1. Snažíte se být co nejméně nápadní - vzhledově? V čem Vaše mimikry spočívají?
2. Nosíte nějaké oblečení, které by mohlo děti "přitahovat" (např. tričko s koťátkem, Hello Kitty ap.

3. Mluvíte s lidmi o pedofilii? (Vím, toto je i samostatný příspěvek.)
4. Když se Vás někdo přímo zeptá, zda jste pedofil, odpovíte mu pravdivě - nebo jste to někdy v minulosti udělali?
5. Ukazujete se na veřejnosti rádi v přítomnosti dětí nebo z toho máte strach - co si asi pomyslí lidé?
6. Mluvíte často o tom, že máte děti rádi?
7. Hladíte děti na potkání?
8. Zastáváte se v rozhovorech na dané téma pedofilů, nebo říkáte: "Ti hnusní pedofilové!"?
9. Mluvíte s dětmi třeba o tom, že máte rádi holčičky - kluky, nebo že se Vám líbí?
10. Dokázali byste např. na ulici jen tak prohodit: "Bože, ty jsi tak nádherná..."?
11. Když se někde setkáte s hezkým dítětem, snažíte se koukat jinam nebo se ohlížíte a špulíte pusu? Mrkáte na ně či děláte jiné posunky?
12. Dáváte dětem dárky jen tak pro nic za nic? Z čisté lásky a nebo máte strach, že budete nápadní?
13. Když jste ve společnosti dospělých, kde jsou i děti, jdete k dětem nebo děláte normála a vůbec si jich nevšímáte?
14. Pouštíte si doma dětské písničky, popř. slyší je i Vaši sousedé?
15. Co na FB. Dali jste si tam něco o pedofilii (např. Danielův svět)? Máte tam hodně svých fotek společně s dětmi? Nebo přímo album "Krásné holčičky"?

16. Šli byste s holčičkou, která není příbuzná, po ulici za ruku (s propletenými prsty?)
17. Kupujete si v obchodech něco "nápadného"?
18. Máte doma nějaké obrázky s dětmi? Nechali jste si např. zarámovat nějakou "kost" nebo kutíčka? Jak to vysvětlujete neznámým návštěvám?
19. Když se k Vám hrne dítě, vrháte se na něj a nebo říkáte: "Kuš, uteč" a snažíte se raději "chodit kanály"?
20. Stala se Vám nějaká děsně nápadná situace? (Např. Vás viděli, jak šmírujete dalekohledem děti v tělocvičně?)
Prosím Vás, rozhodně to nemusíte brát postupně od 1 do 20. Napište cokoliv, protože mě to moc zajímá.
Sám jsem v současnosti poněkud "divoký" a skoro mě vzrušuje cosi "naznačovat".
I když jsem učitel a láska k dětem a zájem o ně se u mě předpokládá, v současnosti si dovoluji určité "narážky" a náznaky. Možná spoléhám i na svoji skvělou pověst a bezúhonnost. Ale stejně - trochu blázen. Zkusím něco zpracovat a brzy napsat.