Dětská oběť, nebo předčasně vyspělá „lolitka“? (Zena-in.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Žili byli dva sedláci. Starší Václav měl sličnou 14letou dcerunku, které se začaly jaksi předčasně zapalovat lýtka. Toho využil mladší Robin a s Elenou začal chodit. A to se vším všudy. Jenže Václav se naštval a milého Robina udal.

„Vtrhli ke mně domů uprostřed noci zakuklenci, spoutali mě na rukou i nohou a odvezli na policii. Byl to šok… já vím, že jsem s Elenou spát neměl, ale ona mě doslova svedla! Jasně, věděl jsem, že je jí teprve 14, ale vypadala a chovala se jako dospělá žena!“

Robin byl souzen a odsouzen. Vyfasoval dva roky, nikoliv „na tvrdo“, pouze podmínku.

Zajímavá diskuze.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Dětská oběť, nebo předčasně vyspělá „lolitka“? (Zena-in.

Nový příspěvek od Plyšáček »

14 let? Spíše neuvěřitelně stará žena než cokoliv jiného...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ve 14 je většina děvčat biologicky "dospělá". Na tom není nic co by bylo předčasné. Je to jen otázka společnosti a to, žeani jeden z nich "nemá rozum" je věc jiná.
Nejvtipnější je, že jsou země, kde je z člověka sexuální násilník, i když se nechá svést 17letou...
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Z biologického hlediska je v přírodě označen dospělím,jedinec-již tehdy-když je schopný se rozmnožovat,když múže mít potomka.U lidí je to dívka která má menstruaci,takže i v jedenácti pokud ji má :D .Ale podle UN je dítě-osoba do 18 let :) .

Prý je to k ochraně dětí ale dělat na nich obřízky,pracovat a mučit je úkolama ve škole to je dovoleno.Ale mít právo na sexualitu je silně potlačováno.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

malou píše:Z biologického hlediska je v přírodě označen dospělím,jedinec-již tehdy-když je schopný se rozmnožovat,když múže mít potomka.U lidí je to dívka která má menstruaci,takže i v jedenácti pokud ji má :D
Nejde jen o fyzickou, ale i psychickou dospělost. Mladší než např. 15 může být dospělá fyzicky, ale ne psychicky. Tudíž se za dospělou označit nedá.
Plyšáček
Na trestné lavici

Marco Freeman píše:Nejde jen o fyzickou, ale i psychickou dospělost. Mladší než např. 15 může být dospělá fyzicky, ale ne psychicky. Tudíž se za dospělou označit nedá.
Většina dospělých není vůbec psychicky vyzrálá. A mnohdy předvádí jen soubor směšných pohybů, kterému říkají sex. Milování je umění a s tímto talentem či jeho nedostatkem se člověk, dle mého, většinou již rodí.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman

Bavíme se o dospělosti, tak jen poznamenávám, že dospělost není jen o tom, jestli má někdo menstruaci nebo je schopný se rozmnožovat. :) Dospělost je také určitý stav mysli. Definuje se jako schopnost umět posoudit své činy a nést následky, být připravený na zakládání rodiny z vlastní vůle a schopný se o ni postarat (bude-li práce, atd.).
Plyšáček
Na trestné lavici

Ó drahý Marco. Ač jistě jeden z nejmladších zde, připadáš mi jako jeden z nejdospělejších.
Menstruaci mít nemusíš, zodpovědný mi přijdeš (- když děláš i s cizími lajdáky domácí úkoly), práci si prosím najdi takovou, aby Tě bavila. Rodinu klidně nezakládej. I přesto budeš tak DOST DOSPĚLÝ.
Marco Freeman

Plyšáček píše:když děláš i s cizími lajdáky domácí úkoly
Nebyl to ani tak lajdák, jako spíš nešťastník, kterému spolužák nedonesl knížku, jak slíbil, a on ji nikde nemohl sehnat. Tak nevěděl co psát a cítil se bezradně. :) I to se stává, v jeho věku. :)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jo jo, "učitel češtiny" u některých lidí není povolání, ale diagnóza. Jen blázen může zadat celé třídě, aby v jednom a tomtéž okamžiku přečetla určitou knížku, kterou si ovšem mají sehnat žáci sami a od které je v místní knihovně jen jeden výtisk.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Ad dospělá. Dospělá je u mne každá bytost, která je schopna přivést na svět dítě a starat se o něj Tak to platí z hlediska přírody a tudíž na tom není nic nenormálního. Jinak většina lidí není duševně dospělých nikdy a osobně bych se vrátil k dobám R-U a právní způsobilost dal na 21 let místo 18...