Dětská oběť, nebo předčasně vyspělá „lolitka“? (Zena-in.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1715 poděkování
- Dostal: 3597 poděkování
Žili byli dva sedláci. Starší Václav měl sličnou 14letou dcerunku, které se začaly jaksi předčasně zapalovat lýtka. Toho využil mladší Robin a s Elenou začal chodit. A to se vším všudy. Jenže Václav se naštval a milého Robina udal.
„Vtrhli ke mně domů uprostřed noci zakuklenci, spoutali mě na rukou i nohou a odvezli na policii. Byl to šok… já vím, že jsem s Elenou spát neměl, ale ona mě doslova svedla! Jasně, věděl jsem, že je jí teprve 14, ale vypadala a chovala se jako dospělá žena!“
Robin byl souzen a odsouzen. Vyfasoval dva roky, nikoliv „na tvrdo“, pouze podmínku.
Zajímavá diskuze.
Žili byli dva sedláci. Starší Václav měl sličnou 14letou dcerunku, které se začaly jaksi předčasně zapalovat lýtka. Toho využil mladší Robin a s Elenou začal chodit. A to se vším všudy. Jenže Václav se naštval a milého Robina udal.
„Vtrhli ke mně domů uprostřed noci zakuklenci, spoutali mě na rukou i nohou a odvezli na policii. Byl to šok… já vím, že jsem s Elenou spát neměl, ale ona mě doslova svedla! Jasně, věděl jsem, že je jí teprve 14, ale vypadala a chovala se jako dospělá žena!“
Robin byl souzen a odsouzen. Vyfasoval dva roky, nikoliv „na tvrdo“, pouze podmínku.
Zajímavá diskuze.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Dětská oběť, nebo předčasně vyspělá „lolitka“? (Zena-in.
14 let? Spíše neuvěřitelně stará žena než cokoliv jiného...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Ve 14 je většina děvčat biologicky "dospělá". Na tom není nic co by bylo předčasné. Je to jen otázka společnosti a to, žeani jeden z nich "nemá rozum" je věc jiná.
Nejvtipnější je, že jsou země, kde je z člověka sexuální násilník, i když se nechá svést 17letou...
Nejvtipnější je, že jsou země, kde je z člověka sexuální násilník, i když se nechá svést 17letou...
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Z biologického hlediska je v přírodě označen dospělím,jedinec-již tehdy-když je schopný se rozmnožovat,když múže mít potomka.U lidí je to dívka která má menstruaci,takže i v jedenácti pokud ji má .Ale podle UN je dítě-osoba do 18 let .
Prý je to k ochraně dětí ale dělat na nich obřízky,pracovat a mučit je úkolama ve škole to je dovoleno.Ale mít právo na sexualitu je silně potlačováno.
Prý je to k ochraně dětí ale dělat na nich obřízky,pracovat a mučit je úkolama ve škole to je dovoleno.Ale mít právo na sexualitu je silně potlačováno.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Nejde jen o fyzickou, ale i psychickou dospělost. Mladší než např. 15 může být dospělá fyzicky, ale ne psychicky. Tudíž se za dospělou označit nedá.malou píše:Z biologického hlediska je v přírodě označen dospělím,jedinec-již tehdy-když je schopný se rozmnožovat,když múže mít potomka.U lidí je to dívka která má menstruaci,takže i v jedenácti pokud ji má
-
- Na trestné lavici
Většina dospělých není vůbec psychicky vyzrálá. A mnohdy předvádí jen soubor směšných pohybů, kterému říkají sex. Milování je umění a s tímto talentem či jeho nedostatkem se člověk, dle mého, většinou již rodí.Marco Freeman píše:Nejde jen o fyzickou, ale i psychickou dospělost. Mladší než např. 15 může být dospělá fyzicky, ale ne psychicky. Tudíž se za dospělou označit nedá.
-
Bavíme se o dospělosti, tak jen poznamenávám, že dospělost není jen o tom, jestli má někdo menstruaci nebo je schopný se rozmnožovat. Dospělost je také určitý stav mysli. Definuje se jako schopnost umět posoudit své činy a nést následky, být připravený na zakládání rodiny z vlastní vůle a schopný se o ni postarat (bude-li práce, atd.).
-
- Na trestné lavici
Ó drahý Marco. Ač jistě jeden z nejmladších zde, připadáš mi jako jeden z nejdospělejších.
Menstruaci mít nemusíš, zodpovědný mi přijdeš (- když děláš i s cizími lajdáky domácí úkoly), práci si prosím najdi takovou, aby Tě bavila. Rodinu klidně nezakládej. I přesto budeš tak DOST DOSPĚLÝ.
Menstruaci mít nemusíš, zodpovědný mi přijdeš (- když děláš i s cizími lajdáky domácí úkoly), práci si prosím najdi takovou, aby Tě bavila. Rodinu klidně nezakládej. I přesto budeš tak DOST DOSPĚLÝ.
-
Nebyl to ani tak lajdák, jako spíš nešťastník, kterému spolužák nedonesl knížku, jak slíbil, a on ji nikde nemohl sehnat. Tak nevěděl co psát a cítil se bezradně. I to se stává, v jeho věku.Plyšáček píše:když děláš i s cizími lajdáky domácí úkoly
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jo jo, "učitel češtiny" u některých lidí není povolání, ale diagnóza. Jen blázen může zadat celé třídě, aby v jednom a tomtéž okamžiku přečetla určitou knížku, kterou si ovšem mají sehnat žáci sami a od které je v místní knihovně jen jeden výtisk.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Ad dospělá. Dospělá je u mne každá bytost, která je schopna přivést na svět dítě a starat se o něj Tak to platí z hlediska přírody a tudíž na tom není nic nenormálního. Jinak většina lidí není duševně dospělých nikdy a osobně bych se vrátil k dobám R-U a právní způsobilost dal na 21 let místo 18...