Barbara Nesvadbová: Jsme doma taková 3generační ženská parta

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1715 poděkování
Dostal: 3597 poděkování

Barbara Nesvadbová: Jsme doma taková 3generační ženská parta

Nový příspěvek od Kasz »

Barbara Nesvadbová: Jsme doma taková třígenerační, ženská parta (Novinky.cz)

Zmiňuje nás:

Musejí se dnes děti vyrovnávat s o hodně drsnějšími podněty než jejich rodiče?
Tak ti hlavně vyrůstali v jiném režimu. Kdybych vyrůstala v západním Berlíně, bylo by to taky jiné. Nechci skuhrat jako stará bába, že dřív to bylo lepší. Nebylo. Dnes se mnoho věcí může, je takzvaná svoboda.

Na druhou stranu - kde má ale hranice? Zřejmě tam, kde začíná svoboda těch druhých. Ale ctí to někdo? Já třeba začala brát Bi do kostela, protože si myslím, že hranice jsou důležité. A řekla jsem si, že se ji pokusím seznámit i s koránem, že si začneme povídat o buddhismu.

Nechci ji nikam směrovat, natož ji cpát do víry, kterou mám já, ale mít mantinely je dobře. Protože pak se stane, že pedofilové vystoupí na Prague Pride a volají, že jsou taky minorita. Mezi homosexuály mám spoustu kamarádů a myslím si, že když se dva dospělí muži rozhodnou, že spolu budou žít, souložit a radovat se, tak fajn. Ale vše má své hranice. To mi za chvíli někdo ukradne psa, že s ním chce žít! A bude tvrdit, že na to má v rámci svobody právo.

Ještě aby ne, jsme také minorita!

Mimochodem, Barbara Nesvadbová má velmi krásnou dceru: http://revue.idnes.cz/foto.aspx?r=lidicky&c=A140421_213048_lidicky_ved&foto=VED52b3e1_DSC_0339.jpg&thumbs=1#VED52b3e1_DSC_0339.jpg
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Re: Barbara Nesvadbová: Jsme doma taková 3generační ženská p

Nový příspěvek od Jednorozec »

Počkej ona nám chce jako sdělit že jsme majorita (když nejsme menšina) ? Anebo je radikál a tvrdí že neexistujeme?
kredenc
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 50
Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:

5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto."
Dal: 14 poděkování
Dostal: 22 poděkování

Nový příspěvek od kredenc »

Ona si myslí že my chceme s dievčatkami žiť a súložiť a kradnúť ich z dvorov a hlásime že MÁME NATO PRÁVO!! Ách jaj..... aspoň dcérku ma krásnu.
MarkM
Registrovaný uživatel
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
Dal: 156 poděkování
Dostal: 102 poděkování

Nový příspěvek od MarkM »

Kolik pak má asi dobrých kamarádů pedofilů, co si hrajou s její dcerkou :D Bohužel, já to teda nejsem :D Ale má fakt moc pěknou dceru.
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.