www.cordonfilms.com/en/proyectos/el-hombre-nuevo-2/la-pelicula/ — o transvestitice
http://www.afc.at/jart/prj3/afc/main.jart?rel=de&reserve-mode=active&content-id=1164397024469&filme_id=1389083013031 — něco o sexuálním životě bohatých
http://www.dschointventschr.ch/en/movies/fiction/dora-oder-die-sexuellen-neurosen-unserer-eltern — o 18leté, která sexuálně žije se starším mužem
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Myslel jsem si, že ty filmy nebudou o pedofilii. Zaujalo mě ale, že si Česká televize nechala vypracovat posudek, zřejmě proto, aby se kryla před "útoky" z vyšších pater své instituce, ale i před ostatní neinformovanou veřejností.